Ajánlott

Kugoo S1 teszt – elektromos roller ajándék áron

A "MUTASD A KUPONKÓDOT!" gomb megnyomása után az akciót tartalmazó weboldal új ablakban megnyílik és a kuponkód a vágólapra kerül.

A bejegyzésekben és ajánlatokban szereplő webáruházak partnereként, a megvalósult vásárlások után a weddmegonline.hu weboldal jutalékot kap, a termékek vagy szolgáltatások megvásárlása a partnereink weboldalain történik. A weboldalunkon feltüntetett árak és elérhetőségek a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak és nem minősülnek ajánlattételnek. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A bejegyzésekben található kuponkódok az automatikusan létrehozott ajánlatok kivételével - ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről bővebben itt olvashatsz.
Bővebben +

banner

Kugoo S1 teszt - olcsó elektromos roller napi használatra

[toc]

Hadd kezdjük egy jó hírrel, ami igazán nagy örömmel tölt el bennünket. A weddmegonline.hu oldal ugyan még nincs egy éves, de szerencsére elég sokan olvassátok, sokan segítetek nekünk véleményekkel, sőt, már kölcsön termékkel is, ami nagyon sokat jelent nekünk – a Kugoo S1 tesztünk is így születhetett meg. Ági és Bálint kedvességének köszönhetően egy hét erejéig mi is tesztelhettük ezt az elektromos rollert, meg is osztjuk Veletek a tapasztalatainkat. A teszt során igyekeztünk minden olyan apró dologra figyelni, ami egy jövendőbeli vásárlónak fontos lehet, hiszen itt már százezres tételről beszélünk és elég kellemetlen ha a vásárlás után derül ki, hogy nem pont erre számítottatok.

Egy pár hónappal ezelőtt olvashattatok egy hosszabb összefoglalót az elektromos rollerek használatáról, a felhozatalról, illetve megpróbáltuk összeszedni, hogy mire kell figyelni egy ilyen roller vásárlásakor, egyáltalán hol közlekedhetünk velük. Nem voltunk könnyű helyzetben, mert az elektromos rollerek jogi szabályozása – mondhatni – nem kellően alapos, elektromos roller vásárlása előtt érdemes azt a bejegyzést is átolvasni. Mindenesetre a Kugoo S1 a jellemzői alapján már akkor is nagyon tetszett nekünk, vajon a teszt végén is így éreztünk?

[icon name=”exclamation-circle” class=”” unprefixed_class=””] Időközben megjelent a Pro változat is, a két roller közti különbségekről  ebben a cikkben olvashattok. A Pro változatról írt beszámolónkat itt érhetitek el!

Ajánlott
2
KUGOO S1 Folding Electric Scooter 350W Motor LCD Display Screen 3 Speed Modes Max 30km/h IP54 Waterproof - Black
Még több infó +
211,12 $
Megnézem az ajánlatokat
A legjobb ajánlat kuponkód nélkül:Geekbuying - EU
Kugoo S1 elektromos roller - ajánlott vétel
Amennyiben el tudtok tekinteni az apróbb kidolgozási hibáktól-, az idegesítő megoldásoktól (fékrendszer, gyorskötöző), és nem fontos, hogy ismert márkát birtokoljatok, akkor ennyi pénzért érdemes elgondolkodni a Kugoo S1 elektromos roller megvásárlásán, főleg első rollernek kiváló
Pozitívumok:
 • ár/érték arány
 • tömör kerekek
 • állítható kormánymagasság
 • tempomat
 • stabilitás
Negatívumok:
 • oldaltámasz nem a legjobb
 • sok helyen gyenge kidolgozás
 • a fék megszokást igényel, nincs átmenet
 • applikáció hiánya (nem hiányzik)
 • nehéz összecsukni
 • nincs KERS
4
KUGOO S1 Folding Electric Scooter (350W) – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 9 hónap

KUGOO S1 Folding Electric Scooter (350W) – EU raktár

$189,28 $210,43
-10%
Elektromos rollerekkel kapcsolatos cikkünket itt tudod elolvasni.    
MEGNÉZEM
Mutasd a kuponkódot!
A Kugoo S1 elektromos roller főbb jellemzői
 • 8 hüvelykes, tömör gumi
 • 3 sebességfokozat
 • 3 fokozatban állítható kormánymagasság
 • 350 W teljesítményű motor
 • első-hátsó világítás
 • első-hátsó lengéscsillapítás
 • 15%-os emelkedő leküzdése

