2021-ben sem marad el a Szinglik napja – kínai webáruházak 11.11 akciói egy helyen!

A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

Szinglik napja – örömünnep a kínai webshopokban, hatalmas leárazások várhatóak!

Kiemelt webáruházak
11.11
GeekbuyingTomTopGeekmaxiDHgateBuyBestGearAliexpressCafagoWiibuying

Hatalmas kedvezményekkel, rengeteg termékkel, kuponokkal, áresővel, hamarosan idén is kezdetét veszi a Szinglik napja őrület. A Black Friday-hez hasonló ünnep, főleg Ázsiában örvend hatalmas népszerűségnek, de mostanra már hazánkban is egyre népszerűbb. A Szinglik napja az év legforgalmasabb kereskedelmi napja, bevételben és forgalomban is megelőzi a Fekete Pénteket. 11-e már a nyakunkon, ráadásul az akciók már el is kezdődtek. Összegyűjtöttük Nektek pár kínai webáruház akcióit, a bannerek pedig a fő aktivitás oldalára mutatnak, hogy elég legyen egy oldalt nézegetnetek (ahogy a webáruházak közzé teszik az akcióikat, a tartalom is bővül). Az ajánlatok mögött a “Turkáló” is elérhető, ahova 11-én is folyamatosan töltjük fel a kis értékű akciókat és ajánlatokat. Már nincs sok hátra, az alábbi órán láthatjátok, hogy mennyit kell még aludni. Szerencsére idén a termékek nagy része már európai raktárból érkezik, az EU raktáras ajánlatokat ide kattintva érhetitek el. 

November 9-12. között a chat minden nap 8:00-23:00 között külön figyelmet kap, keressetek bennünket a kérdéseitekkel, kuponkód kéréseitekkel! Az oldal tartalma folyamatosan frissül, így érdemes sűrűn benézni, vagy  nyomkodni az F5-öt, esetleg feliratkozni az árértesítőre. Ha jobban szereted a push (azonnali) üzeneteket, akkor iratkozz fel a Telegram csatornánkra, ahol az összes ajánlatunkat megkapod, vagy válaszd az azonnali üzenetküldés szolgáltatást – ebben az esetben a legújabb tesztekről, hírekről és a legjobb ajánlatokról kapsz értesítést. Ha tetszett amit olvastál, arra kérünk, hogy a poszt megosztásával segítsd a munkánkat, köszönjük szépen. A webáruházak akciói azonnal bekerülnek a bejegyzésbe ahogy elérhetőek lesznek!

Ha nem találsz egy kuponkódot, kérj privát üzenetben (bejelentkezés után működik) vagy a chaten, megpróbálunk segíteni! 

Az oldalon található ajánlatok nagy többségénél az ár USD-ban van eltüntetve, a könnyebb összehasonlítás végett. Ahol a webáruház csak €-ban adja meg az árait, ott mi is ebben a devizában mutatjuk meg, kivételt képeznek az ár-összehasonlítások, ahol ezeket az árakat is USD-re konvertáljuk. A kuponkódos ajánlatoknál minden esetben feltüntetjük a szállítási költséget is, hiszen ezt is ki kell fizetnetek. E szabály alól kivételt képeznek a "GADGETS" kategóriába tartozó ajánlatok.

Sokan kérdeztétek, hogy miért nem forintban tüntetjük fel az  árakat. Egy termék forintban értendő ára függ a webáruház váltási rátájától, vagy a bankkártya kibocsátó bank/PayPal váltási árfolyamától, így félrevezető lehet az árak forintban történő megjelenítése, főleg az ár-összehasonlításokban.

Kiemelt kategóriák
Utolsó ajánlatok
Mutasd a következőt
Mutasd a következőt
Mutasd a következőt
Pár videó kedvcsinálónak a csatornánk tartalmából
A videókhoz tartozó tesztek
AliExpress

bemelegítés már elkezdődött és egészen 11.11 9:00 óráig tart, a legjobb ajánlatokat természetesen most is láthatjátok majd a bejegyzés alján. A fő attrakció 1 teljes napig tart, amikor szokás szerint az év legjobb árait láthatjátok. Idén Money Hop nevű virtuális ugrálós játékkal nyerhettek pár centet, vagy kategóriánként különböző %-nyi engedményt. A kupon centert itt találjátok, a legnagyobb engedmények eléréséhez használjátok ezt a leírást. A főbb oldalakat itt találhatjátok:

A termék kosárba tételével gyűjtsd a coin-okat! Az AliExpress ajánlatok nagy része a Turkálóban is elérhető!

