Fiido D4s akciós áron a Banggoodon!

A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

Újdonság a Fiidotól - itt a Fiido D4s, ráadásul most akciós áron, 80km-es hatótávval!

Megjelent a Fiido D4s és most a Banggoodon van a premier. A webáruház ebből az alkalomból természetesen kedvezményekkel is készült, mégpedig az első 50 vásárló sárvédőt kapott ajándékba, de a mostani ajánlat jobbnak ígérkezik; az alábbi kuponkóddal 659,99$ helyett 619,99$-ért tudjátok megvásárolni az elektromos kerékpárt, de csak ha az első 100 vásárló között vagytok és a vásárlás július 10-e előtt történik. Nagy valószínűséggel hamar elkapkodják a UK raktárba tárazott darabokat, hiszen az előző modellek – Fiido D2 teszt itt – is nagyon népszerűek voltak.

Árfigyelő indítása
×
Árértesítő aktiválása
Árfigyelő akiválása erre a termékre: FIIDO D4S 10.4Ah 36V 250W 20 Inches Folding Fat Ebike Moped Bicycle 25km/h Top Speed 80KM Mileage Electric Bike - $699.99
A Fiido D4s tulajdonságai

A Fiido nem akar titkot csinálni abból, hogy a D4s -t a Himo C20 ellen szeretné bevetni a virtuális csatában, nézzük is meg a főbb jellemzőket. Szinte mindenben megegyeznek, egyedüli különbség, hogy a Himo tömege nagyobb, így a Fiido könnyebben szállítható.

Fiido D4s vs Himo C20elektromos kerékpárok
Fiido D4s akciós áron a Banggoodon!
VS
Fiido D4s akciós áron a Banggoodon!
AkkumulátorAh
10,4
VS
10,4
MotorteljesítményW
250
VS
250
Hatótávkm
80
VS
80
Kerékátmérőcol
20
VS
20
Tömegkg
18,5
VS
21,6
LCD kijelző
VS

Az előző Fiido modellekkel összehasonlítva elmondható, hogy a 20 colos kerekek az eddigi legnagyobbak és a 80km-es hatótáv is élmezőnybe helyezi a Fiido D2s-t. Sajnálatos módon a központi lengéscsillapítót kispórolták, ahogy a sárvédőket is, mindkét dolog érthetetlen számomra – talán így akartak spórolni? Igen, a Himo sincs felszerelve olyan úri dologgal, mint sárvédő, de az előző Fiido modellek tartalmazták felár nélkül is és a hátsó világítás sem foglalna nagyobb helyet, mint a prizma.

A váz alumínium ötvözet, a fékek elől-hátul tárcsák. Természetesen a Fiido D4s összehajtható és a nevében található “s” betű a váltó meglétére utal. A maximális sebesség 25km/h-ra van korlátozva, de ez feloldható és akár 30km/h sebesség érhető el a motor használatával, de ez így már nem a szabályos felhasználási mód. Természetesen itt is három tekerési lehetőség áll rendelkezésre, mégpedig:

  • tisztán elektromos mód: mi nem tekerünk, csak a motor dolgozik (Magyarországon nem szabályos közlekedési mód)
  • vegyes mód: tekerés közben a motor 25km/h eléréséig rásegít a tekerésre
  • pedál mód: csak mi tekerünk, a motor kikapcsolt állapotban van

Alacsony tömege miatt összecsukott állapotban könnyen vállra vehető, metrón, közlekedési eszközökön, liftben, könnyen szállítható. És érdemes-e váltani egy előző modellről? Személy szerint egészen biztosan nem cserélném le a D2-t, de ha új elektromos kerékpár vásárlásán gondolkodsz és nem vagy Xiaomi fan, akkor most egészen jó ez az ajánlat. A D2 hagyományos kerékpár-alkatrészekkel javítható – valószínűleg ez igaz a Fiido D4s modellre is -, így egy esetleges meghibásodás során nem kell nagyon mélyen a zsebbe nyúlni. 

Ahogy írtuk, a szállítás a Banggood UK raktárából történik, így nincs egyéb költség a vételáron kívül, főleg, hogy a szállítás is ingyenes. Ha más típust választanál, az összes elektromos kerékpár és -roller ajánlatunkat és az áraik összehasonlítását itt érheted el. Természetesen erre a kerékpárra is vonatkozik a weddmegonline support, amennyiben a Fiido D4s-t a weboldalunkon található linkek egyikén keresztül vásárolod meg, így ha gondod lenne a biciklivel, közbenjárunk az adott webáruháznál.

Fiido D4s képek

*a bejegyzésben található fényképek a Banggood webáruház engedélyével lettek felhasználva

Még több Fiido ajánlat

Mutatunk pár Fiido ajánlatot, de a poszt megírásának pillanatában az európai raktárak kifogytak a régebbi típusokból, jelenleg a már megvásárolt darabok kiszállítása folyik, utána lesznek csak elérhető Fiido ebike-ok ezekben a raktárakban.

Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password