Lejárt

Xiaomi Aqara Window Door Sensor

Geekbuying
Értékelés+2
$7.99 $13.99 Megnézem
NNNSENSOR
Értékelés+2
$7.99 $13.99 Megnézem
NNNSENSOR
A bejegyzésekben és ajánlatokban szereplő webáruházak partnereként, a megvalósult vásárlások után a weddmegonline.hu weboldal jutalékot kap, a termékek vagy szolgáltatások megvásárlása a partnereink weboldalain történik. A weboldalunkon feltüntetett árak és elérhetőségek a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak és nem minősülnek ajánlattételnek. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A bejegyzésekben található kuponkódok az automatikusan létrehozott ajánlatok kivételével - ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről bővebben itt olvashatsz.
Bővebben +

banner

You currently get the Xiaomi Aqara Window Door Sensor for 7.37 € including shipping. Shipping is free of charge from China.
Characteristics:

 • ZigBee compatible
 • Trigger: The sensor is triggered when someone opens the door or window.
 • Absence mode: If someone has broken into, a video can be automatically recorded by an Aqara security camera
 • Application example: switching on the light when opening the door or switching off the heating when opening a window
 • Max. Switching distance: 22mm
 • Working temperature: -10 to 50 ° C
 • Working humidity: 0 to 95pct RH
 • Operated by included CR1632 button cell

Cimkék:

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.