Lejárt

Húsvéti ajánlat – ingyenes kiszállítás a Kocka.hu-n

Értékelés0
Ingyenes Megnézem
Értékelés0
Ingyenes Megnézem
A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

Minden 2020. április 1. és április 7. között beérkező rendelést értékhatártól függetlenül ingyenes szállítunk futárszolgálattal, vagy az átvételi pontra! A futárcégek leterheltsége miatt a kiszállítási idők megnövekedtek:
SPRINTER futrászolgálat és Pick Pack pontos átvétel esetén a kiszállítási idő 4-5 munkanap is lehet, Foxpost esetén 2-3 munkanappal kell számolni.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password