MEGNÉZEM
Not required

LANÇAMENTO MUNDIAL | ARREGADOR AUTOMOTIVO SEM FIO 15W – JOYROOM (08/05 a 12/05)

0
A bejegyzésekben és ajánlatokban szereplő webáruházak partnereként, a megvalósult vásárlások után a weddmegonline.hu weboldal jutalékot kap, a termékek vagy szolgáltatások megvásárlása a partnereink weboldalain történik. A weboldalunkon feltüntetett árak és elérhetőségek a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak és nem minősülnek ajánlattételnek. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A bejegyzésekben található kuponkódok az automatikusan létrehozott ajánlatok kivételével - ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről bővebben itt olvashatsz.
Bővebben +

banner

“JOYROOM” é uma marca high-end de primeira linha de produtos eletrônicos de consumo 3C em casa e no exterior.
A empresa está sediada em Shenzhen, a mais importante base de P&D e fabricação de alta tecnologia no sul da China, uma metrópole internacional. A empresa possui modernas instalações de escritório e um ambiente confortável. Ele está localizado em Shenzhen e Tangxia, Dongguan. São dezenas de milhares de metros quadrados de espaço de armazenamento e bases de produção, e as instalações logísticas de apoio são completas, eficientes e rápidas.

A JOYROOM sempre leva “recursos de alta qualidade, produtos de alta qualidade e serviços de alta qualidade” como sua missão principal e continua a apoiar clientes, consumidores e parceiros; ao mesmo tempo, JOYROOM também possui uma forte rede de distribuição e plataforma de vendas: em Shenzhen, Pequim, Xangai, Wuhan, Nanjing, Xi’an, Zhengzhou, Chongqing e Taiwan têm muitas lojas especializadas, atendendo a cerca de 1.800 revendedores de canais e produtos irradiando para mais de 100 cidades e países.

Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.