Ionickiss IonPa Travel – nem a méret a lényeg

A "MUTASD A KUPONKÓDOT!" gomb megnyomása után az akciót tartalmazó weboldal új ablakban megnyílik és a kuponkód a vágólapra kerül.

A bejegyzésekben és ajánlatokban szereplő webáruházak partnereként, a megvalósult vásárlások után a weddmegonline.hu weboldal jutalékot kap, a termékek vagy szolgáltatások megvásárlása a partnereink weboldalain történik. A weboldalunkon feltüntetett árak és elérhetőségek a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak és nem minősülnek ajánlattételnek. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A bejegyzésekben található kuponkódok az automatikusan létrehozott ajánlatok kivételével - ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről bővebben itt olvashatsz.
Bővebben +

banner

Ionickiss IonPa Travel fogkefe teszt

Olvasási idő: kb. 9 perc

Abban gondolom megegyezhetünk, hogy a fogmosás a napi rutin része, jobb esetben reggel és este, de leginkább minden étkezés után illik megmosni a fogainkat. Ez a szabály igaz azokban az esetekben is, ha éppen nem tartózkodunk otthon, példásul a munkahelyünkön vagyunk vagy éppen a szabadságunkat töltjük. Fogaink tisztítására számos lehetőségünk van; megtehetjük hagyományos-, forgófejes-, szónikus-, esetleg ultrahangos- vagy ionizációs technológiát használó fogkefével is. A mai tesztben egy olyan eszközt ismerhettek meg az Ionickiss IonPa Travel személyében, mely egyesíti a szónikus és az ionizációs technológiát, ráadásul apró méretének köszönhetően szinte észrevétlen maradhat a rúzsok, szemceruzák társaságában és bátran magunkkal vihetjük pár hetes utazásainkra, mert ezalatt lemerülni sem fog.

A fogkefe a termék magyarországi forgalmazójától érkezett, a fogkefek.hu ajánlatai között a linkre kattintva válogathattok. A pótfejeken, fogkrémen, UV sterilizálón kívül akár a termékpaletta csúcsán található ultrahangos-szónikus termékeket is megvásárolhatjátok.

Az ionizációs fogkefék működésük során elektromos töltéssel rendelkező ionokat bocsátanak ki a fogkefe sörtéin keresztül, amelyek megszakítják a plakkok és a fog közötti kötődést. Ezt követően a sörték könnyedén eltávolítják a fog felszínéről a lepedéket és szennyeződéseket. Az ionizációs technológia segíthet megakadályozni a fogszuvasodást és az ínygyulladást is. Az ionizációs fogkefék által bocsátott negatív ionok előnyei közé tartozik a baktériumok és a szennyeződések eltávolítása a szájból, a fogak egészségesebbé tételének elősegítése, a fogíny gyulladásának enyhítése és a kellemetlen szájszag megszüntetése. Az ionizációs technológia további előnye, hogy nem kell fogkrémet használni a fogmosás során, mivel a negatív ionok magukban hordozzák a szükséges anyagokat a fogak tisztításához.

A kutatások szerint az elektromos fogkefék hatékonyabbak hagyományos társaiknál, mert használatukkal olyan helyeket is elérhetünk a szájüregben, amit a hagyományossal nem, lepedékeltávolításban is jobban teljesítenek, illetve a fogínnyel is kíméletesebbek. A hagyományos fogkeféhez képest a fejek cseréje között is több idő telik el, hiszen sokkal kisebb erővel nyomjuk azokat a fogainkhoz, mint egy hagyományos kefe esetében, így lassabban is használódnak el.

ONICKISS IONPA TRAVEL IONIZÁCIÓS + ELEKTROMOS FOGKEFE

24.900 Ft
Utazás, munkahely, esetleg napközbeni fogmosás? Ebéd után, értekezlet előtt ugye Te is megmosod a fogaidat? Ismerd meg az Ionickiss IonPa elektromos fogkefe erejét, mely összekapcsolja a szónikus és az ionizációs technológiával működő fogkefék előnyeit.

Az Ionickiss IonPa Travel ionizációs és szónikus fogkefe egyrészt a sörtéin keresztül negatív ionokat bocsát ki, másrészt percenként 22.000 rezgés segítségével is tisztítja a fogak felszínét. A tökéletes tisztítás eléréséhez még fogkrémre sincs kötelezően szükség, de ha a ragaszkodunk a tradícióhoz, akkor az eddig használt adag fele is elegendő. A fogkefe számos csomagban elérhető, illetve többféle pótfejet is vásárolhatunk hozzá, így akár fogszabályzó használata esetén is megtalálhatjuk a megfelelő sörte-kialakítású fejet. Más nem is maradt hátra, mint a rövid bevezető után közelebbről is megismerni ezt a ígéretes, innovatív, japán gyártmányú prémium kategóriás fogkefét.

