Akár 30$ pénzvisszatérítés a Geekbuyingnál Kugoo elektromos roller vásárlása esetén!

A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

Vegyél egy Kugoot és kapj akár 30$ visszatérítést!

Nagyszerű hírrel szolgálhatunk azoknak, akik most szeretnének Kugoo elektromos rollert vásárolni. Ugyanis a mai naptól akár 30$-os visszatérítést kaphattok kupon formájában a lent található Kugoo elektromos rollerek megvásárlása után! Sőt, a megadott kuponkódokat is használhatjátok, így akár 40$-ral olcsóbban vásárolhatjátok meg kedvenc rollereteket az eredeti árhoz képest (10$ kuponkedvezmény+30$ pénzvisszatérítés)! A rollerek a Geekbuying lengyel raktárából érkeznek, így akár három-öt napon belül roboghattok is velük! EU raktárról lévén szó, természetesen áfát nem kell fizetnetek, csak az esetleges szállítási díjjal (jelenleg ingyenes), illetve a biztosítással kell kalkulálnotok. Az akció szeptember 30-ig tart.

A kupon beváltásának szabályai:
 • a kuponok bármilyen termékhez felhasználhatóak – kivéve a Kugoo rollerekhez – minimum 31$ kosárérték fölött
 • Kugoo S1 és S1 Pro vásárlás esetén 30$-os, míg Kugoo ES2 modell vásárlása után 10$-os kupont kaptok 
 • a kupon, igénylés után 72 órán belül elérhető a Geekbuying fiókotokban, a Geekbuying Account/My Coupons/Unused Coupons részen, innen kezdve 3 napig használható fel
 • a kupon nem osztható meg, e-mail címhez van rendelve
 • a 10/30$-os kupon egyszer igényelhető a lenti képre kattinva (az akció leírását is itt találjátok) a FORM kitöltésével (ha esetleg eltávolítanák az oldalról akkor itt is elérhető), ahol a roller megrendelési számát és a Geekbuying fiókodhoz tartozó e-mail címet kell megadnod 2019. szeptember 10. és szeptember 30. között
Akár 30$ pénzvisszatérítés a Geekbuyingnál Kugoo elektromos roller vásárlása esetén!

Friss ajánlatok minden nap

Köszönjük, hogy olvasol minket. Azon fáradozunk, hogy a lehető legjobb ajánlatokat oszthassuk meg Veled. Maradj velünk, építsünk közösséget!

Akár 30$ pénzvisszatérítés a Geekbuyingnál Kugoo elektromos roller vásárlása esetén!
Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password