Beelink GT-King TV Box (4/64)

Értékeld Te is
8.4
A mi értékelésünkÉrtékelések

Main Features● Android 9.0 operation system● Amlogic S922X, quad-core ARM Cortex-A73 and dual-core ARM Cortex-A53 processor● 4GB LPDDR4, support high-definition video display smoothly● 64GB storage allows for massive software download● Support 2.4G voice remote control● Support 4K 60fps● 2.4GHz +…

119,99 $

A legjobb ajánlat kuponkód nélkül: geekbuying.comGeekbuying - EU
IRÁNY A WEBSHOP
Árfigyelő indítása
×
Árértesítő aktiválása
Árfigyelő akiválása erre a termékre: Beelink GT-King - EU raktár - $119.99
0
Utoljára frissítve: 2024-06-18 14:10
Beelink GT-King TV Box (4/64)
Beelink GT-King TV Box (4/64)

Leírás

Kuponkódok
8.4A mi értékelésünk
Beelink GT-King TV Box (4/64)
Beelink Gt-King - valóban király lett
A Beelink GT-King tesztje után bátran kijelenthetjük, hogy nagyon jól vizsgázott az Amlogic új, S922X hatmagos SoC-ja. Olyan processzort sikerült tervezni és megalkotni, amely végre USB 3.0 csatlakozókat is tartalmaz, és a videólejátszás terén is sok újdonságot tartogat számunkra. A hálózatra sem lehet panaszunk, két belső antennával ellátott WiFi MiMo adapter kitűnően teszi a dolgát, és a Gigabit Ethernet port sebessége is lehetővé teszi a videók hálózatról való lejátszását sávszélesség-problémák nélkül. A hang-vezérelhető légegér hasznos, bár egy kicsit ideges a mozgása. A TV box stabil, nagy teljesítményű, csendes, nem melegszik. Sem a 4K tartalmak, sem a nagyobb teljesítményigényű játékok nem okoznak problémát számára. Az Android biztonsági frissítés viszont rettentő régi, ez komoly hiba a gyártó részéről. Nagyságrendileg 30.000ft-os árával nem a legolcsóbb TV boxok közé tartozik, de ár-érték arányban megéri az árát. Érdemes európai raktárból megrendelni, nem sok (vagy akár nincs is) különbséget lehet tapasztalni az árakban és így akár 3-4 nap alatt meg is érkezik. Szerettük, ajánlott termék.
Ár/érték arány
8.5
Szolgáltatások
8
Távirányító
8.5
Építési minőség
9
Felhasználói élmény
8
POZITÍVUMOK
  • Új SoC
  • Android 9.0
  • Gigabit LAN
  • Dual-Band WiFi
  • Légegér hangvezérléssel
  • HDR támogatás
NEGATÍVUMOK
  • A légegér kicsit érzékeny
  • Elavult Android biztonsági csomag
  • Dolby/DTS támogatás hiánya

Árdiagramm

-

Vélemények (0)

Felhasználói értékelések

0.0 maximum: 5
0
0
0
0
0
Értékelem

Még nem történt értékelés

Értékeld Te először a(z) “Beelink GT-King TV Box (4/64)”-t

A termék megvásárlása a kiválasztott webáruházban történik! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

A webáruházak raktárai közül lehetőség szerint az európai raktárakat válaszd, ezekben az esetekben nem keletkezik egyéb költséged! További infó a szállítási módokról itt.

Az ár-összehasonlításokban található árak amerikai dollárban vannak megadva a könnyebb összehasonlíthatóság miatt. A megjelenített sorrend az árak alapján történik (elől a legolcsóbb). A szállítási díj is a fizetendő ár része, ezzel is kalkulálj!

weddmegonline
Új Felhasználó Regisztráció
Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.