4 éves a Geekmaxi, nagy kedvezmények várnak!

A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

Elindult a Geekmaxi születésnapi akciója!

Úgy gondolom, hogy a Geekmaxi webáruházat nem kell bemutatni a rutinosabb, kínai webáruházakból vásárló felhasználóknak, hiszen már négy éve hozzák el a kedvező ajánlataikat számunkra, ráadásul mindezt leginkább németországi, vagy lengyel raktárból történő szállítással teszik, ami a vásárlóknak gyors szállítást és költségmentes vásárlást jelent. Sőt, az utóbbi időben az eddig eléggé magas szállítási díjak is eltűntek, a legtöbb esetben ingyenes lett a szállítás. Fontos, hogy technikai okokból a kuponkódos ajánlatoknál az árak €-ban vannak feltüntetve, viszont az ár-összehasonlítások során – az egyértelmű összehasonlíthatóság miatt – $-ban jelennek meg!

A mostani akcióban az akár 70%-os árengedmények mellett találkozhatunk Flash Sale- és kupon ajánlatokkal, megtekinthetjük a legjobb kategóriákat, válogathatunk a nagyobb gyártók kínálataiból és az aktivitás oldalán megtalálhatjuk a soron következő nagyobb akciók (11.11, BF, stb) pontos dátumát is. A teljes kínálatot a lenti képre kattintva érhetitek el.

Természetesen a egyedi kuponkódok mellett általános kuponkódok is elérhetőek, melyek a következőek:

Kuponkód

Fordíts!

5€ árengedmény 50€ fölötti vásárlás esetén

XUKR23NU

Megnézem

Kuponkód

Fordíts!

10€ árengedmény 200€ fölötti vásárlás esetén

TE2V1LY2

Megnézem

Kuponkód

Fordíts!

25€ árengedmény 500€ fölötti vásárlás esetén

74G2IP8T

Megnézem

Kuponkód

Fordíts!

50€ árengedmény 1000€ fölötti vásárlás esetén

TWDR2ZCH

Megnézem

Kuponkód

Fordíts!

3% árengedmény a weboldalon

NEWGEEKMAXI

Megnézem
A Geekmaxi utolsó ajánlatai
Mutasd a következőt
Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password