Ajánlott

Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó – nem fogsz vele szívni

A "MUTASD A KUPONKÓDOT!" gomb megnyomása után az akciót tartalmazó weboldal új ablakban megnyílik és a kuponkód a vágólapra kerül.

A bejegyzésekben és ajánlatokban szereplő webáruházak partnereként, a megvalósult vásárlások után a weddmegonline.hu weboldal jutalékot kap, a termékek vagy szolgáltatások megvásárlása a partnereink weboldalain történik. A weboldalunkon feltüntetett árak és elérhetőségek a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak és nem minősülnek ajánlattételnek. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A bejegyzésekben található kuponkódok az automatikusan létrehozott ajánlatok kivételével - ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről bővebben itt olvashatsz.
Bővebben +

banner

Jimmy JV85 - ezt igazán jól eltalálták

[toc]

Több, mint egy évvel ezelőtt már járt nálunk egy Jimmy vezeték nélküli porszívó – a Jimmy JV53 – és nagyon meg voltunk elégedve a nagy (az akkori technológia szerint hatalmas) szívóteljesítményével, azóta is napi használatban van a Xiaomi 1C robotporszívó mellett, nagyon jól kiegészítik egymást. Természetesen a Jimmy-nél sem alszanak a mérnökök, folyamatosan jönnek ki az újabb és újabb modellek. A mai tesztben a Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívót ismerhetitek meg közelebbről, amely a modellválaszték tetején foglal helyet – a JV85 Pro kicsit butított változata, kevesebb tartozékkal, merev szívócsővel, közel hasonló szívóteljesítménnyel, de jóval olcsóbban. Nézzük is meg közelebbről, hogy mit kapsz a pénzedért ha ezt a porszívót választod!

Kuponkódok, árak
0
JIMMY JV85 Smart Cordless Handheld Vacuum Cleaner 23000Pa Suction 500W Brushless Motor 60 Minutes Running Time LED Display Global Version - Blue
Még több infó +
199,99 $
Megnézem az ajánlatokat
A legjobb ajánlat kuponkód nélkül:Geekbuying - EU
Ez is egy jó kis porszívó lett
Egy kicsivel több, mint 1 évvel ezelőtt teszteltük a Jimmy JV53 vezeték nélküli porszívót - nagyságrendileg olyan áron lehetett kapni, mint amennyiért most a JV85-öt árulják -, nagyon kedveljük a mai napig. A mai tesztünk alanya még magasabbra tette a mércét és egy igazán jól sikerült eszköz lett. Ugyan hiányoznak belőle olyan funkciók, mint a felmosótartály, a fotoszenzitív LED vagy az akkumulátor külső töltésének a lehetősége, de ebben az esetben az árat is meg kellene emelni, viszont ezek nélkül is jól ellátja a feladatát. Az akkumulátor kapacitása elég egy nagyobb lakás felporszívózásához, a szívóhatás hatalmas és az ergonomikus kialakítás miatt a relatív nagy tömege sem terheli meg túlságosan az izmainkat. A porszívó anyagfelhasználásába nem tudunk beleköti, szép a dizájn, jó vele dolgozni. Ha vezeték nélküli porszívóra vágysz, akkor mindenképp érdemes fontolóra venned a Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívót, már csak az ára miatt is jó választás a kategóriájában. Szerettük, ajánlott termék.
Ár/érték arány
9
Felszereltség, kiegészítők
8.5
Megbízhatóság
10
Dizájn és építési minőség, anyaghasználat
9
Felhasználói élmény/ergonómia
8.5
Pozitívumok:
 • tudásához képest kedvező ár
 • hatalmas szívóteljesítmény
 • jó tisztítóhatás
 • cserélhető akkumulátor
 • mosható HEPA szűrő
 • fali tárolóállvány
 • nagy űrtartalmú portartály
 • masszív kialakítás
Negatívumok:
 • nincs fotoszenzitív LED
 • nincs applikáció
 • relatív hosszú töltési idő
 • a kefe cseréje nehézkes
 • nehéz
 • az akkumulátor kivéve nem tölthető
 • nincs intelligens padló-felismerés
 • nincs felmosótartály
 • a portartály nem távolítható el

