ACDSee Video Studio 3 – Ingyen

Értékelés-1
Ingyenes $59,99 Megnézem
Értékelés-1
Ingyenes $59,99 Megnézem
A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.
Video Editing and Screen Recording With Ease
With a simple, easy-to-master interface, powerful 64-bit performance, and high res results, ACDSee Video Studio 3 provides value-based video editing without the learning curve. Now featuring higher quality screen recording, support for still images, 3x faster recording save times, 4K rendering, a variety of creative filters, audio effects, flexible tracks that you can layer and blend, and much more, ACDSee Video Studio 3 is versatile content creation in one lean package.

Engaging your audience, students, employees, and customers has never been this painless. ACDSee Video Studio allows for the quick creation of accessible media content and takes the mystery out of distribution with easy sharing solutions.

Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password