Így vásárolj a Banggoodon a Szinglik napján!

A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

Már a Banggoodon is elindultak az akciók!

Szép lassan beindulnak  a webáruházak, már ami a 11.11 alkalmából adott kedvezményeket illeti. A Banggoodon a tegnapi naptól él a kupon center, a hivatalosan ajánlott termékek listája, elérhető pár live-stream, illetve megtekinthetőek az EU raktárak ajánlatai is. A következő kör november másodikán indul, amikor is előleg fizetésével a legjobb áron vásárolhattok, lesz majd Fiido és Zeblaze akció és ki tudja még milyen kedvezmények. A teljes menetrendhez kattints a lenti képre!

Banggood WW
Banggood WW
Banggood WW
Banggood WW
Banggood WW
Banggood WW
Banggood WW
Banggood WW
Banggood WW
Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password