Baseus S06 Bluetooth Stereo Sports Earphone

Értékeld Te is

Description:Specially designed for sports. this Baseus S06 Magnetic Bluetooth Sports Earbud is built in strong magnet, which will be fixed when not in use, and it does not fall despite strenuous exercise. With ergonomic appearance design, matching your ear canal firmly, so as to enjoy the…

21,88 $

A legjobb ajánlat kuponkód nélkül: banggood.comBanggood
IRÁNY A WEBSHOP
Árfigyelő indítása
×
Árértesítő aktiválása
Árfigyelő akiválása erre a termékre: Baseus Encok S06 Magnetic Suction Wireless Bluetooth Earphone Noise Cancelling Sports Headphone Earphones & Speakers from Mobile Phones & Accessories on banggood.com - 7.821 Ft
0
Utoljára frissítve: 2024-05-17 21:51
Baseus S06 Bluetooth Stereo Sports Earphone
Baseus S06 Bluetooth Stereo Sports Earphone

Leírás

Árdiagramm

-

Vélemények (0)

Felhasználói értékelések

0.0 maximum: 5
0
0
0
0
0
Értékelem

Még nem történt értékelés

Értékeld Te először a(z) “Baseus S06 Bluetooth Stereo Sports Earphone”-t

A termék megvásárlása a kiválasztott webáruházban történik! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

A webáruházak raktárai közül lehetőség szerint az európai raktárakat válaszd, ezekben az esetekben nem keletkezik egyéb költséged! További infó a szállítási módokról itt.

Az ár-összehasonlításokban található árak amerikai dollárban vannak megadva a könnyebb összehasonlíthatóság miatt. A megjelenített sorrend az árak alapján történik (elől a legolcsóbb). A szállítási díj is a fizetendő ár része, ezzel is kalkulálj!

weddmegonline
Új Felhasználó Regisztráció
Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.