Ajánlott

Huawei Band 2 Pro aktivitásmérő – a GPS-es mindenes

Huawei Band 2 Pro – egy aktivitásmérő amit szeretni fogsz

Mai tesztalanyunk egyenesen a Gearbest webáruházból érkezett és a teszt végére Ti is alaposabban megismerhetitek a tudását, és az első együtt töltött közel két hét tapasztalatait. Szokás szerint először a Huawei Band 2 Pro jellemzőit tekintjük át, majd a konkrét működéssel kapcsolatos ismertetőt olvashatjátok el. Vágjunk is bele.

 • Termék
 • Tulajdonságok
 • Ajánlatok
Description:Huawei Band 2 Pro GPS Sports Smart Bracelet adopts original Bluetooth chip, featuring low consumption detailed with long connecting ...
Hozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 4
Összehasonlítom
Nyelvek Turkish
Screen Style Rectangle/Square-shape
Style
Band Detachable No
brand-name Huawei
screen-type Black & White LCD
Model Huawei Band 2 Pro
Waterproof Grade Professional Waterproof
function Call Reminder
band-material Silicone
case-material Metal
battery-capacity-mah 100
compatability Compatible for iOS 8.0 and above, Android 4.4 and above
people Female table,Male table
alert-type Vibration
band-size 21.6 x 1.9cm
dial-size 4.4 x 1.97 x 1.03cm
standby-time-days 21
bluetooth-version Bluetooth 4.0
Application Age Group
Touch Screen
Compatibility
Általános leírás:

A Huawei Band 2 Pro GPS Sport intelligens karkötő segít figyelemmel kísérni az alapvető fizikai mutatókat, például az alvás minőségét, hogy jobban megismerhesd tested állapotát. A beépített GPS-szolgáltatással pontosabb képet kapsz arról, hogy mekkora távot futottál, ezen kívül a GPS segítségével nyomon követheted a sebességedet, a mozgásodat és a megtett távolságot és ehhez még a telefonodat sem kell magaddal cipelned. Ráadásul 5 ATM víznyomásnak ellenáll, így nyugodtan úszhatsz is benne (az óra viselése megengedett úszásnál, autómosásnál, fürdésnél, zuhanyzásnál, hegymászásnál, ejtőernyőzésnél, sárkányrepülésnél vagy síelésnél, ellenáll az izzadtságnak, kondenzálódásnak és esőcseppnek). Emellett megoszthatod adataidat a Facebookon és a Twitteren, ami arra ösztönözhet Téged és barátaidat, hogy még többet mozogjatok.

Főbb jellemzők:

● Igényes dizájn és kialakítás
-ultrakönnyű, még alvás közben is kellemes viselet
-választható színek
-akár üzleti megbeszélésen is viselheted
● 5 ATM nyomásig vízálló (50m)
● Folyamatos szívverés-monitorozás (kikapcsolható)
● Beépített tréner
A Firstbeat rendszer elemzi a futási stílusodat és személyre szabott edzéstervet készít állóképességed és a lefutható távolság növeléséhez, valamint felméri véroxigén szintedet is (5 jellemző)
● Tudományos alvás-monitorozás
-HUAWEI TruSleep technológia, mely a REM fázisokat is kijelzi
-segítség a rossz alvóknak az alvászavar okainak felderítésében
● Légzésmonitorozás
● Valós idejű (push) üzenetek és figyelmeztetések
● Hosszú működési idő (akár 21 nap – GPS használata nélkül)

