Xiaomi SOOCAS X3 Sonic Electric Toothbrush

Értékeld Te is

Description:Taking care of your oral health is easy with SOOCAS electric toothbrush, it can effectively remove bacterial plaque and reduce gingiva necrosis, very practical and convenient. It is also a thoughtful gift for your parents and friends.Main Features:• Taking care of your oral health is…

54,44 $

A legjobb ajánlat kuponkód nélkül: amazon.deAmazon.de
IRÁNY A WEBSHOP
Árfigyelő indítása
×
Árértesítő aktiválása
Árfigyelő akiválása erre a termékre: Xiaomi soocas/soocare X3 Zahnbürsten ELECTRIQUE Sonique IPX7 Bluetooth App – oval weiß - €49,99
Last Amazon price update was: 2024-07-13 23:10
× A termék ára és elérhetősége bármikor változhat. A feltüntetett adatokért nem tartozunk felősséggel.
2
Utoljára frissítve: 2024-07-13 23:10
Xiaomi SOOCAS X3 Sonic Electric Toothbrush
Xiaomi SOOCAS X3 Sonic Electric Toothbrush

Leírás

Árdiagramm

-

Vélemények (0)

Felhasználói értékelések

0.0 maximum: 5
0
0
0
0
0
Értékelem

Még nem történt értékelés

Értékeld Te először a(z) “Xiaomi SOOCAS X3 Sonic Electric Toothbrush”-t

A termék megvásárlása a kiválasztott webáruházban történik! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

A webáruházak raktárai közül lehetőség szerint az európai raktárakat válaszd, ezekben az esetekben nem keletkezik egyéb költséged! További infó a szállítási módokról itt.

Az ár-összehasonlításokban található árak amerikai dollárban vannak megadva a könnyebb összehasonlíthatóság miatt. A megjelenített sorrend az árak alapján történik (elől a legolcsóbb). A szállítási díj is a fizetendő ár része, ezzel is kalkulálj!

weddmegonline
Új Felhasználó Regisztráció
Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.