Soocas V1 Sonic Whitening Electric Toothbrush

Értékeld Te is

Main Features:● Motor produces powerful vibration sound waves that effectively conduct the toothbrush head and help clean the tooth stains around the teeth● 3 modes, easily switch between all modes and choose the mode you want● 3-in-1 brush heads, orderly division● Fast charge for 4 hours,…

46,09 $

A legjobb ajánlat kuponkód nélkül: banggood.comBanggood
IRÁNY A WEBSHOP
Árfigyelő indítása
×
Árértesítő aktiválása
Árfigyelő akiválása erre a termékre: Soocas V1 Sonic Whitening Electric Toothbrush Portable USB Type-C Charging with 2 Brush Head from Xiaomi Youpin - 17.050 Ft
0
Utoljára frissítve: 2024-06-18 20:01
Soocas V1 Sonic Whitening Electric Toothbrush
Soocas V1 Sonic Whitening Electric Toothbrush

Leírás

Árdiagramm

-

Vélemények (0)

Felhasználói értékelések

0.0 maximum: 5
0
0
0
0
0
Értékelem

Még nem történt értékelés

Értékeld Te először a(z) “Soocas V1 Sonic Whitening Electric Toothbrush”-t

A termék megvásárlása a kiválasztott webáruházban történik! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

A webáruházak raktárai közül lehetőség szerint az európai raktárakat válaszd, ezekben az esetekben nem keletkezik egyéb költséged! További infó a szállítási módokról itt.

Az ár-összehasonlításokban található árak amerikai dollárban vannak megadva a könnyebb összehasonlíthatóság miatt. A megjelenített sorrend az árak alapján történik (elől a legolcsóbb). A szállítási díj is a fizetendő ár része, ezzel is kalkulálj!

weddmegonline
Új Felhasználó Regisztráció
Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.