A porszívó története a mechanikus seprűkkel kezdődött 1811-ben, bár ezek a seprűk általában több port vertek fel, mint amennyit összeszedtek. 1876-ban Melville Bissell megalkotta a mechanikus szőnyegseprűt, melynek testében kefék forogtak, így gyűjtve össze a port a szőnyeg felszínéről. A találmány óriási sikert aratott, a család hamarosan gyárat hozott létre. A mai porszívók ősének tekinthető gépet 1901-ben Hubert Cecil Booth alkotta meg, ami olyan nagy volt, hogy lovaskocsival kellett húzni, és hatalmas zajjal járt a működtetése. 1904-ben elkészült az első háztartási porszívó is, mely használatához két cseléd is kellett, de a porszívó mégis népszerű lett, sőt egy évvel később elkészült az elektromos árammal működtetett változat, majd 1912-ben feltalálják az első, levegőbeszívással működő elektromos háztartási porszívót is. A 20. század folyamán a gépek egyre könnyebbek lettek, az először fémből készült porszívók külső borítását műanyagra cserélték. Idővel többféle változat jelent meg, porzsákkal és porzsák nélkül, forró gőzzel vagy éppen vízzel tisztító szerkezetek is. Az 1990-es években elkészültek a ciklonikus szűréssel működő porszívók, a 2000-es években pedig megjelentek az önállóan működő robotporszívók.*
*forrás: Wikipedia

Általános leírás

A Jimmy JV85 felső kategóriás vezeték nélküli porszívó hatalmas szívóerejével, megnövelt portartályával, cserélhető akkumulátorával, tetszetős megjelenésével hamar a kedvenc takarítóeszközöd lehet. A készülék töltöttségét folyamatosan nyomon követheted az intelligens LCD kijelzőn, még töltés közben is. A port mosható HEPA szűrő- és többlépcsős rendszer szűri meg nagy hatékonysággal, a 0,6 liter űrtartalmú portartály pedig egy mozdulattal kiüríthető, majd könnyedén tisztítható. A szabadalmaztatott vízszintes ciklon kialakításnak köszönhetően a levegő simábban áramlik – ezáltal a légsebesség is nő -, így a tisztítás is hatékonyabb lesz. Az akkumulátor nagyságrendileg négy óra töltés után kerül teljesen feltöltött állapotba, a használati idő pedig a következőképpen alakul:

  • 12 perc maximális szívóerőn, elektromos forgókefével
  • 13 perc maximális szívóerőn, elektromos forgókefe nélkül
  • 20 perc turbo módban, elektromos forgókefével
  • 23 perc turbo módban, elektromos forgókefe nélkül
  • 45 perc eco módban, elektromos forgókefével
  • 60 perc eco módban, elektromos forgókefe nélkül
Összehasonlítás
Jimmy JV85/JV85 Pro/JV65 Plus
Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó - nem fogsz vele szívni
VS
Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó - nem fogsz vele szívni
VS
Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó - nem fogsz vele szívni
Névleges teljesítményWatt
600
VS
600
VS
500
SzívóteljesítményAW
185
VS
200
VS
145
SzívóhatáskPa
23
VS
25
VS
22
HEPA szűrő
VS
VS
Portartály kapacitásaliter
0,6
VS
0,6
VS
0,5
Akku kapacitásamAh
2500
VS
2500
VS
2500
ZajdB
82
VS
82
VS
80
Cserélhető akkumulátor
VS
VS
Maximális üzemidőperc
60
VS
70
VS
70
Feltöltés idejeóra
4-5
VS
4-5
VS
4-5
Felmosó fej
VS
VS
ApplikációBluetooth kapcsolat
VS
VS
0
JIMMY JV85 Smart Cordless Handheld Vacuum Cleaner

JIMMY JV85 Smart Cordless Handheld Vacuum Cleaner

A legjobb ajánlat kuponkód nélkül:Geekbuying - EU
199,99 $
0
Xiaomi JIMMY JV85 Pro

JIMMY JV85 Pro Cordless Flexible Handheld Vacuum Cleaner

A legjobb ajánlat kuponkód nélkül:Geekmaxi - EU
252,09 $
0
JIMMY JV65 Plus Cordless Handheld Flexible Vacuum Cleaner

JIMMY JV65 Plus Cordless Handheld Vacuum Cleaner 2in1 Vacuuming Mopping

A legjobb ajánlat kuponkód nélkül:Geekmaxi - EU
202,09 $
A Jimmy JV85 főbb jellemzői
ÁltalánosMárka: Jimmy
Típus: vezeték nélküli állóporszívó
Modell: JV85
Szín: kék
JellemzőkAkkumulátor feszültsége: 25,2 V
Töltés ideje: 4-5 óra
Névleges teljesítmény: 500 W
Üzemidő elektromos forgókefével (eco/turbo/max): 45/20/12 perc
Filter: mosható HEPA
Zaj: 82 dB
Szívóhatás: 23 kPa
Szívóteljesítmény: 185 AW

