Black Friday a Geekbuyingon!

Szeretnél pár kuponkódot? Mutatjuk.

Valamiért az az érzésünk, hogy nem nagyon ismeritek a Geekbuying webáruházat, pedig azon kívül, hogy rendkívül megbízhatóak, nagyon jól kezelik a nagy ritkán felmerülő problémákat, és több jól felszerelt európai raktáruk is van. A mi kedvencünk az EU néven futó lengyel raktár, ahonnan ráadásul ingyen-, vagy minimális díjért történik a szállítás Magyarországra, a megrendeléstől számított 3-4 nap alatt. És az árak sem sokkal magasabbak, mint ha Hong-Kongból, vagy Kínából rendelnénk.

Miért írtuk ezt le? Mert a Geekbuyingnál is Black Friday van, érdemes megnézni az ő ajánlataikat is. Lehet 1/2$-os-, de akár 60/600$-os kuponkódot is találni,  lesznek Flash Deal-ek, illetve Kugoo akció is, minden vásárlás mellé ajándék jár. A fő esemény oldala a lenti bannerre kattintva érhető el, utána mutatjuk a kuponkódokat és két sláger terméket is.

A rendszeres olvasók, vagy a Geekbuyingot használó vásárlók megszokhatták már, hogy itt minden nagyobb  esemény kapcsán találhattok általános kuponkódokat, ez most sincs másként, meg is mutatjuk őket. Fontos, hogy ezek a kódok, november 24-ig érvényesek.

3/15$napi 50dbGKB1903BF
5/30$napi 30dbGKB1905BF
15/60$napi 20dbGKB19BF15
20/150$napi 10dbGKB19BF20
35/300$napi 20dbGKB19BF35
60/600$napi 30dbGKB19BF60
3% kedvezmény az akciós árakból is az alábbi kóddal!

THANKS

Kellemes vásárlást, olcsó árakat kívánunk Nektek! Ha idáig eljutottál, olvasd el a Kugoo akció részleteit:

  • fizess 10$ előleget november 28. előtt (ez magyar idő szerint előző nap 17:00 óra), majd december 4. 23:59-ig (magyar idő szerint 16:59) fizesd ki a különbözetet, ami a BF ár és a befizetett előleg különbsége
  • az ilyen módon vásárlók ajándékot is kapnak, amit külön csomagban juttatnak el hozzájuk
  • az előleg fizetése után, 24 órán belül egy kuponkódot kapsz a felhasználói fiókodhoz tartozó e-mail címre, amit a vásárláskor tudsz majd felhasználni – ez az egyes pontban felsorolt időintervallumban érvényes
  • ha így vásárolsz Kugoot, a megrendelésedet prioritással kezelik 🙂
Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Becenév (kötelező)
   Reset Password
   Összehasonlítandó termékek
   • Total (0)
   Összehasonlítás
   0