PORTMONETKA PORTFEL DAMSKI SKÓRZANY RFID BIGIEL

44,00 PLN 129,00 PLN Megnézem
[icon name="exclamation-circle" class="" unprefixed_class=""] Az Allegro.pl a magyar Vaterának felel meg. Magyarországra való szállítás módját most próbáljuk kideríteni, mert elég kellemes akcióik vannak.

A bejegyzésekben és ajánlatokban szereplő webáruházak partnereként, a megvalósult vásárlások után a weddmegonline.hu weboldal jutalékot kap, a termékek vagy szolgáltatások megvásárlása a partnereink weboldalain történik. A weboldalunkon feltüntetett árak és elérhetőségek a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak és nem minősülnek ajánlattételnek. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A bejegyzésekben található kuponkódok az automatikusan létrehozott ajánlatok kivételével - ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről bővebben itt olvashatsz.
Bővebben +

banner

PORTMONETKA PORTFEL DAMSKI SKÓRZANY RFID BIGIEL

Ár: 44,00 zł
frissítve: 2022-12-01 16:43
Értesítést kérek ha a termék ára ezen ár alá csökken

Árváltozások

Statisztika

Jelenlegi ár 44,00 zł2022-12-01
Legmagasabb ár44,00 zł2022-10-24
Legalacsonyabb ár44,00 zł2022-10-24
Hozzáadva: 2022-10-24

Utolsó árváltozás

44,00 zł2022-10-24

 

PORTMONETKA PORTFEL DAMSKI SKÓRZANY RFID BIGIEL
PORTMONETKA PORTFEL DAMSKI SKÓRZANY RFID BIGIEL
44,00 PLN 129,00 PLN

Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.