JIMMY JV31 Wireless Vacuum Mites Removal Machine

Értékeld Te is

Main Features:● Wireless deep filter dust mites● 14,000 times / minute high-frequency tapping, remove mites more thoroughly● Soft rubber strip and anti-static silk composite roller brush, not hurting the fabric● Strong penetration UV sterilization rate up to 99.9 percent● 22cm wide suction port…

A legjobb ajánlat kuponkód nélkül: aliexpress.comAliexpress
IRÁNY A WEBSHOP
0
Utoljára frissítve: 2024-05-24 10:55
JIMMY JV31 Wireless Vacuum Mites Removal Machine
JIMMY JV31 Wireless Vacuum Mites Removal Machine

Leírás

Árdiagramm

-

Vélemények (0)

Felhasználói értékelések

0.0 maximum: 5
0
0
0
0
0
Értékelem

Még nem történt értékelés

Értékeld Te először a(z) “JIMMY JV31 Wireless Vacuum Mites Removal Machine”-t

A termék megvásárlása a kiválasztott webáruházban történik! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

A webáruházak raktárai közül lehetőség szerint az európai raktárakat válaszd, ezekben az esetekben nem keletkezik egyéb költséged! További infó a szállítási módokról itt.

Az ár-összehasonlításokban található árak amerikai dollárban vannak megadva a könnyebb összehasonlíthatóság miatt. A megjelenített sorrend az árak alapján történik (elől a legolcsóbb). A szállítási díj is a fizetendő ár része, ezzel is kalkulálj!

weddmegonline
Új Felhasználó Regisztráció
Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.