Jimmy PowerWash HW8 Pro – nem csak szív, de fel is mos

A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

Jimmy PowerWash HW8 Pro száraz-nedves porszívó teszt

A Jimmy porszívók történetében még nem született olyan eszköz, amelyik kifejezetten keménypadlók tisztítására lett fejlesztve és felmosni is képes (a JV65 Plus modell ugyan rendelkezik feltörlő-funkcióval, de működését tekintve egy hagyományos vezeték nélküli állóporszívónak felel meg, melyre víztartály került). Egészen idáig, hiszen a mai tesztben szereplő Jimmy PowerWash HW8 száraz-nedves porszívó ezt az űrt hivatott betölteni azzal az ígérettel, hogy a porszívózás és felmosás egy lépésben elvégezhető, amivel időt és energiát takaríthatunk meg. A specifikáció szerint egy töltéssel akár 35 percen keresztül dolgozhatunk a porszívóval, míg a 300 W teljesítményű kefe nélküli motor 15 kPa szívóhatást biztosít, mely érték szőnyegek takarítására is alkalmas. A porszívó két külön tartályban tárolja a piszkos- és a tiszta vizet, ezen kívül öntisztító funkcióval rendelkezik; mindkét tulajdonság nagyban megkönnyíti- és élvezetté teszi a házimunkát.

A gép egyértelműen a H8 Pro termékcsaládba tartozik, az azonos színvilág is erről árulkodik. A H8 sorozat a termékskála felső részén helyezkedik el, így most is nagy reményekkel vártam az éles működést, hiszen a H8 Pro vezeték nélküli porszívó kifejezetten jól teljesített a tesztek során.

Ahogy a H8 sorozat esetében is készült egy olcsóbb, valamivel kevesebbet tudó modell – most sincs ez másképp. Nem nehéz kitalálni, hogy a kistestvér a HW8 nevet kapta, a különbségeket a lenti táblázatban találjátok meg.

Jellemzők
Jimmy HW8
Jimmy HW8 Pro
motor típusa
kefés
kefe nélküli
motor teljesítménye
220 W
300 W
akkumulátor kapacitása
2.500 mAh
3.000 mAh
üzemidő (elméleti maximum)
25 perc
35 perc
szívóhatás
7 kPa
15 kPa
extra kefe a csomagban

A fenti eltérések meg is magyarázzák a két porszívó közötti árkülönbséget, azt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy a Pro változat megéri-e a felárat – a két gép működése között nincs lényegi különbség.

0
JIMMY PowerWash HW8 Pro Cordless Dry Wet Smart Vacuum Washer Cleaner
Deal
 • 300W Brushless Digital Motor &15000pa Suction Pressure
 • 3000mAh Battery & Replaceable Battery Pack
 • Standard Mode 35Mins Running Time
 • LED Display & Detachable Water Tank
 • One-Touch Self-Cleaning & Instantly Dry
A legjobb ajánlat:Geekbuying - EU
Általános leírás

Porszívózás és felmosás egy lépésben; ezt kínálja a Jimmy PowerWash HW8 Pro száraz-nedves porszívó. Könnyen tisztítja az összes keménypadlót, ezen kívül a szőnyegedet is tisztíthatod vele. Az intelligens LED kijelzőn minden fontos információ megjelenik, legyen szó az akkumulátorok töltöttségéről, a motor aktuális teljesítményéről, vagy akár a víztartályok telítettségéről. Az egy gombnyomással aktiválható öntisztító funkció segítségével a kefe tisztítása is gyerekjáték, mindezt anélkül, hogy a kezedet összekoszolnád. A 300 W teljesítményű kefe nélküli motor elég erőt ad a megfelelő tisztaság eléréséhez, míg a 3.000 mAh kapacitású akkumulátor akár 35 perc működést is lehetővé tesz.

