EU raktáras termékek keresése az Aliexpress webáruházban

A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

Így tudsz keresni az AliExpress EU raktáraiban

Azt bizonyára minden rutinos kínai webáruházból vásárló felhasználó tudja, hogy az európai raktárakból való rendelésnek nagyon sok haszna van. A megrendelt terméket akár egy héten belül már kézbe is veheted, a szállítási díjon és a biztosításon kívül az esetek nagy részében nem merül fel extra költséged, a rövidebb út során a rendelésed is kevésbé sérül meg, mintha Kínából utazna több hónapot. A legtöbb webáruháznál egyszerűen működik az európai raktárak kiválasztása, de az AliExpress EU raktáras termékeit nem a legkönnyebb megtalálni, viszont ha ismered a módját, pillanatok alatt sikerülni fog. Most megmutatjuk azt a két módszert amivel az AliExpresszen is sikeresen tudsz keresni ezekből a raktárakból is.

A weddmegonline-ra felkerülő ajánlatoknál természetesen nagyon könnyű a dolgod, az összes EU raktáras terméket külön jelöljük “EU raktár” felirattal, illetve az összes ilyen ajánlatot egy külön oldalon is megjelenítjük. Ajándékok ÚJ felhasználóknak.

Ez is érdekelhet
Jelenleg futó akciók
00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Másodperc

BLACK FFRIDAY az AliExpress webáruházban! A bemelegítés november 20-án, 9:00-kor kezdődik, majd közvetlenül utána indul a fő attrakció 25-én reggel és tart egészen öt teljes napon át – a legjobb ajánlatokat természetesen most is láthatjátok majd a bejegyzés alján. Érdemes már MOST a kosárba tenni a kiszemelt termékeket, hogy a kuponkódokat a lehető leghamarabb fel tudjátok használni, mielőtt elfogynának.

A főbb oldalakat itt találhatjátok: 

Az alábbi kuponkódok használhatóak fel a vásárlások során november 25-29. között, de csak korlátozott számban!

 • admitadBF7 – 7$ kedvezmény 50$ fölötti vásárlás esetén
 • admitadBF12 – 12$ kedvezmény 100$ fölötti vásárlás esetén
 • admitadBF18 – 18$ kedvezmény 150$ fölötti vásárlás esetén
 • admitadBF23 – 23$ kedvezmény 190$ fölötti vásárlás esetén
 • admitadBF7 – 30$ kedvezmény 250$ fölötti vásárlás esetén
 • BFCM7 – 7$ kedvezmény 50$ fölötti vásárlás esetén
 • BFCM12 – 12$ kedvezmény 100$ fölötti vásárlás esetén
 • BFCM18 – 18$ kedvezmény 150$ fölötti vásárlás esetén
 • BFCM23 – 23$ kedvezmény 190$ fölötti vásárlás esetén
AliExpress WW
AliExpress WW
1
EU raktáras termékek keresése a link módosításával

Amennyiben Magyarországon élsz, valószínűleg az AliExpress weboldalán szállítási országnak Magyarország van beállítva. Ilyen esetben a keresés után csak Kínát és Magyarországot tudod kiválasztani, mint a feladó országát, ezzel sajnos nem sokra mész, nem lesznek benne európai raktárak. Az alábbi módszerrel tudod listázni az európai raktárakat is.

  • a keresni kívánt termék nevét írd be az Aliexpress keresőjébe, majd nyomj rá a keresés gombra
  • a böngésződben a keresés után kapott link után írd be a ezt a kiegészítést: &shipFromCountry=PL  (PL helyett helyett bármilyen európai ország kódja megfelelő – CZ, DE, FR, stb)
  • nyomj egy entert és megkapod azoknak a shopoknak a listáját, akik az adott országból szállítanak Magyarországra
2
EU raktáras termékek keresése a célország átállításával

Amennyiben nem szeretnél a link címének átírásával bajlódni, akkor a következő módszer lesz alkalmas az AliExpress európai raktáras termékeinek keresésére.

  • az AliExpress menüjében a szállítási országot írd át UK-re (esetleg Spanyolországra, Németországra, Franciaországra), majd ments el –  a nyelv és a deviza mellékes, nálam angol és USD
  • a keresni kívánt termék nevét írd be az AliExpress keresőjébe, majd nyomj rá a keresés gombra
  • a “ship from” legördülő menüjéből válassz ki egy tetszőleges európai raktárat és megkapod a listát
  • rendeléskor az AliExpress menüjében ne felejtsd el visszaállítani szállítási országnak Magyarországot

A fenti útmutató segítségével mostantól már Ti is nagyon könnyen tudtok keresni az AliExpress EU raktáraiban is. 

Az AliExpress legutolsó ajánlatai
Mutasd a következőt
Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

6 hozzászólás
Összes Leghasznosabb Legmagasabb értékelés Legalacsonyabb értékelés Értékeld Te is
 1. Óriási kamu az hogy Kínából utazik hónapokat!!!!
  Kína-Bp általában 1-2 hét!!!!
  Bp-en meg parkol a csomag heteket. Ez jelenleg a helyzet!!!