AliExpress WW
AliExpress WW

Megkaptuk a kuponkódokat is, ezek 11.11 9:00 órától használhatóak fel:

  • 965DOUBLE11 – 9$ kedvezmény 65$ fölötti vásárlás esetén
  • 12100DOUBLE – 12$ kedvezmény 100$ fölötti vásárlás esetén
  • 18150DOUBLE – 18$ kedvezmény 150$ fölötti vásárlás esetén
  • 23190DOUBLE – 23$ kedvezmény 190$ fölötti vásárlás esetén
  • 30250DOUBLE – 30$ kedvezmény 250$ fölötti vásárlás esetén
  • 11NOV3 – 4$ kedvezmény 30$ fölötti vásárlás esetén
  • 11NOV08– 8$ kedvezmény 60$ fölötti vásárlás esetén
  • 11NOV11– 11$ kedvezmény 90$ fölötti vásárlás esetén
  • 11NOV015– 15$ kedvezmény 130$ fölötti vásárlás esetén
  • 11NOV20– 20$ kedvezmény 170$ fölötti vásárlás esetén
  • 11NOV27– 27$ kedvezmény 230$ fölötti vásárlás esetén 
Utolsó ajánlatok
Mutasd a következőt
Banggood

A Banggoodon is tart már a móka, november 1-jén 16:00 órától, egészen november 10-ig készülhetünk fel a 48 órán át tartó kedvezményesőre. Részleteket pár nap múlva tudunk megosztani, egyelőre a Kuponeső lehet érdekes, ahol 999.999$ értékű kupon hullik az égből összességében. Kiárusítás hatalmas kedvezménnyel!

Kaptunk az eredeti árból 6% kedvezményt biztosító kuponkódot is, mely mindenre felhasználható: admitad11

A Banggoodon a kiárusítás már 10-én reggel 9:00 órakor elindul, érdemes figyelni az árakat, mert valóban kedvezőek lesznek!

Banggood WW

Úgy tűnik, hogy mi, magyarok, egyre nagyobb számban vásárolunk a Banggoodról, már nem mennek ritkaságszámba a kifejezetten nekünk szóló ajánlatok. A linkre kattintva számos akcióval és kuponkóddal találkozhattok, itt pedig a deposit játékot találjátok – ha most fizettek pár dollár foglalót, később olcsóbban vásárolhatjátok meg a kiszemelt terméket. 

Előleg fizetési időszak: 2021.11.01. 8:00 - 2021.11.10. 9:00
A fennmaradó rész kifizetésének határideje: 2021.11.10. 9:00 - 2021.11.12. 9:00

A népszerű termékek között találjátok a BlitzWolf BW-CMM2 eszpresszó kávégépet is, melyről egy nagyon részletes tesztet olvashattok a lenti képre kattintva. 

Utolsó ajánlatok
Mutasd a következőt
Geekbuying

A Geekbuyingon is elindult a bemelegítés, mégpedig november 1-jén – a lenti képre kattintva láthatjátok a 11.11 ajánlatok főoldalát. Egyelőre a menetrend látszik, illetve be tudok jelentkezni napról napra a felületen a későbbi kuponkódok reményében. Ha minden nap megteszitek, akkor kaptok egy 50$-os kupont, amit 500$ felett tudtok beváltani, illetve egy 11$-osat is, ami talán nincs vásárlási értékhatárhoz kötve, de már három nap után is jár kedvezmény.

Már elindul a Gift Rain nevű játék, a fődíjak csábítóak, 2-2 darab roller/porszívó/kézi játékkonzol és 1111$ értékű kuponkód várja gazdáját. Ezen kívül számos kupont bezsebelhettek, köztük 3/4, 4/5, vagy akár 111/2000 értékben is.

A Geekbuyingon a kiárusítás már elindul, érdemes figyelni a feltöltött akciókat, mert van amelyik csak nagyon rövid ideig él!