Portartály kapacitása: 0,6 l

Méret és súly

Termék súlya: 3,60 kg 
Csomagolás súlya: 5,00 kg 
Csomagolás mérete (LxWxH): 67,50 x 24,80 x 20,00 cm

A doboz tartalma

1 x porszívó központi egység HEPA szűrővel
1 x elektromos matracfej
1 x elektromos padlófej
1 x rés szívófej
1 x bútor szívófej
1 x szőnyeg kefe
1 x fém szívócső
1 x akkumulátor
1 x tárolóállvány
1 x EU adapter
1 x használati utasítás (több nyelven, magyar nincs)
Kicsomagolás, első benyomások
Jimmy JV85 tartozékok

A csomag a Geekbuying lengyel raktárából érkezett, a szokásosnál pár nappal hosszabb időt futott – Lengyelországban a Vízkereszt is hivatalos munkaszüneti napnak számít s mivel ez csütörtökre esett, a lengyelek valószínűleg egy hosszú hétvégével kezdték az évet -, de a feladástól számítva így is hét munkanapon belül átvehettem a Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívót. Az európai raktáraknak a gyors szállítás mellett az a nagy előnyük, hogy az esetleges szállítási díjon- és az opcionális árubiztosításon kívül nincs egyéb költségünk, ráadásul már nem jellemző a nagy árkülönbözet a kínai raktárhoz viszonyítva, így megéri ezekben a raktárakban is keresgélni.

A doboz a szokásos Jimmy-dizájn, megtalálható rajta a porszívó képe, a főbb jellemzők – a tetején lévő fogantyú segítségével könnyedén szállítható. Az egész pakk nagyjából 5 kilós, ebből a porszívó központi egysége 20 deka híján 2 kilót nyom, a legkisebb – matrac – fejjel ez 2,1 kilogrammra nő. Első látásra nem tűnik túl könnyűnek a Jimmy JV85, bár az ergonomikus markolat-kialakításnak köszönhetően kevésbé terhelő az izmainkra nézve, mint a hagyományos megoldások.

A doboz tetejét felnyitva a keresztben elhelyezett szívócsövet, a használati utasítást és a nagyobbik elektromos fejet pillanthatjuk meg, egy szinttel lejjebb pedig az összes tartozék található meg, mindegyik gondosan, egyesével csomagolva. A padlófejen kívül tartozék a kisebb méretű matracfej, egy bútor- és egy rés szívófej, az előzőeken kívül kapunk még egy szőnyegre való kefét is, amit az elektromos szívófejbe tudunk behelyezni a padlókefe helyére. A csere nem könnyű, a kefe elég szorosan illeszkedik, kézzel szinte lehetetlen kiszedni, egy vékony csavarhúzóval tudunk segíteni a dolgon. A kefe szívófej, a flexibilis- és kihúzható szívócső és a csukló a JV85 Pro kiváltságai, az a változat ennyivel nyújt többet, ezen kívül a szívóhatás és az üzemi feszültség is nagyobb – éppen ezért a Pro akkumulátoraival nem helyettesíthető a Jimmy JV85 akkumulátora.

Természetesen a Jimmy JV85 rendelkezik tartókonzollal, aminek az érdekessége, hogy ezen keresztül tölthető a készülék még akkor is, ha nem szereljük fel a falra, bár ebben az esetben könnyen megszakadhat a töltés ha megmozdítjuk az eszközt (például véletlen belerúgunk). Az EU-s adapter csatlakozóját a konzol hátuljára dugva két ponton csatlakozik a porszívó központi egysége a töltőfülekhez, így tölthető a henger alakú akkumulátor. Előbb-utóbb érdemes egy végleges helyet találni a porszívónak és a mellékelt csavar/tipli kombóval rögzíteni a falra, hiszen így a töltés is egyszerűbb és a kis szívófejeket is lesz hol tárolni.

