Kínai webáruházak járvánnyal kapcsolatos akciói

G2A Many GEOs

Összeszedtük Nektek a védőfelszerelésekkel kapcsolatos akciókat

Nagyon fontosnak tartjuk a megelőzést a koronavírus-fertőzéssel kapcsolatban, mi is azt valljuk, hogy #maradjotthon, de sajnos sokan ezt nem tehetik meg, és nap, mint nap be kell járniuk a munkahelyükre, életeteket kell menteniük, árut kell szállítaniuk, a vásárlók kiszolgálása a feladatuk, sorolhatnánk. 

Miben tudunk segíteni Nektek? A mai naptól ezen az oldalon összegyűjtjük a kínai webáruházak maszk-, egyéb egészségvédelmi ajánlatait, hogy egyszerűbb legyen megtalálni ezeket. Sajnos jelenleg EU raktárból nagyon kevés helyről szerezhetőek be ezek a felszerelések, de on-line kapcsolatban vagyunk a nagyobb kínai webáruházakkal, így az elsők közül tudunk értesíteni Benneteket, így próbálunk meg a magunk módján segíteni. Az akciók feltöltése folyamatosan történik.

A szelepes maszkok védelmet nyújtanak abban az esetben ha tudod magadról, hogy nem vagy beteg (mert például 14 napot töltöttél karanténban tünetmentesen), mert a kilélegzett levegőt kiengedik, míg a szelep nélküliek azt is benntartják. Az FF2/N96-os maszkoknál az FF3/N99-es maszkok nagyobb védelmet nyújtanak, utóbbiakat az orvosoknak javasolják. 

Milyen maszkot szeretnél leginkább vásárolni (több válasz is megadható)?
Általános akciók:
Cafago WW
Kuponkódok, ajánlatok:

Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Becenév (kötelező)
   Reset Password
   Összehasonlítandó termékek
   • Total (0)
   Összehasonlítás
   0