Bluetooth fülhallgató teszt – hallható a különbség?

A "MUTASD A KUPONKÓDOT!" gomb megnyomása után az akciót tartalmazó weboldal új ablakban megnyílik és a kuponkód a vágólapra kerül.

A bejegyzésekben és ajánlatokban szereplő webáruházak partnereként, a megvalósult vásárlások után a weddmegonline.hu weboldal jutalékot kap, a termékek vagy szolgáltatások megvásárlása a partnereink weboldalain történik. A weboldalunkon feltüntetett árak és elérhetőségek a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak és nem minősülnek ajánlattételnek. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A bejegyzésekben található kuponkódok az automatikusan létrehozott ajánlatok kivételével - ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről bővebben itt olvashatsz.
Bővebben +

banner

A Bluetooth fülhallgató teszt főszereplői: Tronsmart Encore Spunky, Tronsmart Spunky Pro és QCY T2S bluetooth fülesek – ki nyer ma?

Hol van már az a korszak, amikor a fülhallgatók kábelen kapcsolódtak a telefonhoz, vagy a zenelejátszóhoz? Gyerekkoromban a Sony walkmanhez adott narancssárga szivacsos fejhallgatók voltak elterjedve, mit meg nem adtunk akkor egy walkmanért… Manapság pedig már egyre kevesebb vezetékes fül-, fejhallgatót láthatunk, helyüket átvette a vezeték nélküli technológia, melyet TWS-ként ismerhetsz.

Azt, hogy milyen fülhallgatót vásároljunk, mindenkinek magának kell eldöntenie, figyelembe véve a pénztárca vastagságát, a felhasználási területet, a kiegészítő funkciókat, és a legfontosabbat: a hangzást. Webshopból való vásárlásnál ez utóbbi a legnehezebb, tesztekre, leírásokra hagyatkozhatunk csak. Azt is csak utólag fogjuk megtudni, hogy mennyire kényelmes a használat, mennyire jól illeszkedik a hallójáratunkba, netán nyomja-e a fülünket. Ez a Bluetooth fülhallgató teszt sem fog minden kérdésre választ adni és lesznek erősen szubjektív részei is, de talán valamennyire segíthet a választásban. Bluetooth fülhallgató teszt következik.

A True Wireless Stereo technológia a hang vezeték nélküli továbbítása Bluetooth-on/NFC-n keresztül. A vezeték nélküli átvitelt a forrásba és a fogadó eszközbe/eszközökbe beépített kis chip biztosítja. A TWS eszközöknek (fej-, és fülhallgató, hangszóró) sok pozitív tulajdonsága van, de a legfontosabb az, hogy nem kell kábel a használatához. Ez nem csak azt jelenti, hogy a hangforrást nem kell kábellel összekötni a hangkeltő eszközzel, hanem azt is, hogy nem kell kábelt használni az áramellátáshoz sem. Már az olcsóbb hangszórók/fül-, és fejhallgatók üzemideje is eléri töltésenként a 4-8 órát. A TWS eszközök önmagukban vagy Bluetooth-on/NFC-n keresztül párosítva használhatók.

Mostani tesztünkben három TWS eszközt mutatunk be Nektek, melyek in-ear kialakításúak (hallójáratba illeszthetőek), kettő tudja a vezeték nélküli töltést, a két Tronsmartot kézmozdulatokkal is vezérelhetjük, és mindegyikben van valamilyen hang asszisztens, töltőkábelt és három különböző méretű fülgumit is kapunk a csomagban.

A töltődoboznak köszönhetően a fülhallgatókat azokba visszahelyezve 3-8 alkalommal újratölthetőek, így ha két pár TWS fülhallgatót használunk, akkor ezeket váltva, szinte egész nap tudunk zenét hallgatni. A Bluetooth 5 technológiának köszönhetően megfelelő eszközzel párosítva a fogyasztás is alacsonyabb lesz.

Összehasonlítás:
Tronsmart Spunky, Spunky Pro, QCY T2Sbluetooth fülhallgatók
Bluetooth fülhallgató teszt - hallható a különbség?
VS
Bluetooth fülhallgató teszt - hallható a különbség?
VS
Bluetooth fülhallgató teszt - hallható a különbség?
Bluetooth verzióBluetooth 5
VS
VS
Súlygramm/db
7
VS
3
VS
5
Fülhallgató akkumulátor kapacitás mAh
50
VS
35
VS
43
Töltőbox akkumulátor kapacitásmAh
470
VS
400
VS
800
Töltés töltőboxbanalkalom
3
VS
4
VS
8
Üzemidőóra
3
VS
3,5
VS
4
Vezeték nélküli töltés
VS
VS
Gesture Control
VS
VS
Voice Assistant
VS
VS
Ajánlatok:

December 10-g a T6MAX01 kódot használva, 10% kedvezményt kaptok a Tronsmart termékekre!

