Megjelent a Kugoo Kirin M4 Pro!

Előrendelhető a Kugoo újdonsága, a Kugoo Kirin M4 Pro!

A gyártó elektromos rollerei a mai napig nagy sikernek örvendenek, ez kifejezetten igaz a Kugoo Kirin M4-re. Valószínűleg a sikerszéria folytatódni fog a most megjelent új változattal, a Kugoo Kirin M4 Pro modellel is, ami már előrendelhető a Geekbuying lengyel raktárából, nagyjából 130$-al drágábban, mint amennyibe az előd kerül. Nézzük meg, hogy mire lehet számítani a ráncfelvarrás kapcsán, illetve érdemes-e kifizetni a felárat.

Kugoo Kirin M4 Pro jellemzői, újdonságok

Első ránézésre a két roller között nem túl sok eltérést találhatunk, viszont ha tüzetesebben vizsgálódunk, az alábbi változtatásokat vehetjük észre:

  • új fejlesztésű kormány-felfüggesztés és új összecsukási mód: a különleges működésű – nincs központi csapágy, a kormánycsuklót kihozták a kormányrúdból – megoldást felváltotta egy új kialakítás, mellyel talán kiküszöbölhetők az eddig ritkán előforduló problémák (szorulás, nyikorgás, relatív nagy holtjáték)
  • újfajta gumiabroncsok: a Kugoo Kirin M4 Pro terepgumikkal szerelt
  • áttervezett első fényszóró
  • színezett lengéscsillapítók
  • plusz LCD kijelző, mely az aktuális akkufeszültséget jeleníti meg

Sem a maximálisan elérhető sebesség, sem a motor teljesítménye nem változott, a 150kg-os terhelhetőig is maradt, ellenben a nagyobb akkukapacitásnak köszönhetően (11Ah – 13Ah) a megtehető elméleti hatótáv 33%-kal – 60km-re – nőtt, ami szignifikáns különbség. A gumikon körbefutó piros csík és a szintén pirosra színezett lengéscsillapítók optikailag is kiemelik a rollert tömegből, de a 45km/h-s végsebesség mindenképp.

A Kugoo Kirin M4 Pro már megvásárolható a Geekbuying európai raktárából, ingyenes szállítással, az alábbi kuponkóddal kedvezményes áron. És, hogy megéri-e a felárat? A nagyobb hatótáv és az áttervezett kormány-felfüggesztés okot ad arra, hogy ha ilyen teljesítményű és árkategóriájú elektromos rollert keresel, akkor a Kugoo Kirin M4 Pro képbe kerüljön.

0
KUGOO KIRIN M4 PRO Folding Electric Scooter – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 2 hét

KUGOO KIRIN M4 PRO Folding Electric Scooter – EU raktár

$664,99 $674,99
-1%
EU raktárból!
Megnézem
GKB470S
Ingyenes EU raktár
Kugoo Kirin M4 Pro fényképek

* a bejegyzésben szereplő képek a Geekbuying.com engedélyével kerültek felhasználásra

Weddmegonline support

Ne felejtsétek új szolgáltatásunkat, a weddmegonline supportot, mely ennek a rollernek a megvásárlása esetén is érvényes. A hibajegy-rendszerünkről a lenti képre kattintva olvashatsz többet.

Ha érdeklődsz az elektromos kerékpárok, -rollerek iránt, a lenti képre kattintva meg tudod nézni ezen akciókat, illetve az adatbázisunkban szereplő termékek árait is össze tudod hasonlítani.

Fiido d2 teszt
ELEKTROMOS KERÉKPÁROK ÉS -ROLLEREK AKCIÓI ÉS ÁRÖSSZEHASONLÍTÁSA
×
A jelentés elküldéséhez a checkbox kipipálásával hozzá kell járulnod a személyes adataid kezeléséhez az adatkezelési tájékoztatóban - https://weddmegonline.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/ - leírtak szerint.

Hibát találtál? Küldd el nekünk!
Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Becenév (kötelező)
   Reset Password
   Összehasonlítandó termékek
   • Total (0)
   Összehasonlítás
   0