Műszaki adatok:
ÁltalánosMárka: HUAWEI
Bluetooth verzió: Bluetooth 4.0
Vízállóság: IP68
Kijelző: érintésérzékeny fekete-fehér PMOLED (128×32 pixel)
Kompatibilitás és applikáció: Android (4.4-től), IOS (8.0-tól)
AkkumulátorAkkumulátor kapacitása: 100mAh
Akkumulátor típusa: beépített lítium ionos akkumulátor
Készenlét: akár 21 nap
Töltési idő: kb. 1,5 óra
Speciális jellemzőkFunkciók: intelligens ébresztő, hívás emlékeztető, dátum, megtett távolság, üzenetek-, értesítések kijelzése, alvásmonitorozás, megtett lépések, ülés emlékeztető, felhasznált kalórai
Jelzés: vibrálás
AnyaghasználatÓra: fém
Szíj: szilikon (piros/fekete/kék)
Súly és méretekÓra mérete: 4.4 x 1.97 x 1.03cm
Szíj anyaga: 21.6 x 1.9cm
Óra súlya: 0.0210 kg
Csomagolás súlya: 0.1040 kg
Óra mérete : 21.60 x 1.97 x 1.03 cm
Csomagolás mérete: 16.00 x 10.00 x 4.00 cm
Mi van a csomagban?1 x Huawei Band 2 Pro, 1 x USB töltőbölcső+kábel, 1 x angol nyelvű használati útmutató


A Huawei Band 2 Pro kicsomagolása és üzembe helyezése:

Huawei Band 2 ProAz aktivtásmérő átlátszó csomagolásban érkezik, az órán kívül a töltőt, egy USB kábelt és egy angol nyelvű használati utasítást találunk a csomagban, utóbbiakat a csomagolás alsó része rejti. A csomagolás sértetlenségét két – rongálás nélkül nem eltávolítható – matrica jelzi, így ha azokat rendben találjuk a termék is nagy valószínűséggel eredeti. Az aktivitásmérő töltése micro USB aljzaton keresztül történik, egy töltőbölcsőbe kell a szíj levétele nélkül bepattintanunk az órát. Ellentétben a Xiaomi Mi Band aktivitásmérőkkel, a szíj fixen az eszközhöz van csavarozva, így nem cserélhető egy mozdulattal, viszont nem is tudjuk elhagyni az óránkat. Nekem ez a megoldás jobban tetszik, minden hátrányával együtt.

Közelebbről megvizsgálva az aktivitásmérőt azt láthatjuk, hogy egy nagyon szépen megmunkált szerkezetet tartunk a kezünkben. Az alsó részen a pulzusmérő érzékelőjét és a töltőcsatlakozókat találjuk, míg a kijelző alján az érintésérzékeny felületet vehetjük észre. A szilikonból készült szíj két lyukába duplán csatlakozik a csat, így elég biztosan tart. Viszont több fórumon is szóvá tették a felhasználók, hogy idővel a szíj kicsit megnyúlik, illetve ami még kellemetlenebb, öltözködéskor beleakadhat a vége a ruhánkba s így kinyílhat. Én ugyan ezt még nem tapasztaltam, de ha biztosra akarunk menni, akkor egy O gyűrűvel fixálhatjuk a problémát.

Az első bekapcsolás alkalmával forgattam, nyomogattam a Huawei Band 2 Pro aktivitásmérőt, de semmi nem történt. 5 perc után meguntam és töltőre dugtam, amitől azonnal életre kelt. Az óra nem volt lemerülve – 60%-on állt -, így nem ez volt a gond. Lehet csak én nem olvastam utána a folyamatnak, de miután bekapcsolt, azonnal párosítottam is a telefonommal, a Huawei fiókomba való bejelentkezés után (ha nincs fiókod, akkor létre kell hoznod egyet, akár a Xiaomi termékeknél).

Itt érdemes egy kicsit elidőzni, mert sajnos ez a folyamat nem mindig sikerül elsőre. Az utolsó frissítést követően Androidon és IOS-en (én iPhone-on használom, a leírás erre a platformra vonatkozik) is elég a Huawei Health programot elindítanunk (régebben kellett a Wear is a megfelelő működéshez), és ezen belül párosítani a készülékünket. Ha hibát tapasztalunk, kövessük a kijelzőn leírtakat; indítsuk újra a Bluetooth-t és/vagy az aktivitásmérőt. Utóbbihoz két gyors koppintás az üvegen, majd restart. Ha mindent jól csináltunk megjelenik a kis b betű a kijelző legfelső sorában, jelezve, hogy a kapcsolatunk aktív.

