2021 – a Bivaly éve

A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

Ezekkel az akciókkal indul a kínai újév

Nem, nem horoszkópot kell olvasnod ebben a bejegyzésben, csak pár akciót mutatunk a kínai éjév kapcsán. A kínai újév, más néven a holdújév a világ népességének egynegyede számára az év legnagyobb ünnepe, nem csak Kínában, de Kelet-Ázsia más országaiban is ünneplik. Az újév dátuma évről-évre változik, idén február 12-re esik és a Patkány éve után a Bivaly éve következik. Február 9-17. között a webáruházak kínai raktáraiból szünetel a csomagok küldése, az ügyfélszolgálat sem lesz a legaktívabb, így érdemesebb az EU raktárak ajánlatai között keresgélni.

Idén sajnos nem találkozhatunk akkora akciókkal, mint a tavalyi vagy az azt megelőző években – sőt, kifejezetten újévi ajánlatok sincsenek -, de azért akadnak akciók; össze is szedtük Nektek webáruházak szerint.

Aliexpress

Az Aliexpress aktuális ajánlatait a lent található bejegyzésben követhetitek nyomon, amiben az is kiderül, hogy hogyan találhatjátok meg legkönnyebben az európai raktárakat a piactéren. A poszt frissítve az aktuális akciókkal.

EU raktáras termékek keresése az Aliexpress webáruházban

Így tudsz keresni az AliExpress EU raktáraibanAzt bizonyára minden rutinos kínai webáruházból vásárló felhasználó tudja, hogy az európai raktárakból való rendelésnek nagyon sok haszna van. A megrendelt terméket akár egy héten belül már kézbe is veheted, a szállítási díjon és a biztosításon kívül az ...

Olvass tovább
Legfrissebb ajánlatok
Banggood

A Banggoodon sem találhatunk kifejezetten újévi akciót, van Lucky Bag játék,  illetve pár kiemelt ajánlat amit lent láthattok. Érdemes a webáruház EU raktáras ajánlatai között is böngészni.

Banggood WW
Banggood WW
Banggood WW
Banggood WW
Legfrissebb ajánlatok
Gearbest

A Gearbesten mintha nem is lenne újév, van viszont Valentin nap, itt inkább egy általános ajánlatgyűjteményt találhatunk, de talán érdemes ránézni.

Legfrissebb ajánlatok
Geekbuying

A Geekbuying az egy hetes távollét előtt gyorsan készített jó pár akciót különböző kategóriákban, így mindenki megtalálhatja a saját érdeklődésének megfelelő ajánlatot. Nagyjából így képzelhetjük el: vásárolj EU raktárból egy TV Boxot és nézd meg a kedvenc filmedet, miközben a szobabicikliden tekersz. Persze a lakás nem maradhat piszkos; indítsd el a robotporszívód, amit az akciós kuponkódok felhasználásával vásároltál (február 10-túl használd a 8% – maximum 10$ – kedvezményt biztosító CNY2021 kuponkódot). Ha meg levegőre vágysz, akkor pattanj fel az elektromos bringád nyergébe és járd be a környéket.

2021 - a Bivaly éve
2021 - a Bivaly éve
2021 - a Bivaly éve
2021 - a Bivaly éve
2021 - a Bivaly éve
2021 - a Bivaly éve
Legfrissebb ajánlatok
Geekmaxi

A Geekmaxitól egy Valentin napi ajánlatot kaptunk, amit itt tudtok megnézni. Arra figyeljetek, hogy itt az árak €-ban vannak feltüntetve nem $-ban!

Legfrissebb ajánlatok

Remélhetőleg mindenki megtalálja a fenti ajánlatokból a kedvére valót, boldog kínai új évet kívánunk!

Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password