Általános leírás

Utazás, munkahely, esetleg napközbeni fogmosás? Ebéd után, értekezlet előtt ugye Te is megmosod a fogaidat? Ismerd meg az Ionickiss IonPa elektromos fogkefe erejét, mely összekapcsolja a szónikus és az ionizációs technológiával működő fogkefék előnyeit. A két fokozatban állítható szónikus rezgés kiegészül a fogkefe ionizáló tulajdonságával, mely a lepedék könnyű eltávolítását teszi lehetővé. Ráadásul a technológiának köszönhetően, még fogkrémre sincs szükséged, sőt, az elemre sem lesz gondod, hiszen 1 darab AAA ceruzaelem akár 120 napnyi energiát és képes szolgáltatni a működéshez.

 • a fogfelszín negatív töltése megköti a lepedék (plakk) pozitív részecskéit
 • a fogkefe a kezünk nedvességének és a készülékben található akkumulátornak köszönhetően negatív ionokat bocsájt ki, mely fellazítja és leválasztja a lepedéket a fog felszínéről
 • az Ionickiss IonPa Travel fogkefe töltésével sem kell bajlódnod, hiszen a hozzáadott elem hónapokig biztosítja mind az ionizációs, mind a szónikus működést
 • a fogkefe használatával már az első alkalom után is sima fogfelszínt érhetsz el
 • klinikailag bizonyított, hogy a fogkefe használatával 48%-kal több lepedék távolítható el, mint a hagyományos fogkefékkel, ráadásul fogkrémet sem kell használnod
 • az automatikus 2 perces időzítő figyeli helyetted a tisztítás megfelelő időtartamát, 30 másodpercenként finoman rezeg, hogy áttérhess a következő negyedre
 • az Ionickiss IonPa Travel fogkefe elegáns tokban helyezkedik el, mellyel könnyedén megvédheted a portól, szennyeződésektől, ezen kívül egyszerű módon viheted magaddal a táskádban a munkahelyre vagy akár az utazásaid alkalmával
Az Ionickiss IonPa Travel ionizációs és szónikus fogkefe főbb jellemzői
ÁltalánosMárka: Ionickiss
Típus: ionizációs és szónikus elektromos fogkefe
Modell: IonPa Travel
Szín: gyöngyház fehér/piros/fekete/rose-gold
JellemzőkKészenléti idő: akár 120 nap (napi 2x-i fogmosás esetén)
Vízállóság: IPX7
Időzítő: van
Tápellátás: AAA ceruzaelem
Mozgások száma: akár 22.000 rezgés/perc
Programok száma: 2 (tisztítás, masszázs)
Kompatibilitás: Ionickiss fogkefe fejek
Egyéb kiegészítők: pótfej fogszabályzóhoz, extra soft/soft/medium pótfejek, pótfej gyerekek számára
Méret és súlyTermék súlya: 50 gramm (elemmel együtt)
Termék mérete (HxSzxM): 18x20x170 mm
A doboz tartalma1 x Ionickiss IonPa ionizációs elektromos fogkefe (fejjel)
1 x pótfej
1 x tok
1 x AAA ceruzaelem
1 x gyors útmutató
1 x többnyelvű használati utasítás (magyar is)
Kicsomagolás, első benyomások
Ionickiss IonPa ionizációs elektromos fogkefe

Az Ionickiss IonPa Travel ionizációs és szónikus fogkefe csomagolása letisztult, szemközti oldalán a fogkefe fotója látható, illetve a brand- és a termék neve olvasható. A hátoldalon és az oldalakon is található érdemi információ, mégpedig a legfontosabb jellemzők és a készülék összetevői. A fehér színű-, vastag kartonból készült doboz a tetején nyitható, a szállítás közben történő sérülések ellen megfelelően véd, ráadásul a védelmet belül egy műanyag rekesz is kiegészíti, amiben maga a fogkefe, a pótfej és az AAA ceruzaelem utaznak, alattuk a többnyelvű használati utasítást – a magyar nyelv is megtalálható – és a gyors útmutatót találjuk.

Az Ionickiss IonPa Travel ionizációs fogkefe 4 színben érhető el – nálam a piros járt -, mely szín tökéletes választás lehet a hölgyek részére, az uraknak inkább a feketét ajánlom. Maga az eszköz meglepően apró, a lenti galériában látható, hogy alig nagyobb, mint egy szempillaspirál, a Philips szónikus fogkefémmel összehasonlítva pedig egészen vicces; ahol a Philips-en a fej kezdődik, az IonPa Travel már be is fejeződik. Az összeszerelésre, anyaghasználatra nem lehet panasz, a termék apró, de a kivitelezés professzionális.