A Huawei Band 2 Pro használata:

Hurrá, a Huawei Band 2 Pro készen áll, hogy mostantól személyi asszisztensként dolgozzon nekünk. Az applikáció és az óra szorosan együttműködnek, a főbb paramétereket az appban tudjuk beállítani és tevékenységünk eredményét is itt tudjuk kiértékelni. Az aktivitásmérő fő képernyőjén láthatjuk a telefonnal való kapcsolatot (ha nincs kapcsolat a Bluetooth jel át van húzva), a töltöttséget ikon formájában, a pontos időt, a dátumot és a megtett lépéseink számát. Illetve ugyanezen a képernyőn félhold jelzi nekünk, ha “Ne zavarj” módban vagyunk. Ebben a módban – ahogy a nevéből is sejthető – nem fogunk értesítéseket kapni a karkötőnkre. Ez a funkció rettenetesen hasznos, mert amennyiben a telefonon található applikációban engedélyezve van az értesítés, a kis készülék mindenről informál minket, legyen az akár SMS, hívás (a hívó nevét kijelzi, a csengést némíthatjuk, a hívást elutasíthatjuk a kijelzőről), Insta bejegyzés, Időkép figyelmeztetés, bármi. Az értesítések akár 4 oldalon keresztül olvashatóak, az érintőgombbal lehet léptetni az oldalak között. E-mailnél például olvashatjuk a feladó nevét, az üzenet tárgyát, és az első pár sort. Viszont egyszerre csak egy lehet értesítés lehet aktív és ha végiglapozgattuk, többé nem is tudjuk elővarázsolni.

Ha már szóba került az értesítésmentes mód, akkor hadd térjek ki itt egy kicsit az alváselemzésre is. A Huawei Band 2 Pro kétféle alvásmonitorozásra képes, akkor csak a legfontosabb adatokat jeleníti meg nekünk, úgymint mély- és könnyed alvásidő, illetve az ébrenlétek számát. Ellenben ha engedélyezzük a Huawei TruSleepTM funkciót, máris sokkal többet tudhatunk meg arról, mitől érezzük úgy reggel magunkat, mint aki nem aludt egész éjjel. Ebben a módban nemcsak a REM (gyors szemmozgás, erős agyi aktivitás jellemzi, ekkor álmodunk) fázisokat tudjuk nyomon követni, de a légzés minőségéről is visszajelzést kaphatunk. Természetesen ilyenkor a pulzusmérés is folyamatos, hisz csak így kaphatunk pontos képet az alvásunk egészéről. És ma folyamatos pulzusmérés, menüből bekapcsolható ez a funkció, ilyenkor az aktivitásmérő napközben is folyamatosan méri a pulzusunkat ha szeretnénk.

Az első képen a normál-, míg a második képen a komolyabb mérés eredménye látszik. Érdekességképpen első éjszaka a Mi Band 2 is kezemen maradt, hogy össze tudjam hasonlítani a két aktivitásmérő által mért értéket, az eredményt alul láthatjátok. Az elalvás és az ébredés ideje szinte percre pontosan azonos, kisebb eltérést csak az időszakok bontásánál tapasztalhatunk.

Alvás után keljünk fel, összesen 5 riasztást állíthatunk be, az óránk rezgéssel ébreszt bennünket. Elméletileg az intelligens risztás funkciót beállítva, az beállított időpont előtt már 10-20, vagy 30 perccel enyhe vibrálással készít fel bennünket az eszöz az ágyból való kikelés nehézségeire, de ezt eddig még nem sikerült tapasztalnom, így ezt nem tudom megerősíteni, hogy valóban így működik ez a funkció.