Jimmy JV85 tartozékok

A Jimmy JV85 műanyag központi egysége kék színű, ez a szívócsőre merőlegesen helyezkedik el, a tetején egy LED kijelzőn keresztül kísérhetjük figyelemmel az akkumulátor töltöttségét. A 0,6 liter űrtartalmúra növelt portartály egyik végben a HEPA szűrőt találjuk, míg a másik oldala könnyedén nyitható és a felszívott kosz a szemetesbe borítható, vagy az egész szívóegység kivehető, elmosható és a tartály kiüríthető. A szét- és összeszerelést nem lehet eltéveszteni, lakat piktogramok jelzik az egység helyes pozícióját. A kialakításból adódóan a tartály egybe van építve a központi egységgel, ezért külön kivenni nem lehet, ellenben könnyen takarítható egy puha ronggyal. A porszívó kinézetre minőségi érzést nyújt, az ezüst színű JIMMY felirat sem tolakodó, talán a bekapcsoló- és módválasztó gombok tűnhetnek kicsit olcsónak.

A két elektromos fej közül a nagyobbikat általános feladatokhoz ajánlja a gyártó padlóra és szőnyegre, míg a kisebbikkel a hajszálak, az állatszőr és az atkák ellen vehetjük fel a harcot, bár az első két feladatra a nagyobbik fej is jó választás. A készülékhez a két fejen kívül csomagolt kétfajta rés- és a bútor szívófej segítségével az összes nemkívánatos szennyeződés eltávolítható az életterünkből, plusz a cserekefe a szőnyegen található makacsabb szennyeződések eltávolításában segít. A HEPA szűrő folyóvíz alatt is tisztítható, valószínűleg 99,97%-os hatásfokkal működik és akár 0,3 mikron méretű részecskéket is kiszűr, de erről ennél a típusnál pontos információt nem tüntetett fel a gyártó

A különböző fejek könnyedén csatlakoztathatóak, ha akarjuk a szívócsövön keresztül, vagy csak a központi egységbe helyezve. Utóbbi esetben a készülék kiválóan alkalmas gépkocsi takarításra, nem kell szenvednünk a hosszú szárral, a fejek variálásával a kárpittisztítástól az ülés réseinek kitakarításáig bármire használhatjuk.

A Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívóhoz hasonló berendezések azonos működési elv mentén tisztítanak: egy motoros kefe segítségével felgyorsítják a levegőt, majd azt több szűrőn átvezetve, a tartály oldalfalához préselik a koszt, legyen szó porról, tömör szennyeződésről, vagy akár hajszálról. 

A Jimmy JV85 használatba vétele
Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó üzemideje

A leírás szerint az akkumulátor teljes töltése után kezdődhet a takarítás. Ehhez a porszívót helyezzük a konzolra és a töltés azonnal megkezdődik, ekkor a töltöttségjelző piros színben világít és az aktuális töltöttség %-os formában megjelenik az LCD kijelzőn és amíg a Jimmy JV85 töltőn van, addig ott is marad. A gyári 4-5 óra töltési idő valós  – inkább közelebb áll az alsó értékhez -, teljesen lemerített állapotból 100% töltöttség eléréséhez 4 óra 5 percre volt szükség. A központi egység alján található egy mélyedés, ahova a konzol nútja illeszkedik, felszerelt állapotban stabilan tartja a porszívót, a földre téve pedig éppen annyira, hogy nyugalmi állapotban a töltés megtörténhessen. Jó volna ha az akkumulátor tölthető lenne kiszerelt állapotban is; a technológia létezik, a H8 Pro ilyen megoldást használ.

A szívócső és az elektromos padlókefe felhelyezése után a készülék a bekapcsológomb megnyomása után turbó fokozaton életre kel, bármilyen állásban fejeztük be a takarítást, mindig innen indul. A motor hangereje a portartály telítettségétől függően 66-84 dB között változott a három módban történő mérés során, a legmagasabb érték egy forgalmas utca hangerejének felel meg, nem annyira zavaró. A módok között csak egy irányban válthatunk, mégpedig turbo-max-eco a sorrend, így ha nincs szükség nagy szívóerőre, mert laminált padlót, vagy járólapot takarítunk, akkor is menni kell egy kört. 

Az eco állás bőven elég a napi feladatok ellátására, padlóra, sőt, még alacsony, sűrű szövésű szőnyegre is, de ha a matracunkból a poratkákat szeretnénk eltávolítani, akkor érdemes valamelyik magasabb állásba kapcsolni. Véleményem szerint a turbo fokozat szinte minden helyzetre megoldást jelent ahol az eco kevésnek mutatkozik. Nagyon makacs szennyeződések-, hajszál-, állatszőr esetén – leginkább shaggy típusú szőnyegeknél – át lehet váltani max állásba, de csak akkor ha elég nagy terjedelmű a szőnyeg. Máskülönben készüljünk fel arra, hogy a nagy szívóhatás miatt a szőnyeget is bekebelezi a szívófej.

