Smart4u SH50 Waterproof Smart Flash Bike Helmet

Xiaomi Smart4u SH50 Bicycle Smart Flash Helmet Automatic Light Perception Warning Light Long Battery Life IPX4 Waterproof Size L – Black

48,99 $

A legjobb ajánlat: geekbuying.comGeekbuying
IRÁNY A WEBSHOP
Árfigyelő indítása
×
Árértesítő aktiválása
Árfigyelő akiválása erre a termékre: Xiaomi Smart4u SH50 Bicycle Smart Flash Helmet Automatic Light Perception Warning Light Long Battery Life IPX4 Waterproof Size L - Black - $48.99

A fenti webátuházak partnereként a megvalósult vásárlások után a weddmegonline.hu weboldal jutalékot kap. A termékek árai és elérhetőségei a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak.

Közlemény

1
Utoljára frissítve: 2022-07-02 09:22
Smart4u SH50 Waterproof Smart Flash Bike Helmet
Smart4u SH50 Waterproof Smart Flash Bike Helmet

Leírás

Kuponkódok

További információk

Tulajdonságok: Smart4u SH50 Waterproof Smart Flash Bike Helmet

brand-name

xiaomi

Max. sebesség (km/h)

State of Assembly

Model Number

other

Scale

features

Magnetic

Control Channels (Channels)

Gyro

Árdiagramm

-

Vélemények (0)

Felhasználói értékelések

0.0 maximum: 5
0
0
0
0
0
Értékelem

Még nem történt értékelés

Értékeld Te először a(z) “Smart4u SH50 Waterproof Smart Flash Bike Helmet”-t

A termék megvásárlása a kiválasztott webáruházban történik! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

A webáruházak raktárai közül lehetőség szerint az európai raktárakat válaszd, ezekben az esetekben nem keletkezik egyéb költséged! További infó a szállítási módokról itt.

Az ár-összehasonlításokban található árak amerikai dollárban vannak megadva a könnyebb összehasonlíthatóság miatt. A megjelenített sorrend az árak alapján történik (elől a legolcsóbb). A szállítási díj is a fizetendő ár része, ezzel is kalkulálj!

weddmegonline
Új Felhasználó Regisztráció
Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
Reset Password