WalkingPad R1 Folding Walking and Running Machine – EU raktár

Geekbuying
$589,99 $599,99 Megnézem
WKPADR1Z
[icon name="truck" class="" unprefixed_class=""] Ingyenes EU raktár

A bejegyzésekben és ajánlatokban szereplő webáruházak partnereként, a megvalósult vásárlások után a weddmegonline.hu weboldal jutalékot kap, a termékek vagy szolgáltatások megvásárlása a partnereink weboldalain történik. A weboldalunkon feltüntetett árak és elérhetőségek a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak és nem minősülnek ajánlattételnek. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A bejegyzésekben található kuponkódok az automatikusan létrehozott ajánlatok kivételével - ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről bővebben itt olvashatsz.
Bővebben +

banner
Szállítás:

ingyenes EU raktár

Raktár:

lengyel

Egyéb infó:

weddmegonline support

Jellemzők:
General Brand: WalkingPad; Type: WalkingPad Treadmill R1; Color: Silver
Specification Rated Voltage: 220V; Rated Power: 918W; Sport Mode: Running Mode, Walking Mode; Sports Type:; Remote Control ; Foot Feeling Control; Minimum Speed:0.5km/h; Speed Range: 0.5-10km/h; Maximum Bearing Weight: 110kg; Continuous Output Horsepower: 1.2hp; Peak Horsepower: 2hp
Weight & Size Net Weight: 33kg ; Gross Weight: 38kg ; Running Belt Width: 42-44cm ; Running Belt Area: 120x44cm ; Unfold Size: 1500x720x900mm ; Folded Size: 980x720x155mm ; Flat Size: 1460x720x135mm
Package Contents 1 x WalkingPad Treadmill R1; 1 x Charing Cable; 1 x Remote Control; 1 x Hanging Rope
 
WalkingPad R1 Folding Walking and Running Machine – EU raktár
WalkingPad R1 Folding Walking and Running Machine – EU raktár
$589,99 $599,99

Cimkék:

Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.