Geekbuying Black Friday hét

A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

A Geekbuyingon egy héten keresztül tartanak az akciók!

A Geekbuyingon is elkezdődött már az akciós árakon történő értékesítés, de a fő esemény november 26-30. között lesz. A szerencsekéréken már most is tudtok pörgetni akár egy 1000$-os kupont, illetve a vásárlásotok értéke függvényében még az alábbi kódok is működnek – bár a kis értékűek elég hamar el szoktak fogyni.

  • BFGKB2001 – 2$ kedvezmény 20$ vásárlás fölött
  • BFGKB2002 – 5$ kedvezmény 50$ vásárlás fölött
  • BFGKB2003 – 10$ kedvezmény 1000$ vásárlás fölött
  • BFGKB2004 – 15$ kedvezmény 200$ vásárlás fölött

A lenti képre kattintva jutunk a már működő Black Friday oldalra, ahol a napi ajánlatokon kívül a kategóriák akciói közül is tudok kedvetekre válogatni. Természetesen a legújabb ajánlatokat mi is mutatjuk és folyamatosan frissítjük, illetve a chaten is tudtok érdeklődni ha valamihez nem találnátok.

Geekbuying Black Friday hét
Legutolsó ajánlatok:
Mutasd a következőt
Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password