Ugyan a legtöbb gyártó a matracait atkataszító anyagokkal kezeli, az idők során ezek az anyagok sokat veszítenek erejükből. Egy átlagos ágyban 1,5-2 millió atka is élhet, és ugyan nem túrnak ki bennünket a fekhelyünkről, de a dolgukat az ágyunkban végzik el! Érdemes tisztában lennünk azzal a ténnyel, hogy az atkák ürüléke okozza a porallergiás megbetegedések döntő többségét, és tekintve, hogy még a legtisztább otthonokban is több milliós atka populáció élhet, érdemes küzdeni ellenük. Az atkák többsége 1mm-nél kisebb nagyságú, az ízeltlábúak törzsében a pókszabásúak osztályának atkák alosztályába tartozó rovar, amelyek a 18-24 Celsius fokos hőmérsékletet, valamint a nyirkos helyeket kedveli. Fő tápláléka az emberi hámsejteket megemésztő penészgombák.

A porszívófejek szinte 180 fokos szögben elfordulnak, így a fallal szemben állva is tudjuk a keféket a fallal majdnem párhuzamosan vezetni. A leírásban megadott üzemidők valósak, turbo módban 20 perc van megadva elektromos kefék használatával, ennél 15 másodperccel mértem többet mielőtt kikapcsolt a Jimmy JV85 – talán ez a felhasználási mód a legjellemzőbb ennél a típusnál. Ha nem forgókefét használunk, akkor a porszívózás ideje pár perccel megnyújtható. A csomagban kapott tárolót a falra felfúrva nem lesz gondunk a porszívó és a két rés szívófej elhelyezésével, ugyanis azoknak kialakított helyük van a tartókonzol tetején. Egyébként a rés szívófejek magassága állítható, ha akarjuk behúzzuk, ha akarjuk kitoljuk a sörtéket, előbbi állás a makacs szennyeződések eltávolítására kínál megoldást; ebben az esetben a szívónyílás közvetlenül érintkezik a talajjal.

Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó - nem fogsz vele szívni
A Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó működés közben
Jimmy JV85 porszívó teszt

Nincs is más dolgunk, mint a porszívót munka közben is tesztelni. A tesztben meghallgathatjátok a Jimmy JV85 hangját, megnézhetitek, hogy hogyan boldogul a porral, liszttel, bab- és őrölt kávéval szőnyegen és rusztikus járólapon. A mostani próbánál egyáltalán nem izgultam, hogy mit fog a feleségem szólni ahhoz ha nem jön ki a fehér szőnyegből a darált kávé, de mivel a JV53 is gond nélkül megoldotta ezt a feladatot, most fel sem merült, hogy bármilyen gond lenne a végeredménnyel – természetesen nem is lett. A nagy padlófej a két kis görgőnek köszönhetően könnyedén siklik bármilyen felületen, egyedül talán a több, mint 2 kilós tömeg amit negatívumként említeni lehet, bár a markolat kialakítása miatt könnyebbnek érezzük, mintha hagyományos fogantyúja lenne.

A központi egységen az akkumulátor töltöttségi állapota végig nyomon követhető, 20%-ra történő csökkenés esetén a max mód visszavált turbo állásba, a szívás teljesítménye lecsökken, a töltöttségjelző pirosra vált és villogni kezd. 1%-on még nagyjából 1 perc áll rendelkezésre a takarítás befejezésére, azután a porszívó kikapcsol. Ebben az állapotban nem érdemes újra bekapcsolni és terhelni, mert az akkumulátor károsodhat, bár természetesen van beépített védelem. Amennyiben rendelkezünk csere akkumulátorral, akkor egy mozdulattal ki tudjuk cserélni a lemerültet egy újra és tovább lehet folytatni a munkát, 2 óra üzemidő szinte mindenhol elég.

Remélhetőleg a fenti videó benneteket is meggyőzött arról, hogy mire képes az eszköz, mi hamar összebarátkoztunk vele. Egy kedvező árú vezeték nélküli állóporszívót próbálhattunk ki, ami véleményem szerint ki tudja elégíteni egy nagyobb lakás-, vagy akár egy kisebb ház tisztaságigényét is, főleg egy robotporszívóval kombinálva. Amennyiben kérdésetek volna, azt a teszthez kapcsolódó fórumban-, a chaten, vagy privát üzenetben tudjátok feltenni, a véleményt írni pedig kommentben tudtok. Az oldalon szereplő összes porszívó ajánlatunkat itt találhatjátok meg és a különböző webáruházak árait is össze tudjátok hasonlítani A teljes összefoglalót lejjebb olvashatjátok.