Az aktivitásmérő érintésérzékeny gombjának megérintésével válthatunk a megjelenítendő ablakok között, viszont ha hosszan nyomva tartjuk (long press), érhetjük el az almenüket, vagy indíthatjuk az edzésünket az óráról. Azt, hogy melyik menüpontokat szeretnénk látni, könnyen megváltoztathatjuk a Huawei Wear applikációban, egyerűen csak szedjük ki amire nincs szükségünk. A napi követésen kívül (lépések száma, elégetett kalória, megtett út, alvásidő) a pulzus, légzés, kültéri futás és kerékpározás, úszás, illetve beltéri futás közül választhatunk. Sajnos nincs túl sok lehetőségünk, bízzunk abban, hogy egy frissítés során bővülni fog a választható sportágak köre. Amúgy az üzemidő kiválóra sikeredett, amennyiben nem használjuk a beépített GPS-t (erről később írok), hanem a telefonéra támaszkodunk, a leírásban megadott három hetet gond nélkül elérhetjük. Erről sajnos nem tudok napra pontos infót adni, egyrészt mert sosem merítem le teljesen a lítium ionos akkumulátorral szerelt eszközeimet, illetve használtam a GPS-t. A tapasztalat az, hogy kb. 2 naponta merül 10%-ot (ilyen lépésközzel jelez az óra), így teljesen reális a 21 nap. A jó hír az, hogy az aktivitásmérő powerbankról is tölthető (a Mi Band 2 például nem, kicsi a belső ellenállása), bár nem életszerű, hogy valaki azt is cipeljen magával a futáshoz, de azért megemlítem.

Ami sajnos nem a legjobban sikerült, az az aktivitásmérő fényereje, kültéren tűző napon nagyon gyorsan árnyékot kell keresnünk ha le szeretnénk olvasni a kijelzőt. Ehhez – ha beállítjuk az automata képernyőébresztést – elég csak a csuklónkat felemelni -, illetve a képernyőváltáshoz forgatni (ez a funkció is ki/be kapcsolható).

A lépésszámláló alapból 10.000 lépényi távolságot oszt ki ránk leküzdendő napi távnak, és rezgéssel, csillagokkal örül a sikerünknek ha teljesítettük a penzumot. Természetesen ha soknak, vagy kevésnek találjuk, bármikor megváltoztathatjuk az értéket.

Aktivitás, mozgás:

És akkor elérkezett az idő, sportra fel! Hiszen ha valaki egy ilyen eszközbe ruház be, egészen biztos ezek a funkciók érdekesek számára leginkább. Alapvetően kétféle módon indíthatjuk az aktív tevékenységünket; telefonról, vagy magáról az aktivitásmérőről. Utóbbi esetben a kívánt sporttevékenységhez navigálunk az óránkon és az érintőgombot hosszan lenyomva már indul is az ÓRA GPS-e és a kalória, távolság, stb mérése. A beépített GPS nagyon pontos, teljesen korrektul követi a bejárt utat. Ebben a módban az edzésünk leállítása után (újabb hosszú nyomás az érintőgombon) fog a perec a telefonunkkal szinkronizálni és minden adatot átszinkronizálni. Ha ezt a módját választjuk az edzésnek, akkor edzés közben az óráról le tudjuk olvasni a megtett távot, az edzés idejét, az elégetett kalóriát, az iramot, a pulzust, az aktuális pulzus zónát (az előre beállított határokat egyedileg módosíthatjuk) és a pontos időt, illetve látjuk ha a GPS aktív. Persze közben nyomogatnunk kell az érintőgombot, hiszen ennyi infó nem férne fel egy képernyőre. A telefon kijelzőjén ilyenkor nem tudjuk követni a tevékenységünket, nem látjuk a térképet, erre csak az edzés befejezését követően lesz módunk. A jobb futók akár egy maratont is lefuthatnak így, hiszen teljesen feltöltött állapotból GPS mellett 3,5 óra alatt merül nullára a kis készülék.

Amennyiben viszünk magunkkal telefont, akkor javaslom, hogy az edzést is onnan indítsuk, mert ebben az esetben nem az aktivitásmérő fog merülni, hanem a telefonunk, hiszen ebben az esetben a telefon GPS-ét használja a program. A Huawei Band 2 Pro kijelzőjén ilyenkor a pontos időn kívül a pulzusunkat láthatjuk jó nagy méretben a képernyő közepén.