  • spórold meg a felmosás idejét, most a porszívózással egy időben elvégezheted a padló vizes tisztítását is
  • távolítsd el a szennyeződéseket bármilyen kemény padlóról az erőteljes súroló és szívó funkció segítségével
  • tájékozódj a porszívód működéséről az LED kijelzőt figyelve
  • a különálló tiszta- és szennyezett víz külön tartályban található, ezzel könnyebbé téve a munkád
  • az öntisztító funkció segítségével a kefe mindig tiszta lesz és a kellemetlen szagoktól is megszabadulsz

A kefe nélküli egyenáramú motor egy szinkron villanymotor, ami elektronikusan vezérelt kommutációs rendszerrel rendelkezik a kefés mechanikus kommutáció helyett. Az ilyen motorokban az áram és a nyomaték, a feszültség és a fordulatszám egyenesen arányos. A hagyományos egyenáramú motorban a kefék létesítenek mechanikai kapcsolatot a forgórészen lévő villamos érintkezőkkel (kommutátorokkal), így elektromos áramkört létrehozva az egyenfeszültségű forrás és az armatúra tekercselése között. Egy kefe nélküli egyenáramú motorban a tekercsek nem mozognak, helyettük az állandómágnesek forognak és az armatúra marad nyugvó. A kefe-kommutátor rendszert felváltja egy elektronikus vezérlő, mely hasonlóan osztja el az áramot, mint ahogyan az az egyenáramú kefés motornál történik, de ez egy félvezetős áramkör a kefe-kommutátor rendszer helyett. A kefe nélküli motorok előnye a hagyományossal szemben a magasabb hatékonyság, a megbízhatóság, hosszabb élettartam, alacsonyabb zajszint. Ezen kívül - mivel a kialakításnak köszöngetően a tekercsek hővezetéssel képesek leadni a keletkezett hőt - a hűtéshez a motor belsejében nincs szükség légáramra.

Főbb jellemzők
ÁltalánosMárka: Jimmy
Típus: vezeték nélküli száraz-nedves állóporszívó
Modell: PowerWash HW8 Pro
Szín: lila
JellemzőkAkkumulátor feszültsége: 28,8 V
Akkumulátor kapacitása: 3.000 mAh
Töltési idő: kb. 5 óra

Névleges teljesítmény: 300 W
Üzemidő (I-es/II-es fokozat): 35 perc/25 perc
Szívóhatás: 15 kPa 
Motor típusa: kefe nélküli 
Tisztavíz tartály kapacitása: 0,45 l
Szennyvíz tartály kapacitása: 0,35 l

Méret és súly

Termék súlya: 5,43 kg 
Csomagolás súlya: 6,65 kg 
Termék mérete (LxWxH): 117,0×27,5×24,5 cm 
Csomagolás mérete (LxWxH): 78,3×22,0x31,8 cm

A doboz tartalma

1 x Jimmy PowerWash HW8 Pro porszívó központi egység
1 x extra kefe
1 x töltő/tároló állvány
1 x akkumulátor
1 x kefetartó
1 x kefetisztító eszköz
1 x 500 ml tisztítófolyadék
1 x EU adapter
1 x használati utasítás
Kicsomagolás, első benyomások
Jimmy PowerWash HW8 Pro

A csomag a Geekbuying lengyel raktárából érkezett, szokás szerint a feladás utáni harmadik napon csöngetett a DPD futára a dobozzal. Az európai raktáraknak a gyors szállítás mellett az a nagy előnyük, hogy az esetleges szállítási díjon- és az opcionális árubiztosításon kívül nincs egyéb költségünk, így megéri az esetleges minimális felár mellett is ezekből a raktárakból rendelni. 

A Jimmy PowerWash HW8 Pro doboza a márka eddigi porszívóinak dobozánál minden kiterjedésében nagyobb és nehezebb, a csomag bruttó tömege közel 7 kilogramm, ebből 4,2 kg-ot tesz ki maga a porszívó egység. A csomagolás szokásosnak mondható; a doboz első- és hátsó oldalán is a porszívó fotója látható, a szállítást a doboztetőn található műanyag fogantyú könnyíti meg.

