Szinglik Napja – kínai webáruházak 11.11 akciói!

A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

Szinglik napja, amikor öröm a vásárlás!

Hatalmas kedvezményekkel, rengeteg termékkel hamarosan kezdetét veszi a Szinglik Napja őrület. A Black Fridayhez hasonló ünnep, főleg Ázsiában örvend hatalmas népszerűségnek, de mostanra már hazánkban is egyre népszerűbb. A Szinglik Napja az év legforgalmasabb kereskedelmi napja, bevételben és forgalomban is megelőzi a Fekete Pénteket. Ugyan a 11-e még odébb van, de az akciók már elkezdődtek. Érdemes ezt az oldalt a könyvjelzők közé menteni, folyamatosan töltjük fel a webáruházak általános oldalainak bannereit, az összes ajánlatot pedig itt találjátok!

A lenti bannerekre kattintva az adott webáruház akciós oldalán találjátok magatokat.

Szinglik Napja - kínai webáruházak 11.11 akciói!

Szinglik Napja - kínai webáruházak 11.11 akciói!

Gearbest 11.11 Shopping Guide promotion


Szinglik Napja - kínai webáruházak 11.11 akciói!

Cafago WW

 

Szinglik Napja - kínai webáruházak 11.11 akciói!

 


Joybuy Many GEOs


Még több ajánlatért kattints ide!

Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password