Ionickiss IonPa travel ionizációs + elektromos fogkefe / red

24 900,00 Ft

0

A fenti webátuházak partnereként a megvalósult vásárlások után a weddmegonline.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.

Közlemény

Last updated on 2023-05-29 00:04
Kategória:
Értékeld Te is

Mit tartalmaz?

  • 1db IonPa Travel fogkefét
  • 2db cserélhető pótfejet
  • Cserélhető AAA elemet
  • elegáns tok a szállításhoz
  • Azonnali kiszállítás

Mit is nyújt az Ön számára?

Egy olyan fogkefe erejét, mely összekapcsolja a szónikus és az ionizációs technológiával működő fogkefék előnyeit.

A több fokozatban állítható szónikus rezgés kiegészül a fogkefe ionizáló tulajdonságával, mely a lepedék könnyű eltávolítását teszi lehetővé.

Mit jelent az ionizációs technológia?

A fogfelszín negatív töltése megköti a plakk, lepedék pozitív részecskéit.

A fogkefe különleges technológiája, a kezünk nedvességének, és a készülékben található akkumulátornak köszönhetően, negatív ionokat  bocsájt ki, mely lepedéket, fellazítja és leválasztja a fog felszínéről. Azaz a lepedék pozitív ionjai már nem a fog felszínéhez kötődnek. Eltávolításuk egyszerűen, könnyedén megoldható.

Az Ionickiss Travel fogkefe töltésével sem kell bajlódnia, a hozzáadott elem hónapokig biztosítja mind az ionizációs, mind a szónikus működést.

A fogkefe használatával már az első alkalom után is sima fogfelszínt érünk el.

Klinikailag bizonyított, hogy használatával 48%-kal több lepedék távolítható el, mint a hagyományos fogkefékkel. És ehhez még fogkrém használata sem szükséges.

Az IonPa Travel fogkefe elegáns tokban van, mellyel könnyedén, megvédve portól, szennyeződésektől, vihetjük magunkkal a táskánkban, utazáshoz, munkahelyre stb…

A cserélhető fogkefefejek V soft sörtéi rendkívül kímélőek a fogínyhez, fogakhoz.

Elérhető színek: piros, fekete, fehér, pink/gold

Felhasználói értékelések

0.0 maximum: 5
0
0
0
0
0
Értékelem

Még nem történt értékelés

Értékeld Te először a(z) “Ionickiss IonPa travel ionizációs + elektromos fogkefe / red”-t

Ionickiss IonPa travel ionizációs + elektromos fogkefe / red
Ionickiss IonPa travel ionizációs + elektromos fogkefe / red

A termék megvásárlása a kiválasztott webáruházban történik! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

A webáruházak raktárai közül lehetőség szerint az európai raktárakat válaszd, ezekben az esetekben nem keletkezik egyéb költséged! További infó a szállítási módokról itt.

Az ár-összehasonlításokban található árak amerikai dollárban vannak megadva a könnyebb összehasonlíthatóság miatt. A megjelenített sorrend az árak alapján történik (elől a legolcsóbb). A szállítási díj is a fizetendő ár része, ezzel is kalkulálj!

weddmegonline
Új Felhasználó Regisztráció
Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.