A doboz tetejét felnyitva belül szépen elrendezve találjuk meg a porszívóegységet, a tároló- és töltőállványt, az EU-s hálózati adaptert, az akkumulátort, a tartalék kefét, külön felszerelhető kefetartóval és a fél liter űrtartalmú tisztító folyadékot, míg a kefetisztító eszközt a használati utasítás mellett találjuk egy nagyalakú borítékban. Érdekes a fogantyú kialakítása; a tárolás érdekében a dobozban a főegységtől leválasztva érkezik – illetve csak egy kábeles összeköttetésen keresztül kapcsolódik hozzá, amiben a működéshez szükséges vezetékek futnak -, de így lehajtható és kisebb helyet foglal. Első alkalommal a fogantyú csövének alsó végét be kell helyezni a Jimmy PowerWash HW8 száraz-nedves porszívó testébe és erősen benyomni. A csövön kialakított pöcök stabilan beakad a test belsejében a számára kialakított lyukba – eltávolítani az akkumulátor fedelének levétele után lehet egy csavarhúzót dugva a legfelül található nyílásba (a lenti galériában látható a kialakítás). 

Természetesen a Jimmy HW8 Pro három funkciós tartókonzollal rendelkezik; egyrészt tárolhatjuk rajta magát a porszívót és az extra kefét, tölthetjük rajta a készülék akkumulátorát, ezen kívül használat után aktiválhatjuk az öntisztító funkciót –  erről természetesen a későbbiekben bővebben is olvashattok. A tartó anyaga kemény-, fekete színű  műanyag, tökéletesen ellátja a feladatát – biztonságosan tárolható rajta az eszköz, nem fog véletlenül feldőlni.

A Jimmy HW8 Pro felépítése merőben eltér az eddigi Jimmy modellekétől. Nem találunk rajta szívócsövet, a felszívott piszok egyenesen a szennyvíz tartályba kerül, ebből is látható, hogy a készülék fő funkciója sokkal inkább a felmosás, mint a hagyományos értelemben vett porszívózás.

Felülről lefelé sorban haladva a markolat a legfelső elem, melyen a bekapcsológomb alatt az üzemmódváltó nyomógombot találjuk s mely kikapcsolt állapotban 3 másodpercig benyomva tartva egyben az öntisztító módot is aktiválja. A markolat hátsó részén a vízsugarat indító ravasz kapott helyet és – hasonlóan az előbb felsorolt alkatrészekhez – a H8 Pro családnál megszokott lila színben pompázik. Ezen egység többi része szürke műanyag, ahogy a test túlnyomó része is ebből az anyagból készült. Minőségét tekintve illesztési hiányosságokat vagy sorját nem találunk, az anyaghasználat is elfogadható. A markolat folytatása a porszórással festett, csillámos lila színű, alumíniumból készült cső, melynek túlsó vége szorosan illeszkedik a Jimmy PowerWash HW8 Pro testébe. A markolatra felfűzött információs tábla a hat legfontosabb lépést mutatja be a porszívó használatával kapcsolatban, ezt nyugodtan el lehet távolítani ha zavaró lenne.

A porszívó felénk eső oldalán a nagyméretű LED kijelző fekete színű műanyag burkolata következik, mely közvetlenül a szennyvíz tartály lila nyitóreteszéig tart. Felső részén a JIMMY PowerWash HW8 Pro feliratot olvashatjuk, alján pedig egy kutyás/kutyatappancsos matricát találunk, mely a felmosófunkció meglétét erősíti. A szennyvíz tartály egy három részből álló egység, tetején egy szűrővel, mely megakadályozza a por/piszok bejutását a motorhoz. Ha ez megtelik porral, vagy a víz a MAX jelzésig ér, a porszívó kikapcsol és a tartályt ki kell üríteni a munka folytatásához. A következő egység a fej, ami a porszívó szerves része, nem lehet eltávolítani, csak a kefét cserélni. Ehhez a rajta található lila fogantyút kell határozottam felfelé húzni és a fekete csíkokkal átszőtt fehér színű puha kell kifordítani a helyéről. A kefe anyaga határozottan más, mint az eddigi Jimmy vezeték nélküli porszívók keféinek anyaga volt; tömöttebb, de sokkal puhább azoknál, a szálak rövidebbek, egy felmosó mop anyagához tudnám leginkább hasonlítani, amin nem is kell csodálkozni, hiszen a Jimmy PowerWash HW8 Pro egy felmosásra tervezett porszívó. Az egész eszköz nagyjából 20°-os dőléssel megáll a saját lábán is, de természetesen a tartókonzolba helyezve nagyobb biztonsággal kerülhetőek el a véletlen fellökésből adódó sérülések. Fontos, hogy ha működés közben a kefefej és a porszívó teste derékszöget zár be, akkor biztonsági okokból a kefe forgása megáll – ez nem hiba, hanem működésbéli sajátosság.

