Forradalmi nagy akció a Banggoodon!

A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

Őrül árak, csak március 14-16. között!

Akciót szervezett a Banggood a magyarországi vásárlói számára. Most a vásárlásaitok mellé ajándékot is nyerhettek, mégpedig 2.800-12.500 ft értékben. Az akció március 16-ig tart.

Mutatjuk a Banggood által megadott játékszabályokat:

  • a régi és új vásárlók által leadott TOP 5 megrendelés (5+5 darab), illetve a 15./25./35./stb. új vásárlók által leadott megrendelések esetén ajándék jár 2.800-12.500 ft értékben
  • az új felhasználók a lent megadott kuponokat használhatják fel vásárlásaik során
  • a termékek kiszállítása ingyenes történik EU raktárakból, ez alól kivételt képeznek a PC perifériák spanyol raktárból szállítva
Kuponkódok új felhasználóknak

15% kedvezmény

háztartási készülékekre

KATTINTS A KÓDÉRT!

Kuponkód:

BGHUHOME15

15% kedvezmény

PC perifériákra

KATTINTS A KÓDÉRT!

Kuponkód:

BGHUELEC15

12% kedvezmény

gamer székekre

KATTINTS A KÓDÉRT!

Kuponkód:

BGHUGAME10

15% kedvezmény

monitorokra

KATTINTS A KÓDÉRT!

Kuponkód:

BGHUEMON15

Az akció teljes leírását, a további ajánlatokat és az ajándékok listáját a lenti képre kattintva olvashatjátok. Sok sikert kívánunk!

Még több Banggood ajánlat
Mutasd a következőt

Cimkék:

Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password