Monument Valley 2 – Android

Értékelés0
Ingyenes 1.790Ft Megnézem
Értékelés0
Ingyenes 1.790Ft Megnézem
A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

Guide a mother and her child as they embark on a journey through magical architecture, discovering illusionary pathways and delightful puzzles as you learn the secrets of the Sacred Geometry.

Sequel to the award-winning Monument Valley, Monument Valley 2 presents a brand new adventure set in a beautiful and impossible world.

Help Ro as she teaches her child about the mysteries of the valley, exploring stunning environments and manipulating architecture to guide them on their way.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password