A porszívóra oldalról nézve a központi egység nyújtott ovális oldalára nyomott minták egészen jól néznek ki; se túl elegáns, se túl gagyi hatása nincs, kellemes dizájn-elem. A Jimmy PowerWash H8 Pro hátoldalán is találunk két ajtót, a felsőbe a 3.000 mAh kapacitású akkumulátor kapott helyet, míg a lenti részt a tisztavíz tartály foglalja el, utóbbinak csavaros beöntőnyílását egy szűrővel- és kifolyásgátlóval egybeépített menetes kupak zárja. Egyrészt az esetlegesen a vízhálózatból bekerülő szennyeződések nem károsítják az eszközt, másrészt ha a porszívón kívül feldől a tartály, akkor sem fog a víz kifolyni belőle.

A Jimmy PowerWash HW8 Pro használatba vétele

Első lépésként a lekerekített sarkokkal rendelkező, téglatest formájú akkumulátort kell feltöltenünk a használathoz. Ehhez az akkupakkot be kell csúsztatni a kialakított helyére, a Jimmy PowerWash HW8 Pro száraz-nedves porszívót rá kell állítani a töltőállványra és az állványt csatlakoztatni kell a hálózati adapteren keresztül az elektromos hálózatra. A töltés az állvány két érintkezőjén keresztül elindul és az LED panelen megjelenik az aktuális töltöttségi állapot, egy piros akkumulátor ikon és a körülöttük lévő csík körbe-körbe fut. Ezen kívül a markolaton található LED piros színnel világít, majd a töltés befejeztével zöldre vált és a kijelző csíkjai is abbahagyják a szaladgálást. A LED kijelző alsó részén három ikont találhatunk, melyek csak akkor látszanak ha éppen fennáll valamilyen probléma; mégpedig, ha tele van a szennyvíz tartály, ha üres a tisztavíz tartály, vagy ha az öntisztító mód éppen aktív.

A készülék a bekapcsológomb megnyomása után I-es fokozaton életre kel (kikapcsoláskor a gomb megnyomása után kell pár másodperc míg a porszívó motorja leáll), a kefe nélküli motor beindul és a padlókefe forogni kezd, a kijelzőn megjelenik a töltöttség értéke. A markolat LED-je zölden világít (20%-nyi töltöttségi szint  alatt pirosra vált), illetve az üzemmódtól függően az LED panelon található csíkok félig-, vagy teljesen körbe futnak. A hangerőre nem igazán lehet panasz, ebben az üzemmódban a hang erőssége közvetlen a motornál mérve maximum 73 dB, ami a fülem magasságában (174 cm magas vagyok) 58 dB-re csendesül (ezek az értékek II-es fokozaton 80/65 dB).

A porszívófej a testhez képest 45°-os szögben tud elfordulni mindkét irányban, így a fallal szemben állva is egyszerűbb a dolgunk. Viszont a Jimmy PowerWash HW8 Pro teste terjedelmes, a padló síkjával nagyságrendileg 30°-os szöget tud bezárni maximum, így ágyak alatti takarításra nem alkalmas, mert egyszerűen nem fér be alájuk. A leírásban megadott üzemidők valósak, körülbelül fél óránk van arra, hogy tisztává varázsoljuk az otthonunkat.

A tisztavíz tartályba maximum 50°C hőmérsékletű víz önthető a MAX jelzésig. A mellékelt – fél liter űrtartalmú – tisztítófolyadék keverési aránya 1:50, így nagyjából 50 takarításra elegendő a mennyisége. A leírás szerint más folyadék is használható ami nem tartalmaz savat, lúgot, vagy a környezetre káros adalékot, emellett érdemes fékezett habzású szert alkalmazni, a porszívót habzó folyadékok károsíthatják. Az elvégzett tesztek alapján arra hívnám fel a figyelmet, hogy száraz (szőnyeg) takarítás esetén is kerüljön egy minimális vízmennyiség a szennyvíz tartályba, ellenkező esetben a porszívó 1-2 percenként leáll teli tartály jelzéssel a felső szűrő eltömődése miatt. A víz meg fogja szűrni a port, ezért így használva a készüléket, elkerülhető a bosszúság. 

