Kugoo Kirin S1 akció a Geekbuying lengyel raktárában!

G2A Many GEOs

Most akciós áron vásárolható meg a Kugoo Kirin S1 elektromos roller a Geekbuyingon, ismerkedjünk meg vele közelebbről is

A tavalyi év nagy slágere voltak az elektromos roller kategóriában a Kugoo cég termékei (100.000 eladás 1 év alatt), sőt, úgy tűnik, hogy népszerűségük töretlen.  Mostanában jelent meg – talán az S1 utódjának tekinthető – Kirin S1 modell, melyben számos újítást találhatunk; kezdve az applikációval, a kulcs nélküli indítással, a multifunkciós vezérlőgombbal, s még folytathatnánk hosszan a sort. Ráadásul most a Geekbuying lengyel raktárából – ingyenes szállítással – akciósan megrendelhető, sőt, még képeket is tudunk mutatni Nektek. A lenti bannerre kattintva a Kugoo Kirin S1 akció oldalára juttok, a banner alatt mutatjuk a jellemzőket és a képeket. Most a roller mellé Xiaomi hátizsákot és számzáras láncot is kaptok, egyáltalán nem tűnik rossz ajánlatnak.

Már nagyon sokszor leírtuk; véleményünk szerint - a pontos szabályozás hiányában - az elektromos rollerek nem számítanak járműnek, játék kategóriába esnek, de használatukhoz minden esetben "fel kell nőni", így gyerekeknek egyáltalán nem ajánljuk. Nem rendeltetésszerű használat esetén súlyos balesetek következhetnek be. Rollerezés közben minden esetben használjatok védőfelszerelést, sisakot, könyök- és térdvédőt!

Kugoo Kirin S1 jellemzői, újdonságok:

Első ránézésre talán két dolog tűnhet fel a Kugoo Kirin S1 elektromos rollerrel kapcsolatban, hogy az összecsukáshoz szükséges szerkezet már jól kiemelkedik a vázból és valószínűleg a működése is egyszerűbb, mint a “sima” S1 esetében volt. A Pro modellnél már volt fejlődés ezen a téren, de talán most még egyszerűbbé válik a félbehajtás. A másik dolog sajnos nem ennyire pozitív, a kormány magassága már nem állítható, így ez a magasabb felhasználóknak kényelmetlen utazási pozíciót jelenthet.

Ellenben számos újdonságot kapott a roller, ami az utazási élményt fokozza; applikációról vezérelhető működés (kis figyelmesség: az app QR kódja megtalálható a kormányoszlopon), teljes statisztika (akku státusz, megtett táv, pillanatnyi sebesség, stb), sőt, a programban navigáció is elérhető. Javult a rugózás, eltűntek a külön nyomógombok, minden egy központi vezérlő segítségével – illetve az applikáción keresztül – vezérelhető.

A technikai adatok nem sokban változtak, a szállítható tömeg 100 kg-ra csökkent, a leküzdhető emelkedő, az elméleti hatótáv, és a maximális sebesség viszont nem változott. Az elektromos csatlakozó helye vándorolt az állórész oldalára, most már egész biztosan nem rúgja le senki a zárógumit.

Úgy gondoljuk, hogy a Kugoo Kirin S1 elektromos roller is legalább annyira sikeres lesz, mint a Kugoo S1 volt, egy pillantást egészen biztosan megér.

Ajándékkal
0
KUGOO KIRIN S1 Electric Scooter – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 7 nap

KUGOO KIRIN S1 Electric Scooter – EU raktár

$297,99 $302,39
-1%
   
Megnézem
GKB373S
Ingyenes EU raktár Ajándékkal
Kugoo Kirin S1 fényképek:

* a képek a Geekbuying.com engedélyével kerültek felhasználásra

Ha érdeklődsz az elektromos kerékpárok, -rollerek iránt, a lenti képre kattintva meg tudod nézni ezen akciókat, illetve az adatbázisunkban szereplő termékek árait is össze tudod hasonlítani.

Fiido d2 teszt
ELEKTROMOS KERÉKPÁROK ÉS -ROLLEREK AKCIÓI ÉS ÁRÖSSZEHASONLÍTÁSA

Cimkék:

Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Becenév (kötelező)
   Reset Password
   Összehasonlítandó termékek
   • Total (0)
   Összehasonlítás
   0