Pár részlet az összefoglalónkból: jó hír a nehezebbeknek; a roller 120 kg testsúlyig használható, és állítható kormánymagassággal rendelkezik. Hagyományos fékkarokat nem találunk a kormányrúd végén, viszont két kart igen: a jobb oldalival a sebességet szabályozhatjuk, míg a bal oldali a fék. Az összehasonlításunk leggyorsabb elektromos rollere, akár 30 km/h-s sebességgel repülhetünk (valósan 28 km/h-t mértünk) és 30 km távolságot tehetünk meg két töltés között (22-25 km a méréseink szerint), ráadásul a kis szerkezet megbirkózik a 15°-os emelkedővel is. Gumikkal is jól állunk, tömör gumikat kapunk előre és hátra is, így nem lesz túl sok gondunk a defektekkel. A válogatás legkönnyebb tagja, összesen 11 kg-ot nyom csupán. 6 Ah kapacitású akkupakk 4 óra alatt tölthető fel teljesen.A motor 350 W-os teljesítménye hatalmas, itt lehet érdekes a jogi szabályozás, mert ha rendelkezésre áll típusengedély, elméletben akár segédmotor-kerékpárként is levizsgáztatható. Ha esetleg valaki már túl van egy ilyen procedúrán, megoszthatná velünk a tapasztalatát.

A Kugoo S1 használatba vétele
Kugoo S1 teszt - elektromos roller ajándék áron

A kölcsönkapott elektromos roller mellé csak a töltő volt csomagolva, így magát a csomagolást nem tudjuk bemutatni. Egyébként a dobozon belül – természetesen a roller mellett – csak a töltőt és egy angol nyelvű használati utasítást találhatunk, így kijelenthető, hogy csak a dobozt nem kaptuk meg, minden más rendelkezésre állt a teszthez. A 11 kilogrammos súly az egyik legkönnyebb az elektromos rollerek mezőnyében, így nem volt túl nehéz feladat beemelni az autó csomagtartójába. Ugyanez nem mondható el az összecsukásról; a Kugoo S1 elektromos roller összecsukása nem a legkönnyebb feladat, viszont kis gyakorlással elsajátítható, pár alapvető összetevője van a sikernek. Legyen rajtunk kemény talpú cipő, így sokkal egyszerűbb lesz a dolgunk. Az egyik lábunkkal lépjük rá a reteszelő gombra – ügyelve, hogy a töltőcsatlakozó borítását ne szakítsuk le -, majd egy határozott mozdulattal toljuk előre és kissé felfele a kormányt, majd hajtsuk vissza teljesen és akasszuk be a hátsó sárvédőn kialakított nyílásba. Na, ez az ami nem fog menni elsőre, gyakorlás után ötből kétszer meg fogjuk tudni csinálni. Az egyszerűbb módszer az, hogy keresünk egy fix tárgyat – például házfal, vagy járdaszegély -, az első kereket toljuk neki és így végezzük el a fent leírt összecsukási folyamatot. Így már nagy valószínűséggel össze fogjuk tudni csukni a rollerünket. Azután érdemes a hátsó kerékre állítva húzni magunk után, összecsukva a Kugoo S1 súlypontja körülbelül a váz alsó egyharmadához esik.

A Kugoo S1 kinézete, felszereltsége
Kugoo S1 teszt - elektromos roller ajándék áron

Elsőre az jutott eszünkbe, hogy Hú, ez nagyon menő! És valóban, nagyon jól néz ki. Az elérhető színek a fekete (ez járt nálunk), fehér és világoskék. A kormány tetejét a hatalmas kijelző uralja, amin az összes szükséges információt megtaláljuk, így az applikációnak nem látjuk értelmét, nem fog hiányozni. Fő helyen a sebességet olvashatjuk le, illetve színes négyzetek segítségével tájékozódhatunk az aktuális töltöttségi állapotról is. Amit kiemelnénk, hogy az akkumulátor pillanatnyi feszültségét is leolvashatjuk, ez egy elég ritka feature. A kijelző kissé bazári, színes-szagos, de jól informál, a feladatát ellátja. A konzolon lévő gombok az alábbi feladatokat látják el:

  • duda (nem, nem duda, inkább buzzer)
  • kijelző beállítása: utolsó indulástól számított megtett idő és távolság/összes megtett táv
  • ki/bekapcsoló
  • lámpa
  • sebességfokozatok

A lehajtható kormányon hagyományos fék- és gázkart nem találunk, a bal oldali kallantyú lefelé történő nyomásával lassíthatjuk le a rollerünket,  míg a jobb oldali a gyorsításért felel. Ha legalább 5 másodpercig haladunk teljes sebességgel, akkor automatikusan aktiválódik a tempomat, amit a gáz újbóli megnyomásával, vagy fékezéssel deaktiválhatunk. Apropó fék. Digitális. Digitális olyan értelemben, hogy vagy van, vagy nincs, semmi átmenetet nem tapasztalunk működésekor. Persze nem blokkol azonnal az első kerék, de nagyon hamar orra eshetünk, ha nem vagyunk felkészülve rá. Nekem valamiért a régi – karral irányított – villamosok jutottak eszembe erről, az idősebb generáció tagjai emlékezhetnek rá, hogyan fékezett le 30-ról nullára 1-2 másodperc alatt.