A Jimmy PowerWash HW8 Pro száraz-nedves porszívó működés közben
JIMMY PowerWash HW8 Pro porszívó

Nincs is más dolgunk, mint a porszívót munka közben is tesztelni. Mint már említettem, a Jimmy PowerWash HW8 Pro működését tekintve eltér a hagyományos porszívóktól, működési elvét tekintve úgy érdemes rágondolni, mint egy elektromos mopra, ami mellesleg fel is szívja a koszt felmosás előtt. És itt valóban felmosásról van szól, hiszen a forgókefe az elé permetezett vízen áthaladva felszívja azt és sokáig magában is tartja és mivel forog, úgymond “sikálja” is padlót (a porszívókra való feltét csak bevizezi a rongyot és áttörli a felületet, ez a por megkötésére jó, de felmosni nem lehet vele). Éppen ezért a beszáradt foltokkal nagy részéve is elbánik, a tesztek során a rusztikus járólap alacsonyabban lévő fúgáiban található maradványok fogtak ki rajta, hiszen odáig nem ért el a kefe, de a motor szívóereje arra bőven elég, hogy az ott megbújó morzsákat kiszippantsa. A magasabb szálú szőnyegek sem okoznak problémát, de textíliák esetében nem érdemes használni a vízpermetezést, mert a szőnyeg nem fog kiszáradni és bebüdösödik – a HW8 Pro nem takarítógép, így a szívóerő nem elég a víz eltávolítására a textilszálak belsejéből. Ahogy korábban már említettem, ilyenkor kifejezetten fontos, hogy legyen valamennyi víz a tisztavíz tartályba töltve – ez ellentmondásnak hangzik, pedig nem az, szükséges a normális működéshez. Ezen kívül ha víz nélkül takarítunk, a por kijöhet a tartály felső részén, ami egyrészt nem egészséges, másrészt nem ér semmit a munkánk. A gép nem könnyű, viszont a motor működése mellett minimális tolóerő kell a működtetéséhez, a nagyméretű kerekeken szinte magától megindul a kefe indulását követően – fűnyírónál esetén már önjárónak neveznék.

Ha nem nyomjuk a markolaton található ravaszt, akkor víz sem jön a fejen kialakított szórófejekből, a kapcsoló használatakor viszont több sugárban, de összefüggően, körülbelül 20 centiméteres távolságra jut el a vízpermet, nagyjából a ej szélességében. Az első pár spriccelés után a kefe átnedvesedik és elég vizet tartalmaz ahhoz, hogy a padlót nedvesen tartsa, csak egy nagyon vékony filmréteget hagyva maga mögött. A promóciós anyagban szereplő csontszáraz padló nem költői túlzás, elmondható, hogy valóban minimális a visszamaradt vízfilm mennyisége, a felültre helyezett konyhai papírtörlőn nem hagy nyomot (lásd a videóban). A padló és a kefefejen található műanyag burkolat távolsága elég nagy ahhoz, hogy akár kiömlött tésztát, vagy tojáshéjat is felszippantson a készülék a három és fél deciliter űrtartalmú szennyvíz tartályába, ahonnan egy mozdulattal kiönthető a tartalom a lefolyóba. Viszont itt sok a víz, ezért oda kell figyelni arra, hogy mit szívunk fel, mert nem nagyon lesz gusztusunk kiöntés előtt áttúrni az igencsak mocskos és koszdarabokkal teli vizet.

A leírás és a saját tapasztalatom szerint is az I-es fokozat bőven elég az esetek túlnyomó részében, nagyon makacs, beszáradt foltok esetén érdemes feljebb váltani, ilyenkor a kefe is gyorsabban forog és a szívóerő is nagyobb lesz, cserében hamarabb merül az akkumulátor. Az utolsó 20%-nyi akkukapacitás alatt a töltés ikon pirosan villog, de még ekkor is használható a II-es fokozat is ha szükséges a plusz teljesítmény. A takarítás végeztével a Jimmy PowerWash HW8 Pro száraz-nedves porszívó szétszedése és az alkatrészek megszárítása következik, de mindez csak az öntisztító funkció aktiválása után.