Az edzés befejezése és az aktivitásmérő leállítása és a szinkronizálás után, máris ezernyi adatot tudhatunk meg az edzésünkről a teljes időtartamtól a átlagsebességen át a lépések számáig. Külön látható, hogy az edzést óráról vagy telefonról indítottuk, illetve az eredményeket meg is oszthatjuk a barátainkkal. Arra vigyázzunk, hogy ne indítsuk el az órán az edzést véletlenül, bár valószínűleg észrevennénk, mert 1km megtétele után rezeg, arra meg úgyis odafigyelünk. Az alábbi képeken az látszik, hogy nekem sikerült ezt a műveletet végrehajtani, bár fogalmam sincs mit csináltam a kertben péntek reggel ekkora intenzitással, mindenesetre elégettem 51 kalóriát, amiért 2 óra pihenést kaptam jutalmul 🙂

Huawei Band 2 Pro extrák:

Az aktivitásmérőbe elég sok extra kerül, kezdjük is az egyik legfontosabbal, a VO2 max érték (ml/min/kg) kijelzésével. Ez a mutató a test által maximálisan felvehető és szállítható oxigén mennyiségét adja meg. A VO2 pontos méréséhez a sportolót a maximális oxigén-felvételi állapotba kell juttatni, így ezt az értéket csak akkor láthatjuk, ha már 15-30 perce intenzíven mozgunk. Sokáig kerestem én is, mire rájöttem a megoldásra; azért nem látom sehol, mert még nem végeztem intenzív edzést az elmúlt két hétben. A VO2 max érték Cooper-tesztből is meghatározható közelítőleg az alábbi képlettel:

VO2 max= (a teszten futott távolság méterben-505)/45 (ml/min/kg)

Ez az érték alapot ad a különböző sportágak versenyzőinek edzettségi állapotuk összehasonlítására. VO2 max értéke kor, nem és edzettségfüggő. Egy átlagos fiatal férfi VO2 max-a 3,5 liter/perc és 45 ml/min/kg, míg nőknél ez az érték várhatóan 2,0 liter/perc és 38 ml/min/kg. Ezek az értékek edzéssel növelhetőek, de az életkorral csökkennek. VO2 max érték meghatározása az integrált Firstbeat rendszernek köszönhetően érhető el.

Ahogyan a személyi trénerünk is a Firstbeat rendszer része. Saját egyéni edzésterveket adhatunk hozzá az aktivitásmérőnköz, “aki” majd nyomon követi az aktivitásunkat és figyelmezetet az új feladatokra.

Légzésmonitorozás funkció is található a karkötőnkben, kb. 12-15 kilégzés-belégzés periódus alaján megtudhatjuk, hogy mennyire vesszük jól a levegőt és javaslatokat kaphatunk a helyes légzéshez.

Az alábbi gyártók szolgáltatásaival való kompatibilitás is jól jöhet, ezek az alábbiak, amikkel szinkronizálni tudjuk az aktivitásmérőnk által mért adatokat:

 • HealthKit
 • Up by Jawbone
 • MyFitnessPal
Alternatívák:

Ebben az árfekvésben talán két komolyabb ellenfelet találhatunk; a Xiaomi Mi Band 3-at (már előrendelhető, viszont nincs beépített GPS), illetve a szintén Xiaomi Amazfit Bip Lite pereceket. Mindenkinek a saját ízlésére bízom a döntést, viszont a Huawei Band 2 Pro aktivitásmérővel nagyon jó edzőpartnert kaphatunk igen jó ár/érték arányban.

Utoljára frissítve:2020-08-03 01:30
Hol vásároljunk:
 • Termék
 • Tulajdonságok
 • Ajánlatok
Description:Huawei Band 2 Pro GPS Sports Smart Bracelet adopts original Bluetooth chip, featuring low consumption detailed with long connecting ...
Hozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 4
Összehasonlítom
Nyelvek Turkish
Screen Style Rectangle/Square-shape
Style
Band Detachable No
brand-name Huawei
screen-type Black & White LCD
Model Huawei Band 2 Pro
Waterproof Grade Professional Waterproof
function Call Reminder
band-material Silicone
case-material Metal
battery-capacity-mah 100
compatability Compatible for iOS 8.0 and above, Android 4.4 and above
people Female table,Male table
alert-type Vibration
band-size 21.6 x 1.9cm
dial-size 4.4 x 1.97 x 1.03cm
standby-time-days 21
bluetooth-version Bluetooth 4.0
Application Age Group
Touch Screen
Compatibility
Összefoglaló:
8.4 Elért pontszám
Nekünk kifejezetten tetszett

