EU raktáras termékek keresése az Aliexpress webáruházban

A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

Így tudsz keresni az Aliexpress EU raktáraiban

Azt bizonyára minden rutinos kínai webáruházból vásárló felhasználó tudja, hogy az európai raktárakból való rendelésnek nagyon sok haszna van. A megrendelt terméket akár egy héten belül már kézbe is veheted, a szállítási díjon és a biztosításon kívül az esetek nagy részében nem merül fel extra költséged, a rövidebb út során a rendelésed is kevésbé sérül meg, mintha Kínából utazna több hónapot. A legtöbb webáruháznál egyszerűen működik az európai raktárak kiválasztása, de az Aliexpress EU raktáras termékeit nem a legkönnyebb megtalálni, viszont ha ismered a módját, pillanatok alatt sikerülni fog. Most megmutatjuk azt a két módszert amivel az Aliexpresszen is sikeresen tudsz keresni ezekből a raktárakból is.

A weddmegonline-ra felkerülő ajánlatoknál természetesen nagyon könnyű a dolgod, az összes EU raktáras terméket külön jelöljük “EU raktár” felirattal, illetve az összes ilyen ajánlatot egy külön oldalon is megjelenítjük. 

Január 11-15. között Winter Sale az Aliexpressen, az első képre kattintva az akció főoldalára juttok el, míg a második kép a kuponkódokhoz vezet. Kellemes vásárlást kívánunk!

AliExpress WW
AliExpress WW
1
EU raktáras termékek keresése a link módosításával

Amennyiben Magyarországon élsz, valószínűleg az Aliexpress weboldalán szállítási országnak Magyarország van beállítva. Ilyen esetben a keresés után csak Kínát és Magyarországot tudod kiválasztani, mint a feladó országát, ezzel sajnos nem sokra mész, nem lesznek benne európai raktárak. Az alábbi módszerrel tudod listázni az európai raktárakat is.

  • a keresni kívánt termék nevét írd be az Aliexpress keresőjébe, majd nyomj rá a keresés gombra
  • a böngésződben a keresés után kapott link után írd be a ezt a kiegészítést: &shipFromCountry=PL  (PL helyett helyett bármilyen európai ország kódja megfelelő – CZ, DE, FR, stb)
  • nyomj egy entert és megkapod azoknak a shopoknak a listáját, akik az adott országból szállítanak Magyarországra
2
EU raktáras termékek keresése a célország átállításával

Amennyiben nem szeretnél a link címének átírásával bajlódni, akkor a következő módszer lesz alkalmas az Aliexpress európai raktáras termékeinek keresésére.

  • az Aliexpress menüjében a szállítási országot írd át UK-re (esetleg Spanyolországra, Németországra, Franciaországra), majd ments el –  a nyelv és a deviza mellékes, nálam angol és USD
  • a keresni kívánt termék nevét írd be az Aliexpress keresőjébe, majd nyomj rá a keresés gombra
  • a “ship from” legördülő menüjéből válassz ki egy tetszőleges európai raktárat és megkapod a listát
  • rendeléskor az Aliexpress menüjében ne felejtsd el visszaállítani szállítási országnak Magyarországot

A fenti útmutató segítségével mostantól már Ti is nagyon könnyen tudtok keresni az Aliexpress EU raktáraiban is. 

Az Aliexpress legutolsó ajánlatai
Mutasd a teljes profilt

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password
   Összehasonlítandó termékek
   • Total (0)
   Összehasonlítás
   0