A töltési idő nagyságrendileg 4 óra, körülbelül 22-25 km-t tehetünk meg egy feltöltéssel sík úton, második fokozatban. A sebességfokozatok rendre 15, 25, 30 (28) km/h elérését teszik lehetővé. Természetesen egyes fokozatban gurulhatunk egy fejtőn akár 20 km/h-val, de ilyenkor hiába toljuk lefelé a gázkart, nem fogunk tovább gyorsulni. A kormánymagasság egyszerűen állítható három fokozatban, így  a magasabbaknak sem kell görnyedten utazniuk. Elől fehér-, hátul pedig két funkciós (folyamatos világítás/villogó fék) ledes lámpa segíti ez elektromos roller könnyebb észrevételét, illetve jelzi fékezési szándékunkat.

A rollert tüzetesebben végignézve találkozhatunk pár minőségi hiányossággal. A gyors-kötözővel megoldott kábelrögzítés, a ragasztópisztollyal felerősített kábel a hátsó lámpához, a csúnyán megmunkált kormányrögzítés nem a profizmust sugallja. Ezek azok a pontok amire a legigényesebb vásárlók elfordulhatnak a Kugoo S1 megvásárlásától, de összességében vállalható konstrukcióról van szó, főleg ennyi pénzért.

Kugoo S1 teszt - közlekedjünk!
Kugoo S1 teszt

A puding próbája az evés, nézzük meg mit tud a roller a gyakorlatban, valószínűleg mindenki erre kíváncsi leginkább. A bukósisak felhelyezése után életre kelteni a középső gomb hosszú lenyomásával tudjuk, a kijelzőn azonnal olvashatóak az adatok (töltöttség, megtett táv és idő, sebességfokozat), indulhatunk is. Az elektromos roller stabil, menet közben nem érezni rajta bizonytalanságot; ha lefelé toljuk a gázkart megindul, ha elengedjük lassul (KERS nincs, így nem táplál vissza az akkuba energiát), egyedül a fékezést kell megszokni, bár ez nem egyszerű feladat. Eszünkbe ne jusson nagy sebességnél egy határozott mozdulattal lefelé tolni a fékkart, egész biztosan orra fogunk esni. Adagolni sem nagyon fogjuk tudni a fékerőt, mindenképpen megszokást igényel a fék használata. Viszont a jó hír az, hogy hagyományos – rátaposós – hátsó fék is rendelkezésünkre áll, a két fék használatával a 15%-os lejtőn is biztonsággal le fogunk tudni jönni. Fontos, hogy ha ilyen meredek kaptatóra fel is szeretnénk jutni, akkor azt próbáljuk meg nagy lendülettel megtenni. Ha az emelkedő meredek és hosszú, akkor bizony előfordulhat, hogy csak tolva jutunk fel a tetejére, az akkupakkot nem érdemes 100%-os terhelésen járatni, inkább sétáljunk.

A Kugoo S1 elektromos roller leginkább aszfalton érzi jól magát, nem használható puhább – például laza homokos – talajon (a fenti képen látható dombra természetesen csak tolással jutottunk fel). Városi terepen viszont megállja a helyét, egy átlagos magasságú fekvőrendőrön gond nélkül át lehet hajtani, nem fog leérni a rollerünk alja. A járdákról való lehajtás során viszont érdemes vigyázni, egy magasabb padkán felakadhat és összekarcolódhat a roller alja – járdáról lehajtva mindig szálljunk le és toljuk a rollert. A kitámasztó (oldalsztender) sík terepen még csak-csak használható, de ha egyenetlen helyen próbálkozunk a Kugoo S1 kitámasztásával, nagyon figyeljünk, hogy ne boruljon el, vagy tegyünk a talp alá egy kisebb fadarabot, követ.

