Fiido elektromos kerékpárok akciója a Geekbuyingon!

A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

Most nagyon kedvező áron vásárolhatsz többféle Fiido elektromos kerékpárt a Geekbuying európai raktárából!

Lassan beköszönt a rossz idő, a kiskerekű rollerek mehetnek a garázsba, pincébe, vagy ahol éppen hely van, de nagy valószínűséggel télen nem kerülnek elő. Ha már megszoktuk az elektromos hajtás varázsát, akkor épp itt az ideje, hogy kerítsünk valamilyen új közlekedési eszközt  a hidegebb napokra. A Fiido elektromos kerékpárjai igazán jó választás lehet erre az időszakra, ráadásul a Geekbuyingnál most igencsak akciós árcímkékkel találkozhatunk, plusz ingyenes szállítással európai raktárból, így a vételár kifizetésén kívül más költség nem terhel bennünket.

Számos modell közül kell megtalálni a számunkra megfelelőt; a kerékpárok 14-16 hüvelykes tömlő nélküli gumival szereltek, némelyikük váltót is tartalmaz. Az akkupakkok kapacitása 7,8-10,4Ah, míg az elektromos motor 250W teljesítményű. Hatótávban 40-80km-re lehet számítani az akkumulátor  kapacitásától és a hajtási módtól függően, melyek az alábbiak lehetnek:

  • tisztán elektromos: ekkor mi nem tekerünk, csak a motor dolgozik
  • vegyes (moped) mód: az elektromos motor rásegít a haladásra
  • pedál mód: az elektromos motor ki van kapcsolva, mi tekerünk
Akár 120 kilóval is termelhetjük ezeket a Fiido elektromos kerékpárokat, és 30 fokos emelkedőt is leküzdhetünk velük. Természetesen első- és hátsó világítást is kapunk a pénzünkért, biztonságunkról dupla tárcsafék gondoskodik. A kormány és az ülés magassága folyamatosan állítható, így mindenki beállíthatja  a számára kényelmes pozíciót.
 
Úgy gondoljuk, hogy a Fiido elektromos kerékpárok ki tudják váltani az elektromos rollereket, a téli időszakban mindenképpen.
A Fiido elektromos rollereket az alábbi kuponkódokkal tudod olcsóbban megvásárolni
Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password