Az elmúlt két hét tapasztalatai alapján sokkal több pozitív élményt szereztem az aktivitásmérő használata során, mint negatívat. A készülék kifejezett tetszetős, egy üzleti tárgyaláson is minden további nélkül vállalható. A három hetes üzemidő kifejezetten jónak számít, ami ugyan GPS használatával 3,5 órára csökken, de ennél többet ritkán sportolunk egyhuzamban. A legjobban fájó pont a kijelző fényereje, de aki ezzel együtt tud élni, bátran vegye meg a Huawei Band 2 Pro aktivitásmérőt, mert nem fog csalódni.

Ár/érték arány
9
Funkciók
8
Kijelző
8
Dizájn
9
Általános használat
8
POZITÍVUMOK
 • beépített GPS
 • Huawei TruSleepTM alvás és légzés monitorozó funkció
 • FirstBeat funkciók
 • üzemidő normál használat esetén akár 21 nap
 • kifejezetten szép dizájn
NEGATÍVUMOK
 • a szíj megnyúlhat
 • kijelző fényereje lehetne erősebb
 • üzemidő GPS használatával maximum 3,5 óra
 • kevés sport funkció, nem bővíthető
Értékeld Te is  |  Olvasd el az értékeléseket és a hozzászólásokat

 

×
A jelentés elküldéséhez a checkbox kipipálásával hozzá kell járulnod a személyes adataid kezeléséhez az adatkezelési tájékoztatóban - https://weddmegonline.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/ - leírtak szerint.

Hibát találtál? Küldd el nekünk!

Cimkék:

Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

13 hozzászólás
Összes Leghasznosabb Legmagasabb értékelés Legalacsonyabb értékelés Értékeld Te is
 1. Válasz
  Kulicskó Adrienn
  2018-12-26 at 11:58

  Eddig csalódàs…Futàsnàl 20-30mp kell mire bekapcsol a GPS…

  • Válasz Szász Sándor (Alex)
   weddmegonlineHázmester
   755,134
   2018-12-26 at 17:14

   Kedves Adrienn,

   Eddig bármelyik aktivitásmérővel találkoztam (most éppen egy Amazfit Bip-et használok), kellett neki ennyi idő, a magasabb kategóriában található órákkal (pl. Garmin, Sunto nincs tapasztalatom, de az ugye egy másik világ). A jelet nálam egyszer sem vesztette el (bár nem futok, hanem túrázom és kerékpározom), így a bekapcsolásnál ez a fél perc nálam semmilyen gondot nem okozott, de sajnos “futó-szemmel” nem tudom megítélni. Egyébként érdemes kipróbálni nyílt terepen, illetve második-harmadik használatkor tapasztalatom szerint már lecsökken a műholdak megtalálásának ideje.

   Mindenesetre köszönjük szépen a véleményt, és nagyon boldog ünnepeket kívánunk!

   Alex

 2. sziasztok! a kalóriát automatikusan méri, úgy ahogy a lépésszámot? azért kérdezem ha mondjuk 2 órát aerobikozok, akkor nincs szükségem gps kapcsolatra, viszont szeretném látni mennyi kalóriát égettem el. vagyis egy szimpla tornához nem kell edzést indítani mint futásnál? köszi a választ.

  • Válasz Szász Sándor (Alex)
   weddmegonlineHázmester
   755,134
   2019-01-06 at 08:02

   Szia Moncsi,

   A kalóriát automatikusan méri, ehhez nem kell külön programot indítani. Viszont én nem aerobikozom, így nem tudom megmondani, hogy mennyire pontos az eredmény 🙂

   Alex

 3. Sziasztok
  Én segitséget szeretnék kérni.2018.12.29.-én kaptam ajándékba a huawei band 2-t.Nálam valamiért nem működik a magasság mérés.Iphone 8-on használom és a telefon alapon tudja ezt a funkciót.Illetve,a vo2 mérést sem jelzi.Állítólag 15-20 perc intenzív edzés után már kéne mérnie.Futottam 1 óra alatt 10 km-t,ez elég intenziv Számomra.Olvastam,hogy a Firstbeat funkció teszi ezt lehetővé,ezt külön le kell töltenem,hogy működjön?Kérlek segítsetek mert ez igy nagyon idegesítő,hogy nem működnek olyan funkciók amiket elméletileg tud az óra.Előre is köszönöm

