Geekbuying Black Friday hét

A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

A Geekbuyingon egy héten keresztül tartanak az akciók!

A Geekbuyingon is elkezdődött már az akciós árakon történő értékesítés, de a fő esemény november 26-30. között lesz. A szerencsekéréken már most is tudtok pörgetni akár egy 1000$-os kupont, illetve a vásárlásotok értéke függvényében még az alábbi kódok is működnek – bár a kis értékűek elég hamar el szoktak fogyni.

  • BFGKB2001 – 2$ kedvezmény 20$ vásárlás fölött
  • BFGKB2002 – 5$ kedvezmény 50$ vásárlás fölött
  • BFGKB2003 – 10$ kedvezmény 1000$ vásárlás fölött
  • BFGKB2004 – 15$ kedvezmény 200$ vásárlás fölött

A lenti képre kattintva jutunk a már működő Black Friday oldalra, ahol a napi ajánlatokon kívül a kategóriák akciói közül is tudok kedvetekre válogatni. Természetesen a legújabb ajánlatokat mi is mutatjuk és folyamatosan frissítjük, illetve a chaten is tudtok érdeklődni ha valamihez nem találnátok.

Legutolsó ajánlatok:
Mutasd a következőt
Mutasd a teljes profilt

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password
   Összehasonlítandó termékek
   • Total (0)
   Összehasonlítás
   0