Megérkeztek a kuponkódok is, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy elég gyorsan elfogynak, illetve a későbbiekben bizonyos termékekre nem alkalmazhatóak:

  • 5$ kedvezmény 40$ fölötti vásárlás esetén: 21GKB11SA1
  • 10$ kedvezmény 100$ fölötti vásárlás esetén: 21GKB11SA2
  • 20$ kedvezmény 250$ fölötti vásárlás esetén: 21GKB11SA3
  • 50$ kedvezmény 600$fölötti vásárlás esetén: 21GKB11SA4
  • 15$ kedvezmény 150$fölötti vásárlás esetén: AFF11SALE15
  • 30$ kedvezmény 350$fölötti vásárlás esetén: AFF11SALE30

November 11. és 17. között bizonyos termékek vásárlása után, kupon formájában  pénzvisszatérítés is jár! Szinte minden kategóriában találhatóak ajánlatok, érdemes benézni!

Amire érdemes lecsapni, az az alábbi három Jimmy vezeték nélküli porszívó, mert amellett, hogy az áruk igazán kedvező, most egy-egy ajándék Tronsmart TWS fülhallgatót  is bezsebelhetsz a vásárláskor. Azóta még több Jimmy termék szerezhető be kitűnő áron, az összes porszívó ajánlatot itt találod.

Ha rollert keresel a belépő kategóriából, akkor nem nagyon tudsz mellényúlni az Eleglide S1 (Plus) modellekkel, szinte mindent tudnak ami ahhoz kell, hogy megkedveld ezt a világot. Még több infóért olvasd el a lenti tesztet!

0
Eleglide S1 Folding Electric Scooter (400W) – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 5 nap

Eleglide S1 Folding Electric Scooter (400W) – EU raktár

$279,52 $281,77
-1%
Előző kuponkód: BIC788S
Szállítás: ingyenes EU raktár Raktár: lengyel Egyéb infó: weddmegonline support ...
Megnézem
GKB788S

Magyar idő szerint november 5. 00:00 :01 és november 12. 23:59:59 perc között az oldalunkon keresztül a Geekbuying webáruházban történő – a Geekbuying által is megerősített – vásárlások esetén, értékhatártól  függetlenül igénybe tudjátok venni a weddmegonline supportot, melyről bővebben a lenti képre kattintva olvashattok. 

Flash Sale 2 napon keresztül – nagy általánosságban elmondható, hogy a fenti kuponkódok használhatóak a kedvezményes árakra is!

Utolsó ajánlatok
Mutasd a következőt
Geekmaxi

A Geekmaxi egyelőre egy 4% kedvezményt nyújtó kuponkódot biztosított, mely minden termék esetén beváltható: YUcSvzyS

Közben elkészült a 11.11 főoldala is, a lenti képre kattintva találhatjátok meg a kuponkódokat és válogathattok a legjobb ajánlatokból, sőt, a vásárlásod után még extra 20€-s kuponkódot is kapsz, amit 200€ fölött válthatsz be.

Utolsó ajánlatok
Mutasd a következőt
TomTop

Beindult a TomTop is, találhattok az ajánlatok között napi bejelentkezős játékot levásárolható pontokért, tudtok tojást törni kuponokért, illetve egy termék  megosztása után olcsóbban vásárolhattok. Van egy 8%-os kuponkódunk is, ami az összes termékre érvényes a mobilokon kívül: ADM11118

Tomtop WW
Utolsó ajánlatok
Mutasd a következőt
Lightinthebox

Megjöttek a webáruház kuponkódjai: 49$ fölött 10% kedvezményt a LITBD10 biztosít, míg a LITBD15 használatával 15%-kal kell kevesebbet fizetnetek 99$ fölötti vásárlás esetén. Újabb kuponkódok érkeztek:

  • BFSALE2 – 10% kedvezmény 60$ fölötti vásárlás esetén
  • LTS4 – 4$ kedvezmény 35$ fölötti vásárlás esetén
  • LTS10 – 10$ kedvezmény 79$ fölötti vásárlás esetén
  • LTS15 – 15$ kedvezmény 99$ fölötti vásárlás esetén

Ezen kívül mennyiségéi kedvezmények is elérhetőek – 3 termék vásárlás esetén 15%-, míg 4 termék vásárlása esetén 25% kedvezmény érvényesíthető a megadott termékekből, mely a kosárban kerül levonásra.

Utolsó ajánlatok
DHgate

Megérkeztek a DHgate kuponkódjai is. A lent megtalálható ajánlatok mindegyike megbízható eladótól került feltöltésre – ennél a webáruháznál érdemes a bolt értékeléseit is megnézni. A védelem az AliExpress-hez hasonlóan működik, az eladók csak a visszaigazolt megrendelések után kapják meg a kifizetett összeget. 