A színazonos kupakon az IONPA feliratot olvashatjuk, majd maga a fogkefetest következik ezüstben, itt kell megfognunk vizes kézzel a fém érintkező felületet, hogy az ionizációs folyamatok beinduljanak. Legalul pedig a ceruzaelem-fedelet találjuk, oldása/zárása csavarással történik, az elem helyes behelyezését piktogram segíti. A védőborítás tetején 4 darab rést találunk, melyeken a felesleges víz távozni tud, erre figyelni kell, ha kistáskában, neszesszerben történik a fogkefe szállítása.

A speciális kialakítású fogkefefej testről történő levétele húzó mozdulattal történik, nem kell semmit megnyomnunk hozzá. A visszahelyezés is ilyen egyszerű, a reteszelés megtörténtét egy kattanás kíséri. A műanyagból készült test alsó részén található gumírozott nyomógomb segítségével tudjuk a fogkefét ki/be kapcsolni, illetve ismételt megnyomásával a masszázs funkciót aktiválni. A gomb fölött található – működés közben kéken pulzáló – indikátor a működést jelzi.

Az Ionickiss IonPa Travel fogkefe használatba vétele
Ionickiss IonPa Travel – nem a méret a lényeg

Az első bekapcsoláshoz helyezzük be megfelelő polaritással a mellékelt ceruzaelemet és zárjuk vissza jól a fedelet, hogy víz ne juthasson be az Ionickiss IonPa ionizációs és szónikus fogkefe testébe. Helyes használat esetén az IPX7 tanúsítvány megfelelő védelmet biztosít beázás ellen, így amiatt nem kell aggódnunk, hogy a készülék károsodik a vizes kezünktől vagy az öblítés során. A kezünk benedvesítése után – a víz fogja kiváltani az ionizációt – markoljunk rá a fogkefére az ezüst színű részen, nedvesítsük be a kefét, majd kezdjük el mosni a fogainkat. Amennyiben szeretnénk, akkor helyezzünk a szokásosnál kisebb mennyiségű fogkrémet is a sörtékre, de ennél a technológiánál akár el is hagyhatjuk.

Gondolatban osszuk fel a szájüregünket 4 részre (bal felső, jobb felső, bal alsó és jobb alsó negyed), helyezzük a fogkefe sörtéit enyhe szögben az íny vonalához, majd a bekapcsológomb megnyomása után finom, rövid mozdulatokkal mozgassuk a kefét a fogak mentén. A készülék CLEAN módban indul el, ez a mindennapi használatra alkalmas üzemmód, mely egyesíti a szónikus és az ionizációs funkciókat – szétválasztásukra nincs lehetőségünk, minden esetben egyszerre aktívak. A bekapcsológomb ismételt megnyomása után az Ionickiss IonPa Travel GUMCARE módba vált, ennek a funkciónak köszönhetően a fogíny enyhe masszást kap fogmosás közben.

A fogkefe 30 másodpercenként – összesen három alkalommal – nagyjából fél másodperces technikai szünetet tart, ezzel figyelmeztetve, hogy áttérhetünk a következő negyedre, de az elektromos fogkefét használók számára ez nem lehet újdonság, ezen termékek nagy többsége ilyen módon működik. 2 perc elteltével a szünet hosszabb, kis vibrálást is érzünk, de a kefe nem kapcsol ki. Én ezt a működési módot jobban kedvelem, mintha kikapcsolna, mert így eldönthetem, hogy folytatom-e a tisztítást vagy befejezem azt. A fogmosás végén még kefével a szánkban érdemes kikapcsolni a készüléket, hogy megelőzzük a fröccsenést.

Jellemzők, tapasztalatok
Ionickiss IonPa Travel – nem a méret a lényeg

Már az első használat után érezni, hogy a fogfelszín selymesebb, mint előtte – esetemben ez azért furcsa, mert régóta szónikus fogkefét használok. A gyártó szerint a mellékelt elem – napi kétszeri használat esetén – 120 napig elegendő, ami kifejezetten hosszú idő. Másfél hét használat után nem érzek gyengülést a motor erejében, de a fentiek értelmében nem is lenne szabad. Mivel egy utazásra szánt modellről beszélünk, ezért nem érzem negatívumnak a csak kétfajta üzemmódot, az elemes működést vagy esetleg az intelligens markolat hiányát. A kis méret jelen esetben kifejezetten hasznos, vásárláskor a nagyobb tenyerű férfiak vegyék figyelembe a 17 centiméteres magasságot. Egyébként az, hogy nem beépített akkumulátor található a fogkefében, egyáltalán nem érződik, látatlanban nem tudnám megmondani.

