Akciós Tronxy 3D nyomtatók EU raktárból a Geekbuyingon!

Tronxy 3D printerek akciója a Geekbuyingon!

A 3D printerek elterjedésévél és fejlődésével egyre nagyobb lehetőségek nyílnak meg a halandó emberek számára is, hogy elérhető áron kipróbálhassák a 3D nyomtatás szépségeit, és elkészíthessék akár a saját tervük alapján nyomtatott játékukat, alkatrészüket, stb. A 3D nyomtatók árai jelentősen csökkentek az elmúlt időszakban, ráadásul már elérhetőek európai raktárakból is, melynek az előnye a gyors szállításon kívül az egyéb költségektől való mentesség is.

A Geekbuying jelenlegi akciójában az amúgy is kedvező árból még 10$ kedvezményt érhettek el a lenti kuponkóddal, és a német raktárból – ingyenes szállítással – akár 5 munkanapon belül megérkezhet az új nyomtatótok, már 159$-tól!

Az akcióban részt vevő 3D nyomtatók
A Geekbuying akciós oldalát a lenti képre kattintva érheted el
×
A jelentés elküldéséhez a checkbox kipipálásával hozzá kell járulnod a személyes adataid kezeléséhez az adatkezelési tájékoztatóban - https://weddmegonline.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/ - leírtak szerint.

Hibát találtál? Küldd el nekünk!
Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Becenév (kötelező)
   Reset Password
   Összehasonlítandó termékek
   • Total (0)
   Összehasonlítás
   0