A kék színnel jelölt kuponkódok a hónap végéig használhatóak fel, míg a pirosak 11.13-ig!

  • 10$ engedmény 100$ fölötti vásárlás esetén: DHADNOV10OFF
  • 20$ engedmény 200$ fölötti vásárlás esetén: DHADNOV20OFF
  • 28$ engedmény 300$ fölötti vásárlás esetén: DHADNOV28OFF
  • 30$ engedmény 500$ fölötti vásárlás esetén: DHADNOV30OFF
  • 40$ engedmény 1.000$ fölötti vásárlás esetén: DHADNOV40OFF
  • 5$ engedmény 50$ fölötti vásárlás esetén: DHADNOV5OFF
  • 8$ engedmény 80$ fölötti vásárlás esetén: DHADNOV8OFF
  • 1$ engedmény 2$ fölötti vásárlás esetén új felhasználók számára: DHADNOV1NEW
  • 3$ engedmény 4$ fölötti vásárlás esetén új felhasználók számára: DHADNOV3NEW
  • 5$ engedmény 10$ fölötti vásárlás esetén új felhasználók számára: DHADNOV5NEW
  • 8$ engedmény 39$ fölötti vásárlás esetén: 1111DH8OFF
  • 12$ engedmény 69$ fölötti vásárlás esetén: 1111DH12OFF
  • 15$ engedmény 99$ fölötti vásárlás esetén: 1111DH15OFF
  • 23$ engedmény 169$ fölötti vásárlás esetén: 1111DH23OFF
  • 30$ engedmény 269$ fölötti vásárlás esetén: 1111DH30OFF
  • 35$ engedmény 399$ fölötti vásárlás esetén: 1111DH35OFF
  • 45$ engedmény 599$ fölötti vásárlás esetén: 1111DH45OFF
  • 60$ engedmény 1000$ fölötti vásárlás esetén: 1111DH60OFF
  • 120$ engedmény 2000$ fölötti vásárlás esetén: 1111DH120OFF
DHgate WW
Utolsó ajánlatok
Mutasd a következőt
Cafago

Ugyan a Cafago webáruházhoz még nincs bannerünk, de egy 8%-os site-wide kuponkódot tudunk mutatni (mobilokra nem érvényes): ADM11118

Utolsó ajánlatok
BuyBestGear

Hamarosan

Utolsó ajánlatok
Mutasd a következőt
Wiibuying

Hamarosan

Utolsó ajánlatok
Mutasd a következőt
TVCMALL
TVC-mall WW
ZTE

Nem éppen 11.11, ezért is kerül a sor végére. A brand 1985 óta működik, érdemes lehet körülnézni náluk. Az ügyfélszolgálattal történő beszélgetés alapján az ajánlatok közül egyedül az Axon 30 ami európai raktárból kerül postázásra (a terméknél 3 nap szállítási idő van megadva), míg a többi mobil, kiegészítő Hongkongból. Így utóbbiak esetében számolni lehet az áfával és a kezelési költséggel, bár elméletileg az árak az áfát már tartalmazzák. 

0
ZTE Axon 30 (8/128) – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 3 hét

ZTE Axon 30 (8/128) – EU raktár

€469,00 €499,00
-6%
Szállítás: ingyenes EU raktár​ Raktár: nincs megadva
Megnézem
AFFZTEAXON30-30OFF
Az összes akciós ajánlat

Itt találjátok az összes webáruház ajánlatát, függetlenül a webshoptól, a teljes lista itt érhető el. Kellemes vásárlást kívánunk!

Mutasd a következőt
Turkáló

Akciós termékek tárháza A mai naptól - reményeink szerint napi rendszerességgel - megmutatunk 8-10 olyan terméket, amit egész biztosan nem keresnétek, de ha szembe jön, akkor talán rájöttök, hogy ez hiányzott az életetekből. Lesz itt minden, mint a vurstliban, érdemes naponta visszalátogatni ...

Olvass tovább

Friss ajánlatok minden nap

Köszönjük, hogy olvasol minket. Azon fáradozunk, hogy a lehető legjobb ajánlatokat oszthassuk meg Veled. Maradj velünk, építsünk közösséget!

Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password