Ahogy írtuk, a három magasságban rögzíthető kormány nagyban megkönnyíti a magasabb rollerezni vágyók dolgát is, nem kell összegörnyedve közlekednünk. A 174 cm-es magasságomhoz a középső állás pont megfelelő volt, 80 kilóm alatt pedig 28 km/h-s csúcssebességet értem el. Érdemes először az 1-es fokozatot használni, majd ha közelebbről megismerkedtünk az új szerzeményünkkel, akkor átállítani a limitet. A rollerről menet közben lecsúszni nem fogunk, az állófelület kialakítása rücskös, stabilan tudunk állni rajta, mindkét lábunk kényelmesen elfér. Az akkumulátort nem merítettük le teljesen, kb. 15-18 km-t mentünk egy töltéssel, viszont elég sok emelkedőn és leginkább kettes-hármas fokozatban, így ha a gyári 30 km-es hatótáv nem is fedi a valóságot, normál körülmények között 22-25 km-es út megtétele biztosított egy töltéssel. Ha pedig lemerült az aksi, hagyományos módon még mindig tudjuk az utunkat folytatni. A gumik tömörek, ami jó hír, viszont a terhelés és a fékezés miatt a hátsó gumink hamarabb el fog kopni, mint az első. Szerencsére külön is megvásárolható, érdemes elgondolkodni vásárláskor, hogy ez is bekerüljön a kosárba.

Összességében nagyon szerettük a Kugoo S1 elektromos rollert, ha majd egyszer magunknak is vásárolunk, nagy valószínűséggel ez a modell lesz a befutó, főleg a kedvező ár/érték arány miatt. Reméljük a Kugoo S1 teszt elolvasása után minden kérdésetekre megkaptátok a választ. Ha nem így lenne, kérdezzetek bátran vagy itt a poszt alatt, vagy a Facebook oldalunkon. Ha tetszett amit olvastatok, szívesen vesszük ha  megosztjátok a bejegyzést, hogy másoknak is segíthessünk a döntésben. Köszönjük szépen.

Megvásárolható kiegészítők

Aluminum Alloy Phone Holder for KUGOO S1 Folding Electric Scooter Bicycle -...
Valódi európai raktárkészlet, gyors szállítás, átlagon felüli problémakezelés.
$9.62
MEGNÉZEM
geekbuying.com Geekbuying
1 Pair Handlebar Gloves For KUGOO S1 Folding Electric Scooter - Black
Valódi európai raktárkészlet, gyors szállítás, átlagon felüli problémakezelés.
$10.13
MEGNÉZEM
geekbuying.com Geekbuying
Front Hook Hanger for KUGOO S1 Folding Electric Scooter - Black
Valódi európai raktárkészlet, gyors szállítás, átlagon felüli problémakezelés.
$13.21
MEGNÉZEM
geekbuying.com Geekbuying
Battery Charger For KUGOO S1 Folding Electric Scooter - Black
Valódi európai raktárkészlet, gyors szállítás, átlagon felüli problémakezelés.
$25.34
MEGNÉZEM
geekbuying.com Geekbuying
Portable Spring Lock for KUGOO S1 Folding Electric Scooter Bicycle - Color...
Valódi európai raktárkészlet, gyors szállítás, átlagon felüli problémakezelés.
$27.37
MEGNÉZEM
geekbuying.com Geekbuying
Rear Wheel For KUGOO S1 Folding Electric Scooter - Black
Valódi európai raktárkészlet, gyors szállítás, átlagon felüli problémakezelés.
$33.45
MEGNÉZEM
geekbuying.com Geekbuying
Portable Canvas Basket Bag for KUGOO S1 Folding Electric Scooter Bicycle -...
Valódi európai raktárkészlet, gyors szállítás, átlagon felüli problémakezelés.
$53.73
MEGNÉZEM
geekbuying.com Geekbuying
Replacement 36V 6Ah Li Battery For KUGOO S1 Folding Electric Scooter -...
Valódi európai raktárkészlet, gyors szállítás, átlagon felüli problémakezelés.
$101.38
MEGNÉZEM
geekbuying.com Geekbuying
Motor + Front Wheel Kits For KUGOO S1 Folding Electric Scooter -...
Valódi európai raktárkészlet, gyors szállítás, átlagon felüli problémakezelés.
$131.80
MEGNÉZEM
geekbuying.com Geekbuying
Rear Wheel For KUGOO S1 Folding Electric Scooter spare part send from...
nincs raktáron
MEGNÉZEM
aliexpress.com Aliexpress

8.5 Elért pontszám
Kugoo S1 elektromos roller – ajánlott vétel

Mi nagyon szerettük, fájó szívvel adtuk vissza. Amennyiben el tudtok tekinteni az apróbb kidolgozási hibáktól-, az idegesítő megoldásoktól (fékrendszer, gyorskötöző), és nem fontos, hogy ismert márkát birtokoljatok, akkor ennyi pénzért érdemes elgondolkodni a Kugoo S1 elektromos roller megvásárlásán, főleg első rollernek kiváló. A legtöbb webáruházból EU (leginkább lengyel) raktáról elérhető, mindenképpen innen érdemes rendelni, ráadásul a Geekbuying a szervizelést Lengyelországban biztosítja. EU-n belüli rendelésnél – az esetleges szállítási- és biztosítási díjon kívül – egyéb költség (áfa, vám) nem terheli a vásárlót.