  • Válasz Szász Sándor (Alex)
   weddmegonlineHázmester
   755,134
   2019-01-06 at 21:07

   Szia Csilla,

   elméletileg a telefonban lévő barométer funkció az alapfeltétele a magasságmérésnek, és csak akkor jeleníti meg az adatokat, ha magaddal vitted a telefonodat is futáshoz és az edzés végén frissítesz. VO2Max-ot csak akkor mér, ha GPS-es edzést indítasz (pl. futás szabadban) és ez legalább 15 percig tart. Érdemes esetleg egy androidos készüléken is kipróbálni, mert különbség van a programok között (IOS/android).
   Egy ideje nem ezt az aktivitásmérőt használom – de ma felvettem (ezt is), mert mostanában elég sok kérdés érkezik a működéssel kapcsolatban – ha megtalálom a megoldást, megírom. Én is iPhone-t használok, de kipróbálom egy Huawei telefonnal párosítva is (azon biztosan nem lesz magasságmérés, mert nincs benne barométer).

   Üdv,
   Alex

   • Kedves Alex!
    Köszönöm szépen a gyors választ.
    Kiprobálom a régi telomon is,hogy ott működik-e😀

 4. Szia Alex
  Ma volt lehetőségem kinti terepen is tesztelni az órát.48 perc futás után sajnos még mindig mem mér vo2-t,vagy csak Én nem találom.A mai edzés ráadásul irányitott edzés volt ami pont a véroxigén mérésére alapult.
  Sajnos semmi ilyet nem találok.Ki kellene írnia az órának vagy az appon belül kellene megtalálnom?A magasságot sem méri még mindig pedig a telefonban van barométer.A telon lévő egészség program szerint 8 emeletett tettem ma meg és össze van hangolva az óra appal is.Mégsem🤦‍♀️🤷‍♂️😀
  Vigyem vissza szerinted?

  • Válasz Szász Sándor (Alex)
   weddmegonlineHázmester
   755,134
   2019-01-20 at 08:25

   Szia Csilla,

   Elméletileg edzés után is mutatni kellene a véroxigén szintet, illetve meg kellene találni a programban. A 48 perc futás szabdtéren és az óráról indított GPS alapú edzés esetén meg kellett volna, hogy jelenjen mindkét érték. Esetleg érdemes kipróbálni Huawei Health és Wear applikációkkal is, hogy van-e változás. Szerintem még nem kellene visszavinned, ez nem hardveres hibának tűnik, bár én is csak egy felhasználó vagyok nem szakértő 🙂
   Androidon kipróbáltad? Ott is hasonló a helyzet?

   Üdv,
   Alex

 5. Szia, hogyan lehet újraindítani az eszközt?

  • Válasz Szász Sándor (Alex)
   weddmegonlineHázmester
   755,134
   2019-02-17 at 22:06

   Szia,

   Főképernyőn kettőt koppintva Regulatory és ott lapozz a restarthoz.

   Üdv,
   Alex

 6. Szeretném megkérdezni, hogy sima fitness edzéshez is használható az óra?
  Gondolok súlyzókkal történő gyakorlatokhoz, kardióhoz.
  Mit kell beállítani ilyenkor, és mit mér az óra?
  Ha és egyáltalán.
  Köszönettel, Judit

  • Válasz Szász Sándor (Alex)
   weddmegonlineHázmester
   755,134
   2019-04-11 at 16:43

   Szia,

   Be lehet állítani beltéri edzést, ekkor a GPS nem aktív. Méri a pulzust, kalóriafelhasználást, zónákat. Súlyzóst edzést végeztem már vele.

   Üdv,
   Alex

  Szólj hozzá

  Teljes pontszám

  weddmegonline
  Új Felhasználó Regisztráció
  Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
  Becenév (kötelező)
  Reset Password
  Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
  Összehasonlítás
  0