Orico W5P-U3 4 Ports USB 3.0 Desktop Hub

Értékeld Te is

4 ports can simultaneous reading of multiple devices, easy to drive large power peripherals. Fashionable design, stylish appearance, a decoration of the desktop.Features: Hub: 4 ports large power capacity, high speed, sufficient power supply, more stable with USB 3.0  superspeed hub.Micro USB:…

12,39 $

A legjobb ajánlat kuponkód nélkül: tomtop.comTomtop
IRÁNY A WEBSHOP
Árfigyelő indítása
×
Árértesítő aktiválása
Árfigyelő akiválása erre a termékre: ORICO W5P-U3 Portable 4-Port USB 3.0 Desktop Hub with Micro USB Power Supply Black - $12.39
0
Utoljára frissítve: 2024-05-24 14:51
Orico W5P-U3 4 Ports USB 3.0 Desktop Hub
Orico W5P-U3 4 Ports USB 3.0 Desktop Hub

Leírás

Árdiagramm

-

Vélemények (0)

Felhasználói értékelések

0.0 maximum: 5
0
0
0
0
0
Értékelem

Még nem történt értékelés

Értékeld Te először a(z) “Orico W5P-U3 4 Ports USB 3.0 Desktop Hub”-t

A termék megvásárlása a kiválasztott webáruházban történik! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

A webáruházak raktárai közül lehetőség szerint az európai raktárakat válaszd, ezekben az esetekben nem keletkezik egyéb költséged! További infó a szállítási módokról itt.

Az ár-összehasonlításokban található árak amerikai dollárban vannak megadva a könnyebb összehasonlíthatóság miatt. A megjelenített sorrend az árak alapján történik (elől a legolcsóbb). A szállítási díj is a fizetendő ár része, ezzel is kalkulálj!

weddmegonline
Új Felhasználó Regisztráció
Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.