Amennyiben a fentiek jól hangzanak, de “fogkefébb” kinézetű elektromos ionizációs-szónikus fogkefe vásárlása a cél, akkor a termékcsalád nagyobb tagját itt érhetitek el, a vegyes csomag pedig kifejezetten jó áron vásárolható meg ahhoz képes, mintha külön-külön tennétek a kosárba. Hogy kicsit árnyaljam a képet, azt mindenképpen megemlítem, hogy jelenleg a pótfejek darabja 3.000 Ft-ba kerül (ne felejtsétek a kuponkódot!) és kettes csomagban megvásárolhatóak. Ez ugyan így drágább, mint egy szónikus fogkefefej (nem beszélve az utángyártott fajtákról), de valószínűleg a technológiának köszönhető ez az árazás.

Mostani alkalommal a fogkefek.hu jóvoltából az Ionickiss IonPa Travel ionizációs és szónikus elven működő elektromos fogkefe működését ismerhettétek meg, a teljes összefoglalót lejjebb olvashatjátok. Amennyiben kérdésetek lenne vásárlás előtt, esetleg a működéssel kapcsolatban, ezeket a teszthez kapcsolódó fórumban tudjátok feltenni.

Összefoglaló
9.1A mi értékelésünk
Nincs szükséged fogkrémre sem a tiszta és egészséges fogakhoz

Amikor először kezembe vettem a Ionickiss IonPa Travel ionizációs fogkeféjét, bevallom őszintén, hogy kissé szkeptikus voltam abban a tekintetben, hogy vajon mit tudhat ez az apró eszköz, aminek használatához még fogkrémre sincs szükség és használatával tisztán tarthatjuk a fogsorunkat. Számomra bebizonyosodott, hogy valóban nem a méret a lényeg, hiszen semmiben sem különbözik a termék használata attól, amit egy nagyobb méretű szónikus fogkefénél megszokhattam – egyedül a markolat rövidsége volt furcsa, de megszokható. Természetesen az ionizációs működési elvet nem tudom ellenőrizni, de ha hihetünk a leírásnak, akkor nagyfokú tisztítást eredményez – a selymes/tisztább érzetet meg tudom erősíteni, hiszen már az első használatot követően is tapasztaltam. Összességében egy kedvező ár/érték arányú, innovatív eszközről beszélünk, ami a korábban megjelenített kuponkódot használva, igen kedvező áron megvásárolható. Amennyiben nem idegenkedsz ez újfajta technológiától, akkor nagy valószínűséggel hamar barátságot köttök egymással. Tetszett, ajánlott termék.

Ár/érték arány
9
Tisztaságérzet, tisztítás hatékonysága
9.5
Kialakítás, dizájn, anyaghasználat
9
Kezelhetőség
9.5
9.5 Szolgáltatások, extra funkciók
8.5
POZITÍVUMOK
 • ionizációs és szónikus technológia
 • 2 különböző üzemmód
 • nem szükséges fogkrém használata
 • figyelmeztetés 30 másodpercenként
 • nem kapcsol le 2 perc működés után
 • IPX7-es védettség
 • kis méret
NEGATÍVUMOK
 • nincs nyomásérzékelés
 • módváltáskor/kikapcsoláskor újraindul a ciklus
 • drágább pótfejek, mint a szónikus termékeknél
Az Ionickiss IonPa Travel ionizációs és szónikus fogkefét itt vásárolhatod meg

ONICKISS IONPA TRAVEL IONIZÁCIÓS + ELEKTROMOS FOGKEFE

24.900 Ft
Utazás, munkahely, esetleg napközbeni fogmosás? Ebéd után, értekezlet előtt ugye Te is megmosod a fogaidat? Ismerd meg az Ionickiss IonPa elektromos fogkefe erejét, mely összekapcsolja a szónikus és az ionizációs technológiával működő fogkefék előnyeit.
Ajánlatok a weddmegonline.hu YouTube csatornájáról:
_bzfn1MmFO4
ANGWATT T1 elektromos roller teszt
40:55
2i8gbrDi4Ts
Eleglide M2 elektromos mountain bike teszt
34:24
vvqjo2RERUE
Duotts C29 elektromos mountain bike teszt
27:58
2UgxChrh0kg
Inmotion S1 elektromos roller teszt
30:34
jKt4ulGJPoY
KugooKirin G3 elektromos roller teszt
31:45
wN6tfWftuU0
Navee N65 terep és emelkedő
10:05
u7LWEbg5c6U
BlitzWolf BW-CMM2 eszpresszó kávéfőző teszt
04:35
0
ANGWATT T1 Off-Road Electric Scooter (2x3000W) – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 1 hónap

ANGWATT T1 Off-Road Electric Scooter (2x3000W) – EU raktár

$1299,58 $1407,97
-8%
Teszt: ANGWATT T1 elektromos roller – az adrenalinbomba Reviews Szász Sándor ...
MEGNÉZEM
Mutasd a kuponkódot!

Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.