 2. Az rendben van , hogy átállitom a célországot bekeresem a terméket kiválasztom pl az eus országot ahonnan olcsobban jön rámegyek, hogy rendelés vissza állitom a cél országot, de ettől ő még jelzi, hogy hahó magyarországra nem hozunk??? 😀 ez egy ökörség
  vagy én csinálok valamit rosszúl?

  • Válasz
   Szász Sándor (Alex)Házmester
   1,088,078
   2021-05-01 at 09:40

   Szia,

   A kereskedő ettől függetlenül kizárhatja Magyarországot, mint célországot. Van például lengyel raktára amit megtalálsz a kereséssel, de nem szállt Magyarországra. Szóval technikailag rendben van, mindent jól csinálsz, bár gondolom ez nem vigasztal 🙁

   Alex

 3. Tisztelt Alex !
  Én az Aliexpressrôl szoktam rendelni, gyakran elektronikai alkatészeket, vagy DIY cuccokat. Nem emlékszem, hogy a kereskedô egyszer is ráírta volna a csomagra az áru értékét+száll. díját. Akkor nem igazán értem, hogy a magyar posta hogyan fogja automatikusan elvámolni az árut, amikor fogalmuk sincs arról hogy az adott áru 2$-os vagy 20$-os. Ha esetleg kibontanák, akkor meg néznének nagy bután, hogy az mi a franc. Ha meg valahogy tôlem szeretnék megtudni az áfa alapot, akkor az az összességében horribilis számú csomag olyan adminisztrációs többlet terhet és kézbesítési lassulást fog okozni, hogy a posta felett összomlik az égbolt.
  Megnéztem az „Import_vamkezelesi_megbizas_maganszemely_reszere_WEB.pdf“ nevü online bevallást. Na erre meg olyan értéket írok amilyet akarok. Ki fogja ellenôrizni, hogy az áru 2$, vagy 20$ ?
  Szerintem ezt nem gondolták végig.

  Ráadásul, néha megváltozik a csomagszám (nem tudom miért !!!) Ez úgy derült ki, hogy mivel nem találtam az aliexpress web felületén szereplô csomagszámot a borítékon, de mivel látszott hogy a csomagon valami felül lett ragasztva, hát elkezdtem kapargatni. Csodák-csodája ott volt alatta az eredeti csomagszám ! Tehát a posta kiértesít az új csomagszámmal, de ezt az “új” csomagszámot NEM tudom beazonosítani ! Magyarul nem tudom mi érkezett meg ! Akkor mirôl nyilatkozzak ? Fasza !

  A másik dolog, ha az Aliexpress belépett az IOSS-ba és bevallja az EU-nak az országonkénti áfát, akkor a dicsôséges magyar posta mi alapján szedné be a 499/799 Ft-os vámkezelési díjat ?
  Tudom, ezek egyelôre akadémikus kérdések…

 4. Válasz
  Szász Sándor (Alex)Házmester
  1,088,078
  2021-07-10 at 10:45

  Kedves Rezső,

  Sajnos vannak még tisztázatlan területek az új szabályozással kapcsolatban, amik valószínűleg finomodnak majd a tapasztalatok ismeretében, ahogy kerültek már be változtatások az eredetileg kijött tájékoztatóba is.

  A feltett kérdések teljesen reálisak és jók. Eddig ugye úgy működött a vámkezelés, hogy a Posta/DHL, stb. bekérte azoknak a csomagoknak az adatait amiket úgy ítélt meg, hogy áfa-kötelesek. Ekkor bekérte a vásárláshoz kapcsolódó bank bizonylatot/képernyőképet és ez alapján rótta ki az áfát, illetve a vámügyintézés konstans összegét. Ami változott, hogy az IOSS és az SA alkalmazása során is a vásárlási adatokat (küldeményazonosító, feladó és címzett adatai, áru megnevezése és értéke) a webáruházak nagy többsége továbbítja a vámkezelést végző szerv felé, így lehetséges a vámkezelés.

  Az új rendszerben is csak az EU-n kívüli országokból érkező küldemények esetén kerül vámeljárás alá a csomag, így EU-s küldemények esetén továbbra sem kell fizetni vámkezelési díjat.

  A fenti infókat a Magyar Posta közleményeiből szedtem össze, tapasztalatom még nincs az új rendszerrel kapcsolatban, így lehetnek a válaszban téves részek.

  Alex

  • Válasz
   A csoki elfogyott, pisztácia nem is volt
   2021-07-21 at 22:13

   Nyilvánvaló volt,hogy ami remekül működött idáig,azt el kellett szarniuk.
   Ennyit a globalizációról.
   Mintha visszakerültünk volna az átkosba! Szégyen. A szabad piac megcsúfolása!

  Szólj hozzá

  weddmegonline
  Új Felhasználó Regisztráció
  Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
  Reset Password