Kugoo S1 vs S1 Pro összehasonlítás – melyiket válasszam?

Banggood WW

Kugoo S1

309,99$-tól
Értékelés0
VS

Kugoo S1 Pro

349,99$-tól
Értékelés0
Kugoo S1 Pro

Főbb tulajdonságok összehasonlítása

Kugoo S1 vs S1 Pro(kuponkódok a cikk végén)
VS
Elméleti hatótávkm
30
VS
30
Maximális sebességkm/h
30
VS
30
Leküzdhető emelkedő%
15
VS
15
Terhelhetőségkg
120
VS
120
Töltési időóra
4
VS
4
Akkumulátor kapacitásaAh
6
VS
7,5
Extra fényforrásokVilágítás a markolaton és fényvisszaverő az állórészen
VS
GumifajtaHoneycomb
VS

Kugoo S1, S1 Pro, melyiket válasszam?

Avagy többet tud a Pro modell?

Ha a Kugoo S1-ről írt cikkünket olvasva még nem jött meg a kedvetek a roller megvásárlásához, akkor mutatunk egy alternatívát, ami talán meghozza azt. Az alternatíva nem más, mint a Kugoo S1 továbbfejlesztett változata, a Kugoo S1 Pro. Az említett tesztet nyugodtan ráhúzhatjátok erre a rollerre is, minimális a különbség a két modell között.

A fenti táblázatból is egyértelműen látszik, hogy két roller között szinte semmilyen különbség nincs a gumikat és az extra világítást kivéve. A sebesség, a hatótáv, a leküzdhető emelkedő mértéke nem változott, valószínűleg a műszaki részen semmi újítás nem történt. Ellenben a tömör – méhsejt mintázatú – gumik előnyét nem kell bemutatni; halkabb haladást és defektmentes életet biztosít. Az összecsukási mechanizmuson javítottak a kínai mérnökök, erre sokan panaszkodtatok, mi is írtunk róla. Ez mindenképpen dícséretes, az alapmodell egyik gyenge pontja volt.

Szerk.: időközben teszteltünk egy Pro modellt és úgy tűnik, hogy a fentieken kívül található még pár különbség a két változat között amire az előzetes tesztekben nem tértek ki.  Amint kész a tesztünk, természetesen ide is belinkeljük, viszont amit a vásárlásról/váltásról írunk, az most is megállja a helyét.

Szeptember 30-ig akár 30$ pénzvisszatérítést is kaphatsz Kugoo elektromos roller vásárlásakor! Részletekért kattints a lenti képre, minden részletet mutatunk a bejegyzésünkben!

Érdemes váltani?

Ha már Kugoo S1 tulajdonos vagy, teljesen felesleges a váltás, hiszen nem túl sok műszaki újítás történt, valószínűleg már az összecsukás is kitűnően megy a jelenlegi tulajoknak. Viszont ha most vásárolod meg a Kugoo S1 elektromos rollered, mindenképp a Pro modellt válaszd! A különbség csupán 40$, a tömör méhsejt gumik, a könnyebb összecsukás feláraként ez az összeg szinte semmi.Kuponkódokért görgess lejjebb!
Te melyiket vásárolnád meg? Szavazni a zöld kézzel tudsz, ezzel is segítve az új vásárlók döntését. 

Mindkét modell a Geekbuying lengyel raktárából érkezik (ebből a raktárból az esetek 99%-ában ingyenes  a szállítás). Sőt, ha az érkezéstől számított 1 héten belül elromlik a rollered, ingyen újra cseréltetheted. 

De ha valami igazán BRUTÁLIS-ra vágysz, akkor válaszd a G-BOOSTER modellt dupla motorral, 55km/h-ás végsebességgel!

Elérhető kuponkódok

Friss ajánlatok minden nap

Köszönjük, hogy olvasol minket. Azon fáradozunk, hogy a lehető legjobb ajánlatokat oszthassuk meg Veled. Maradj velünk, építsünk közösséget!

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Becenév (kötelező)
   Reset Password
   Összehasonlítandó termékek
   • Total (0)
   Összehasonlítás
   0