Ha tetszett amit olvastál, kérjük oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel, hogy ők is értesülhessenek a legújabb érdekességekről, tesztekről.

Összefoglaló
9A mi értékelésünk
Ez is egy jó kis porszívó lett

Egy kicsivel több, mint 1 évvel ezelőtt teszteltük a Jimmy JV53 vezeték nélküli porszívót - nagyságrendileg olyan áron lehetett kapni, mint amennyiért most a JV85-öt árulják -, nagyon kedveljük a mai napig. A mai tesztünk alanya még magasabbra tette a mércét és egy igazán jól sikerült eszköz lett. Ugyan hiányoznak belőle olyan funkciók, mint a felmosótartály, a fotoszenzitív LED vagy az akkumulátor külső töltésének a lehetősége, de ebben az esetben az árat is meg kellene emelni, viszont ezek nélkül is jól ellátja a feladatát. Az akkumulátor kapacitása elég egy nagyobb lakás felporszívózásához, a szívóhatás hatalmas és az ergonomikus kialakítás miatt a relatív nagy tömege sem terheli meg túlságosan az izmainkat. A porszívó anyagfelhasználásába nem tudunk beleköti, szép a dizájn, jó vele dolgozni. Ha vezeték nélküli porszívóra vágysz, akkor mindenképp érdemes fontolóra venned a Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívót, már csak az ára miatt is jó választás a kategóriájában. Szerettük, ajánlott termék.

Ár/érték arány
9
Felszereltség, kiegészítők
8.5
Megbízhatóság
10
Dizájn és építési minőség, anyaghasználat
9
Felhasználói élmény/ergonómia
8.5
POZITÍVUMOK
 • tudásához képest kedvező ár
 • hatalmas szívóteljesítmény
 • jó tisztítóhatás
 • cserélhető akkumulátor
 • mosható HEPA szűrő
 • fali tárolóállvány
 • nagy űrtartalmú portartály
 • masszív kialakítás
NEGATÍVUMOK
 • nincs fotoszenzitív LED
 • nincs applikáció
 • relatív hosszú töltési idő
 • a kefe cseréje nehézkes
 • nehéz
 • az akkumulátor kivéve nem tölthető
 • nincs intelligens padló-felismerés
 • nincs felmosótartály
 • a portartály nem távolítható el
A Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívót itt tudod megvásárolni
0
JIMMY JV85 Smart Cordless Handheld Vacuum Cleaner
Deal
Ennyi ideje hozzáadva: 3 év

JIMMY JV85 Smart Cordless Handheld Vacuum Cleaner

199,99 $
JIMMY JV85 Smart Cordless Handheld Vacuum Cleaner 23000Pa Suction 500W Brushless Motor 60 Minutes Running Time LED Display Global Version - Blue
A legjobb ajánlat kuponkód nélkül:Geekbuying - EU

Friss ajánlatok minden nap

Köszönjük, hogy olvasol minket. Azon fáradozunk, hogy a lehető legjobb ajánlatokat oszthassuk meg Veled. Maradj velünk, építsünk közösséget!

Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó - nem fogsz vele szívni
Ajánlatok a weddmegonline.hu YouTube csatornájáról:
_bzfn1MmFO4
ANGWATT T1 elektromos roller teszt
40:55
2i8gbrDi4Ts
Eleglide M2 elektromos mountain bike teszt
34:24
vvqjo2RERUE
Duotts C29 elektromos mountain bike teszt
27:58
2UgxChrh0kg
Inmotion S1 elektromos roller teszt
30:34
jKt4ulGJPoY
KugooKirin G3 elektromos roller teszt
31:45
wN6tfWftuU0
Navee N65 terep és emelkedő
10:05
u7LWEbg5c6U
BlitzWolf BW-CMM2 eszpresszó kávéfőző teszt
04:35
0
ANGWATT T1 Off-Road Electric Scooter (2x3000W) – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 2 hónap

ANGWATT T1 Off-Road Electric Scooter (2x3000W) – EU raktár

$1359,99 $1479,99
-8%
Teszt: ANGWATT T1 elektromos roller – az adrenalinbomba Reviews Szász Sándor ...
MEGNÉZEM
Mutasd a kuponkódot!
Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.