8 éves a Tronsmart, számos akció vár!

A bejegyzésekben és ajánlatokban szereplő webáruházak partnereként, a megvalósult vásárlások után a weddmegonline.hu weboldal jutalékot kap, a termékek vagy szolgáltatások megvásárlása a partnereink weboldalain történik. A weboldalunkon feltüntetett árak és elérhetőségek a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak és nem minősülnek ajánlattételnek. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A bejegyzésekben található kuponkódok az automatikusan létrehozott ajánlatok kivételével - ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről bővebben itt olvashatsz.
Bővebben +

banner

Nem kérdés; a Tronsmart, mint márka, az elmúlt évek egyik meghatározó tagja lett a Bluetooth audio termékek tekintetében. Kedvező ár-érték arányával, jó minőségével kiemelkedik a sorból, nekem személy szerint az egyik kedvenc brandem. A weddmegonline oldalán is számos Tronsmart tesztet  találhattok – a készülőben lévő Apollo Air teszt a jövő héten várható -, a kuponkódok pedig szinte mindennaposak. 

Mutasd a következőt

De a kedvező árak mellett játékot is találtok a 8 éves Tronsmart aktivitási oldalán, ahol akár 100$-nyi kuponkódot is bezsebelhettek egy szerencsés pörgetéssel – ehhez kattintsatok a lenti szerencsekerékre és játsszatok egyet!

A Tronsmart 8. születésnapi oldalán található árak magukban is kedvezőek, de az oldalunkon található kuponkódokkal most még ezeknél is jobb áron szerezhettek be jó pár Tronsmart terméket, ráadásul európai raktárakból, ingyenes-, vagy alacsony költségű szállítással! Kellemes vadászatot kívánunk!

Mutasd a következőt

Cimkék:

Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password