1

Tronsmart Encore Spunky Buds

Bluetooth fülhallgató teszt - hallható a különbség?

Első használat előtt a fülhallgatók csatlakozóiról távolítsuk el a műanyag fóliát és töltsük fel teljesen a dobozt/fülhallgatókat; a töltöttséget négy darab kék színű állapotjelző LED mutatja. A fülhallgatók kivételéhez a  töltődoboz hátulján található gombot kell megnyomnunk, a tető felemelkedik és elfordítható. Nagyon szellemes és dizájnos megoldás. A Tronsmart Encore Spunky fülhallgató párosításáért a bal egység a felelős, melyet egymagában használva headsetnek is alkalmas. Párosításhoz emeljük ki a két fülest egyszerre és kapcsolódjunk az “Encore Spunky Buds” egységhez. A párosítás megtörténtét pulzáló kék LED jelzi, mely működés közben is világít. Ha elég a zenehallgatásból, csak helyezzük vissza a fülhallgatókat tölteni, automatikusan kikapcsolnak. A fülhallgatók felülete érintésérzékeny, az alábbi beállításokra van lehetőség:

 • lejátszás/szünet: a jobb, vagy bal oldali fülhallgató egyszeri érintése
 • következő szám: dupla érintés a bal oldali egységen
 • hang asszisztens aktiválása: dupla érintés a jobb oldalon
 • hívás fogadás/indítása: egyszeri nyomás a jobb, vagy a bal oldalon
 • hívás elutasítása: két nyomás a jobb, vagy a bal oldalon
Zenelejátszáskor a magas és mély hangok elkülönülnek egymástól, kis- és közepes hangerőn nem tapasztalható hanghiba, tiszta, telt hangzás jellemzi, általános zenehallgatásra alkalmas. Ellenben, közepes hangerő fölött a mély hangok kiemelése esetén torzítás hallható. Telefonálásra is kiválóan használható a Spunky, mindkét fél tisztán hallható. Létezik fehér és fekete színben is, most az előbbi szerezhető be jobb áron EU raktárból.
0
Tronsmart Encore Spunky Buds Bluetooth 5.0 TWS Earbuds – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 5 év

Tronsmart Encore Spunky Buds Bluetooth 5.0 TWS Earbuds – EU raktár

$26,99 $29,99
-10%
EU raktárból!
MEGNÉZEM
T6MAX01
[icon name="truck" class="" unprefixed_class=""] Ingyenes EU raktár
8.8A mi értékelésünk
Egyértelműen a kedvenc

A legszebb csomagolással rendelkező versenyző a három közül. A doboz oldala mágnessel záródik, már a csomagolás is minőségi termékre utal. Az egyetlen fülhallgató ami tökéletesen illeszkedik a hallójáratomba, illetve felfekszik a belső fülkagylómra is, kifejezetten kényelmes a használata, nem esik ki kerékpározás közben sem. A töltődoboz háromszori töltést tesz lehetővé, a doboznak és a fülhallgatónak átlagban egyaránt másfél óra kell a teljes töltés eléréséhez. A töltőboxban elég könnyen lemerül, érdeme ssűrűn tölteni-a töltés micro USB csatlakozón keresztül történik. Ugyan pontszámok szerint a második helyet csípte el, de ez a kedvencem. Ha a vezeték nélküli töltésre nincs szükséged, és nem zavar a nagy méret, jó választás lehet.

Ár/érték arány
9
Kialakítás/dizájn
9.5
Méret
8
Jellemzők/működés
8.5
Hangzás
9
Pozitívumok
 • Szép dizájn
 • Tökéletes illeszkedés
 • Gesture Controll
 • Voice Assistant
Negatívumok
 • A többihez képest nagy méret
 • Könnyen lemerül a töltődobozban hagyva
 • 3 óra üzemidő
2

Tronsmart Spunky Pro

Tronsmart spunky pro

Első használat előtt a fülhallgatók csatlakozóiról távolítsuk el a műanyag fóliát és töltsük fel teljesen a dobozt/fülhallgatókat; a töltöttséget négy darab fehér színű állapotjelző LED jelzi. A fülhallgatók kivételéhez a  töltődoboz hátulján található gombot kell megnyomnunk, a tető felemelkedik és elfordítható, hasonlóan az elődhöz, viszont a töltőegység itt sokkal kisebb méretű. A Tronsmart Spunky Pro fülhallgató mindkét fele használható headsetnek is, ehhez 5 másodpercig meg kell érinteni az egyik egység felületét. Párosításhoz emeljük ki a két fülest egyszerre és kapcsolódjunk az “Encore Spunky Buds” egységhez. A párosítás megtörténte után hallgathatjuk is kedvenc zenénket. Ha elég a zenehallgatásból, csak helyezzük vissza a fülhallgatókat tölteni, automatikusan kikapcsolnak, de itt már van lehetőség a be-, és a kikapcsolásra a fülhallgató 3/5 másodperig tartó megnyomásával. A fülhallgatók felülete érintésérzékeny (a nagyobb kézzel rendelkezők óvatosan igazgassák az eszközt a fülükben, mert felület kicsi és nagyon érzékeny). Az alábbi beállításokra van lehetőség:

 • bekapcsolás: a jobb, vagy bal oldali fülhallgató 3 másodpercig tartó megnyomása
 • kikapcsolás: a jobb, vagy bal oldali fülhallgató 5 másodpercig tartó megnyomása
 • lejátszás/leállítás/hívásfogadás/hívás vége: a jobb, vagy bal oldali fülhallgató egyszeri megnyomása
 • következő szám: dupla érintés a jobb oldali egységen
 • előző szám: három érintés a jobb oldali egységen
 • hang asszisztens aktiválása: a jobb, vagy bal oldali fülhallgató 2 másodpercig tartó megnyomása
 • hangerő növelés: dupla érintés a bal oldalon
 • hangerő csökkentés: tripla érintés a bal oldalon
 • hívás elutasítása: a jobb, vagy bal oldali fülhallgató 2 másodpercig tartó megnyomása
A zenelejátszáskor a magas és mély hangok elkülönülnek egymástól, kis- és közepes hangerőn nem tapasztalható torzítás. Ellenben, közepes hangerő fölött a mély hangok kiemelése esetén itt is torzítás hallható, ezen sajnos nem tudtak javítani az elődhöz képest. Telefonálásra kiválóan használható a Spunky Pro, mindkét fél tisztán hallható.
1
Tronsmart Spunky Pro Bluetooth 5.0 TWS Earbuds – EU raktár
Sale
Ennyi ideje hozzáadva: 4 év

Tronsmart Spunky Pro Bluetooth 5.0 TWS Earbuds – EU raktár

$24,99 $29,99
-17%
EU raktárból!
[icon name="truck" class="" unprefixed_class=""] 2,41$ EU raktár
9.2A mi értékelésünk
A nagytesó megmutatta

A Tronsmart Spunky továbbfejlesztett változata, hosszabb működési idővel, és jóval kisebb méretben. A csomagolás kinézete egységes, de itt elmaradt a mágneses zárhatóság (a doboz már nem oldalra nyílik). A Pro változat vezeték nélküli töltéssel-, és USB-C csatlakozón keresztüli töltési móddal próbál a kistesó fölé kerekedni - sikeresen. Érintésvezérlési módokból is többet kapunk, már a hangerő is állítható a fülhallgatóról. A töltődoboz már négyszeri töltést tesz lehetővé, a doboznak és a fülhallgatónak átlagban egyaránt másfél óra kell a teljes töltés eléréséhez, ez nem változott. A Tronsmart Spunky Pro a Bluetooth hangszóró teszt győztese, apró méretével nem kelt feltűnést, ajánlott vétel.

Ár/érték arány
9.5
Kialakítás/dizájn
9
Méret
9.5
Jellemzők/működés
9
Hangzás
9
Pozitívumok
 • Szép dizájn
 • Kis méret
 • Gesture Controll
 • Voice Assistant
 • USB-C töltőcsatlakozó
 • Vezeték nélküli töltés
Negatívumok
 • Az üzemidő lehetne hosszabb
 • Érzékeny érintőfelület
3

QCY T2S

QCY T2S teszt

Első használat előtt ebben az esetben is töltsük fel teljesen a dobozt/fülhallgatókat; a töltöttséget két darab zöld színű állapotjelző LED jelzi.  Párosításhoz emeljük ki a két fülest egyszerre és kapcsolódjunk a “QCY-T2S_R” egységhez. A bekapcsolás automatikusan megtörténik, ezután már hallgathatjuk is kedvenc zenénket. Ha befejeztük a zene hallgatását, kapcsoljuk ki az eszközt. A fülhallgatókon az alábbi beállításokra van lehetőség:

 • bekapcsolás: a jobb, vagy bal oldali fülhallgató 1 másodpercig tartó megnyomása
 • kikapcsolás: a jobb, vagy bal oldali fülhallgató 1 másodpercig tartó megnyomása
 • lejátszás/leállítás: a jobb, vagy bal oldali fülhallgató megnyomása
 • előző/következő szám: bal/jobb egység dupla megnyomása
 • hang asszisztens: a jobb, vagy bal oldali fülhallgató 1 másodpercig tartó megnyomása készenléti állapotban
 • hívásfogadás/hívás vége: a jobb, vagy bal oldali fülhallgató egyszeri megnyomása
 • hívás elutasítása: a jobb, vagy bal oldali fülhallgató 1 másodpercig tartó megnyomása
 • hívás átadása telefonra: beszéd közben a jobb, vagy bal oldali fülhallgató 1 másodpercig tartó megnyomása
 • elhalkítás: a jobb, vagy bal oldali fülhallgató dupla megnyomása
Zene lejátszásakor alacsony hangerőn zaj hallatszódik, a magas és a mély hangok nem különülnek el annyira tisztán, mint az előző két esetben. Lejátszás közben – teljes töltöttség mellett – a bal oldali fülhallgató szaggatott, ez lehet egyedi hiba is, az okát nem ismerjük. Telefonálásra kiválóan használható a QCY T2S, mindkét fél tisztán hallható.
0
QCY T2S Bluetooth 5.0 TWS Earphones Wireless Charging – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 5 év

QCY T2S Bluetooth 5.0 TWS Earphones Wireless Charging – EU raktár

$25,99 $27,99
-7%
   
MEGNÉZEM
3PGSKJPI
[icon name="truck" class="" unprefixed_class=""] 0,05$ EU raktárból
7.8A mi értékelésünk
Nem igazán győzött meg

A legegyszerűbb csomagolású fülhallgató, kézben tartva nem kelti igazán minőségi termék érzetét, kinézete átlagos. A töltődoboz nyolcszori töltést tesz lehetővé, az üzemidő 4 óra, vezeték nélkül-, és micro USB-n keresztül is tölthető. Lejátszás közben szakadozott, a bal oldal el-eltűnt, emellett alacsony hangerőn magas alapzaj volt tapasztalható. Érdekes módon, ezt a jelenséget Android 9 operációs rendszerű telefonon nem tapasztaltam, így lehet a mobil és fülhallgató közötti kommunikáció nem működött tökéletesen a Huawei P9 esetében.

Ár/érték arány
8
Kialakítás/dizájn
7.5
Méret
8
Jellemzők/működés
8
Hangzás
7.5
Pozitívumok
 • Kis méret
 • Voice Assistant
 • Vezeték nélküli töltés
 • Töltőbox nagy akkukapacitása
Negatívumok
 • Alacsony hangerőn zajos
 • Nincs érintésvezérlés
 • Nincs minőség-érzet
 • Szakadozó lejátszás

Tartósan soha ne hallgass zenét a legnagyobb hangerő 70%-nál magasabb szinten, illetve ne állíts 80%-nál magasabb hangerőt rövid idejű használat során sem!

Bluetooth fülhallgató teszt végeredmény:

Három kedvező árú Bluetooth fülhallgatót próbáltunk ki ebben a tesztben, mindhárom versenyző 30$ körüli áron szerezhető be, így nem számítanak drága eszköznek. Ha eredmény kellene hirdetnünk, akkor a pontszámok alapján  a Tronsmart Spunky Pro állhatna a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára, de mi mégis az elődmodellt kedveltük  a legjobban. Mindkettő ajánlott, nem valószínű, hogy megbánjátok a vásárlást. Ráadásul a Pro modell a feltüntetett kuponkóddal most nagyon kedvező áron vásárolható meg. A QCY modellje nem volt a szívünk csücske, de lehet egy Bluetooth 5-ös telefonra kapcsolódva jobban viselkedne.

Amennyiben elakadnátok, a teszthez kapcsolódó fórumban tudtok kérdezni tőlünk a működéssel kapcsolatban.

Friss ajánlatok minden nap

Köszönjük, hogy olvasol minket. Azon fáradozunk, hogy a lehető legjobb ajánlatokat oszthassuk meg Veled. Maradj velünk, építsünk közösséget!

Bluetooth fülhallgató teszt - hallható a különbség?
Ajánlatok a weddmegonline.hu YouTube csatornájáról:
_bzfn1MmFO4
ANGWATT T1 elektromos roller teszt
40:55
2i8gbrDi4Ts
Eleglide M2 elektromos mountain bike teszt
34:24
vvqjo2RERUE
Duotts C29 elektromos mountain bike teszt
27:58
2UgxChrh0kg
Inmotion S1 elektromos roller teszt
30:34
jKt4ulGJPoY
KugooKirin G3 elektromos roller teszt
31:45
wN6tfWftuU0
Navee N65 terep és emelkedő
10:05
u7LWEbg5c6U
BlitzWolf BW-CMM2 eszpresszó kávéfőző teszt
04:35
0
ANGWATT T1 Off-Road Electric Scooter (2x3000W) – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 1 hónap

ANGWATT T1 Off-Road Electric Scooter (2x3000W) – EU raktár

$1299,58 $1407,97
-8%
Teszt: ANGWATT T1 elektromos roller – az adrenalinbomba Reviews Szász Sándor ...
MEGNÉZEM
Mutasd a kuponkódot!
Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.