Ehhez a kikapcsolt állapotban az állványra helyezett porszívó módválasztó gombját körülbelül 3 másodpercig benyomva kell tartani, minimum félig telt tisztavíz- és- üres szennyvíz tartály mellett. A kijelzőn megjelenik és a folyamat alatt az LED kijelzőn villogni kezd a “Clean” felirat, a markolaton a zöld LED, a szórófejből víz spriccel 5 másodpercen keresztül, a kefe felpörög 10 másodpercig, majd a fél perces vízkiszívás kezdődik el az állvány aljáról. Ez a ciklus háromszor ismétlődik meg a teljes öntisztítási folyamat végéig, majd a porszívó töltés üzemre kapcsol. Az egész processz kicsivel több, mint 2 percig tart és összesen 5%-nyi energiát fogyaszt. Maga a kefe tiszta lesz –  bár nem kapja vissza a gyári hófehér színét – és így nem lesz büdös használaton kívül sem. Ezután szét kell szedni és ki kell szárítani a tartályokat, a felső szűrőt – a folyamat fontos, de macerásabb, mintha csak a portartályból öntenénk ki a szemetet egy normál porszívónál. Természetesen a kefe is mehet száradni, vagy előtte kézzel újra ki lehet mosni (a befogáshoz szükséges félkör alakú műanyag is kihúzható, így a tengelyre tekeredett hajszálak is könnyedén eltávolíthatóak, itt jöhet jól a tartozék célszerszám), ehhez a fejen lévő műanyag tetőt kell felfelé húzni, majd a kefét kivenni. Az eddig rejtve lévő műanyag részeken is fogunk találni pár hajszálat, összeállt port, ezek eltávolításával, vagy makacsabb szennyeződés esetén zuhany alatti mosásával ér véget a tisztítás folyamata. Ha a fejegységet mossuk vízsugár alatt, akkor a szennyvíz tartály behelyezése után tegyük, hogy véletlenül se kerülhessen víz a motorhoz. A tartály eltávolítása után az esetlegesen bennmaradó víz kifolyik a test alján található két lyukon keresztül.

A fenti galériában érdekességképpen a H8 Pro mellett láthatjátok a HW8 Pro-t, nem csak színben, de méretben és minőségben is egyeznek, tökéletesen kiegészítik egymást, de természetesen külön-külön is megállják a helyüket.

A videóban megpróbáltam összegyűjteni azokat az extrémebb felhasználásokat is (nyers tojás, vizes liszt szőnyegen), amikkel a mindennapi életben nem sűrűn találkozik az átlagfelhasználó. Elmondható, hogy kemény padlón nem igazán találhatunk olyan feladatot, amivel nem birkózna meg a Jimmy PowerWash HW8 Pro, legyen az darabos ételmaradék, vagy bármilyen folyadék (fontos, hogy a gyártó nem ajánlja a terméket nagy mennyiségű folyadék felszívására). Látható, hogy a szemes kávé semmilyen felületen nem jelent akadályt a porszívónak, a csiriz felszívása hosszabb szálú szőnyegről okozott csak kihívást, de ez érthető is, nem szőnyegre való kefével szerelt az eszköz. De amíg nem dörzsöltem bele a szőnyeg szálai közé a vizes kefével a lisztet, addig jól működött a dolog – éppen ezért sem ajánlatos vizes kefével szőnyeget porszívózni.  A kiszóródott lisztet egyébként sem ajánlom nagy mennyiségben a HW8 Pro-val feltakarítani, az apró szemcsék bejuthatnak a motorhoz és károsíthatják azt, csak a teszt kedvéért mutattam meg, a mindennapi életben én sem fogom erre használni.

A konyhai papírtörlő-próba jól mutatja a visszamaradt vízmennyiséget (nagyjából nulla), egy kézi moppal ilyen mértékű száraz felületet nem tudunk elérni. A videóban hallható működés közbeni erősebb hang a szennyvíz tartály telítettségét jelzi, nem okoz gondot, a hang megjelenése után másodperceken belül leáll a készülék és a kijelzőn megjelenik a “Full” felirat. A tartály ürítése után a gép újra használatra kész. 

