Zombie City Defense – Android

Értékelés0
Ingyenes 790Ft Megnézem
Értékelés0
Ingyenes 790Ft Megnézem
A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

Enter the battle for humanity. Save Earth from hordes of zombies. Plan your strategy wisely, build up your defense, recruit survivors and KILL ZOMBIES! Use flamethrowers, shotguns, machine guns or tanks, artillery and even multi-fire rocket launchers. Experience the thrill of commanding a futuristic military force and be the hero. Save humanity from the biggest threat it has ever encountered!

✔ Unique holographic look.
✔ Upgrade your units to stay alive.
✔ A rich mix of RTS and Tower Defense genres.
✔ 3 difficulty levels and an infinite play mode.
✔ Detailed cities with schools, industrial zones and downtown districts.
✔ Hordes of enemies that aim to stop you from reaching your goal.
✔ Lots of infantry units and vehicles to choose from. Tanks with artillery support vs zombies? How will you command them?
✔ Different maps with different play styles.
✔ Your tactics depend on the set of units you chose for battle.

Cimkék:

Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password