8.5A mi értékelésünk
Ár/érték arány
10
Kidolgozás
7
Felhasználói élmény
8
Kényelmi szolgáltatások
8.5
Teljesítmény
9
8.4Olvasói értékelés
Ár/érték arány
9
Kidolgozás
8
Felhasználói élmény
8
Kényelmi szolgáltatások
8
Teljesítmény
9
POZITÍVUMOK
 • ár/érték arány
 • tömör kerekek
 • állítható kormánymagasság
 • tempomat
 • stabilitás
NEGATÍVUMOK
 • az oldaltámasz nem a legjobb
 • sok helyen gyenge kidolgozás
 • a fék megszokást igényel, nincs átmenet
 • applikáció hiánya (nekünk nem hiányzott)
 • nehéz összecsukni
 • nincs KERS
Értékeld Te is  |  Olvasd el az értékeléseket és a hozzászólásokat

Ajánlott
2
KUGOO S1 Folding Electric Scooter 350W Motor LCD Display Screen 3 Speed Modes Max 30km/h IP54 Waterproof - Black
Még több infó +
211,12 $
Megnézem az ajánlatokat
A legjobb ajánlat kuponkód nélkül:Geekbuying - EU
Kugoo S1 elektromos roller - ajánlott vétel
Amennyiben el tudtok tekinteni az apróbb kidolgozási hibáktól-, az idegesítő megoldásoktól (fékrendszer, gyorskötöző), és nem fontos, hogy ismert márkát birtokoljatok, akkor ennyi pénzért érdemes elgondolkodni a Kugoo S1 elektromos roller megvásárlásán, főleg első rollernek kiváló
Pozitívumok:
 • ár/érték arány
 • tömör kerekek
 • állítható kormánymagasság
 • tempomat
 • stabilitás
Negatívumok:
 • oldaltámasz nem a legjobb
 • sok helyen gyenge kidolgozás
 • a fék megszokást igényel, nincs átmenet
 • applikáció hiánya (nem hiányzik)
 • nehéz összecsukni
 • nincs KERS
4
KUGOO S1 Folding Electric Scooter (350W) – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 9 hónap

KUGOO S1 Folding Electric Scooter (350W) – EU raktár

$189,28 $210,43
-10%
Elektromos rollerekkel kapcsolatos cikkünket itt tudod elolvasni.    
MEGNÉZEM
Mutasd a kuponkódot!
És ezt láttad már?
Kugoo S1 Pro
Kugoo s1 pro - sikeres ráncfelvarrás
A Kugoo elektromos rollerekhez itt találsz kuponkódot
Mutasd a következőt
Ajánlatok a weddmegonline.hu YouTube csatornájáról:
_bzfn1MmFO4
ANGWATT T1 elektromos roller teszt
40:55
2i8gbrDi4Ts
Eleglide M2 elektromos mountain bike teszt
34:24
vvqjo2RERUE
Duotts C29 elektromos mountain bike teszt
27:58
2UgxChrh0kg
Inmotion S1 elektromos roller teszt
30:34
jKt4ulGJPoY
KugooKirin G3 elektromos roller teszt
31:45
wN6tfWftuU0
Navee N65 terep és emelkedő
10:05
u7LWEbg5c6U
BlitzWolf BW-CMM2 eszpresszó kávéfőző teszt
04:35
0
ANGWATT T1 Off-Road Electric Scooter (2x3000W) – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 1 hónap

ANGWATT T1 Off-Road Electric Scooter (2x3000W) – EU raktár

$1299,58 $1407,97
-8%
Teszt: ANGWATT T1 elektromos roller – az adrenalinbomba Reviews Szász Sándor ...
MEGNÉZEM
Mutasd a kuponkódot!
Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

1 hozzászólás
 1. 4.2
  Ár/érték arány
  90
  Kidolgozás
  80
  Felhasználói élmény
  80
  Kényelmi szolgáltatások
  80
  Teljesítmény
  90

  Ez egy teljesen jó kis roller ennyiért.

  + POZITÍVUMOK: állítható a kormány magassága olcsó
  Hasznos(2) Nem hasznos(0)You have already voted this

  Szólj hozzá

  weddmegonline
  Új Felhasználó Regisztráció
  Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.