A mai alkalommal egy felmosó funkcióval rendelkező állóporszívót ismerhettetek meg, a teljes összefoglalót lejjebb olvashatjátok. Amennyiben bizonytalanok lennétek valamiben vásárlás előtt, a teszthez kapcsolódó fórumban tudtok kérdezni tőlünk a működéssel-, szállítással-, illetve a Jimmy PowerWash HW8 Pro porszívóval kapcsolatban. Az oldalon szereplő összes porszívó ajánlatunkat itt találhatjátok meg és a különböző webáruházak árait is össze tudjátok hasonlítani.

Ha tetszett amit olvastál, kérjük oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel, hogy ők is értesülhessenek a legújabb érdekességekről, tesztekről.

Összefoglaló
8.6A mi értékelésünk
Végre egy porszívó, ami valóban fel is mos

A Jimmy PowerWash HW8 Pro az első igazi felmosni is tudó porszívó a gyártó kínálatában és azt kell mondanom, hogy a gyerekbetegségei ellenére is tökéletesen végzi a munkáját. A por szívása - még magas szárú szőnyegekből is - gyerekjáték számára, ahogy a beszáradt foltok feltakarítása. A HW8 Pro keményburkolaton érzi igazán jól magát, itt mutatja meg, hogy mire képes. A háziasszonyok álma lehet, bár kicsit nehéznek érzem egy hagyományos vezeték nélküli porszívóhoz képest - szerencsére a tologatásához nem kell túl nagy erőt kifejteni. Ennél komolyabb hiányosságnak gondolom, hogy a kialakítása miatt alacsonyabb tárgyak alá nem fér be, így az ágyak alatt marad a hagyományos mód. A megszokottnál macerásabb tisztítási metódus miatt nem valószínű, hogy minden egyes kiömlött pohár tej után elő fogjuk kapni a helyéről, inkább heti tervezett takarítások alkalmával kerülhet elő, teljesen kiváltva a hagyományos felmosást. Magában is tökéletes eszköz, de egy Jimmy H8 Pro vezeték nélküli porszívóval kombinálva a takarításra fordítható idő is duplázódik - gondolok az üzemidőre -, együtt verhetetlenek. A Jimmy PowerWash HW8 Pro igazi tudása a keménypadlókon mutatkozik meg, így ha ilyen burkolat van túlsúlyban a lakásodban és porszívó vásárlásán gondolkodsz, akkor kifejezetten megfontolandó vétel, de második készüléknek is tökéletes - nekünk nagyon tetszett.

Ár/érték arány
9
Felszereltség, kiegészítők
8.5
Megbízhatóság
9
Dizájn és építési minőség, anyaghasználat
8.5
Felhasználói élmény/ergonómia
8
POZITÍVUMOK
 • meggyőző felmosó képesség, a beszáradt foltokat is feltakarítja
 • I-es fokozatban is hatékony
 • porszívózás és felmosás egy lépésben
 • nincs állandó vízpermet, ezért szőnyegen is használható
 • öntisztító funkció
 • külön víztartályok
 • dizájnos kialakítás
NEGATÍVUMOK
 • hosszú töltési idő
 • nehéz
 • macerás elmosni
 • víz nélkül használva porol és hamar eldugul a szűrője
 • alacsony helyek alá nem fér be
A Jimmy PowerWash HW8 Pro száraz-nedves vezeték nélküli porszívót itt vásárolhatod meg
0
JIMMY PowerWash HW8 Pro Cordless Dry Wet Smart Vacuum Washer Cleaner
Deal
 • 300W Brushless Digital Motor &15000pa Suction Pressure
 • 3000mAh Battery & Replaceable Battery Pack
 • Standard Mode 35Mins Running Time
 • LED Display & Detachable Water Tank
 • One-Touch Self-Cleaning & Instantly Dry
A legjobb ajánlat:Geekbuying - EU

Friss ajánlatok minden nap

Köszönjük, hogy olvasol minket. Azon fáradozunk, hogy a lehető legjobb ajánlatokat oszthassuk meg Veled. Maradj velünk, építsünk közösséget!

Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password