LAMAX Sentinel2 – vidd a zenét magaddal

A "MUTASD A KUPONKÓDOT!" gomb megnyomása után az akciót tartalmazó weboldal új ablakban megnyílik és a kuponkód a vágólapra kerül.

A bejegyzésekben és ajánlatokban szereplő webáruházak partnereként, a megvalósult vásárlások után a weddmegonline.hu weboldal jutalékot kap, a termékek vagy szolgáltatások megvásárlása a partnereink weboldalain történik. A weboldalunkon feltüntetett árak és elérhetőségek a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak és nem minősülnek ajánlattételnek. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A bejegyzésekben található kuponkódok az automatikusan létrehozott ajánlatok kivételével - ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről bővebben itt olvashatsz.
Bővebben +

banner

LAMAX Sentinel2 Bluetooth hangszóró teszt

[toc]

A mostani tesztben a Soul1 és a Street2 után egy újabb LAMAX vezeték nélküli hangszórót ismerhettek meg, ami nem más, mint a LAMAX Sentinel2. A termék kis méretének és IP67-es vízállóságának köszönhetően társad lehet a kültéri kalandjaid során, segítségével akár 24 órán keresztül hallgathatod kedvenc dalaidat. A felhajtható-, fémből készült akasztó segítségével a kerékpárod kormányára- vagy egy fára is felrögzítheted és élvezheted a két aktív hangszóró és a két passzív elem által keltett hanghullámokat. A 20 W-os teljesítményt tovább fokozhatod egy kompatibilis LAMAX hangszóróval, melyet a BeatShare funkció segítségével kapcsolhatsz össze a készülékkel. A gyártó kültéri hangszórói közül a Sentinel2 legközelebbi rokonának talán a fent említett Street2 tekinthető, mely nagyjából hasonló áron, de kissé eltérő paraméterekkel, kompaktabb méretben szolgáltatja a zenét.

Persze ezek a tulajdonságok nem sokat érnek, ha a hangzás nem megfelelő – nézzük is meg közelebbről, hogyan teljesít a LAMAX Sentinel2 használat közben.

Ismerjétek meg a LAMAX ars-poeticáját: "Mi vagyunk a LAMAX Electronics, az olyan elektronikai eszközöket gyártunk, amelyeket minden nap használni szeretnél. Függetlenül attól, hogy fejhallgatót veszel fel, bekapcsolsz egy hangszórót, lefilmezed az utadat, vagy bármilyen más termékünket használod - biztos lehetsz a következőkben. Minden egyes termékünk készen áll arra, hogy a csomagolás kibontásakor már elkezdd őket használni. Mi nem kísérletezünk a legújabb hi-tech trendekkel. Inkább megbízható, tartós, hosszú élettartamú termékeket forgalmazunk korrekt áron. Egyszerűen csak termékeket, melyeket nonstop használhatsz."
#JoyForLife

A hangszóró megvásárolható a nagyobb elektronikai szaküzletekben, on-line áruházakbanmég több magyar nyelvű infót a gyártó hivatalos honlapján érhettek el.

LAMAX Sentinel2 Bluetooth hangszóró

13.990 ft-tól
Most megtaláltad a tökéletes hangszórót életstílusodhoz. Menj akár a vízhez, a hegyekbe, vagy a nagyvárosi dzsungelbe, a LAMAX Sentinel2 luxushangzással kényezteti a füled, a 20 W teljesítmény pedig táncra perdíti a környéket.
Általános leírás

Most megtaláltad a tökéletes hangszórót életstílusodhoz. Pihenj akár a vízparton, a hegyekben vagy a nagyvárosi dzsungelben, a LAMAX Sentinel2 luxushangzással kényezteti a füled, a 20 W teljesítmény pedig táncra perdíti a környéket. A vízállóságnak és a gumival bevont váznak köszönhetően a partit még egy felhőszakadás közben sem kell abbahagynod. Hallgasd akár 24 órán keresztül és élvezd a Bluetooth 5 vezeték nélküli szabadságát. Csatlakoztass egy további hangszórót a nagyobb élményért!

  • akár 24 óra üzemidő
  • 20 W összteljesítmény
  • BeatShare funkció: a hangszóróhoz további Sentinel2, Sounder2, Sounder2 Mini, Sounder2 Max vagy Storm1-t is csatlakoztathatsz, növelve az egész összeállítás teljesítményét
  • BeatBass hang: gazdag és kiegyensúlyozott hangvisszaadás, amelynek köszönhetően hibátlan minőségben élvezheted a lejátszási listádat
  • széles kapcsolódási képesség: Bluetooth, 3,5 mm-es jack audio bemenet, micro SD kártya
  • automatikus energiatakarékosság: inaktivitás esetén a készülék 10 perc után kikapcsol
  • IP67 szabvány szerinti vízállóság: a tanúsítványnak köszönhetően a hangszórót nem károsítja a por, ezen kívül vízbe ejtve sem megy tönkre
   könnyű hordozhatóság
A LAMAX Sentinel2 főbb jellemzői
ÁltalánosMárka: LAMAX
Típus: Bluetooth hangszóró
Modell: Sentinel2
Szín: fekete
JellemzőkBluetooth: 5
Bluetooth-átvitel: akár 10 m (nyílt területen)
Vízállóság: IP67
Zajcsökkentés: nincs
Frekvencia tartomány: ~115-15 kHz
Hangszórók: 2 × ⌀ 48 mm
Teljesítmény: 2×10 W
Lejátszási lehetőségek: Bluetooth, audio bemenet, micro SD kártya
Akkumulátor kapacitása: 3.600 mAh Li-Ion akkumulátor
Folyamatos zenelejátszás: akár 24 óra (közepes hangerőn)
Töltési idő: kb. 3 óra
Egyéb funkció: hands-free telefonhívás, BeatShare, BeatBass

Méret és súly

Tömeg: 525 g
Termék mérete (HxSzxM): 186x62x50 mm

A doboz tartalma

1 x LAMAX Sentinel2 Bluetooth hangszóró
1 x USB-C töltőkábel
1 x 3,5 mm jack audio kábel
1 x használati utasítás
1 x biztonsági utasítások
Kicsomagolás, első benyomások
LAMAX Sentinel2 – vidd a zenét magaddal

A LAMAX Sentinel2 Bluetooth hangszóró csomagolásán a fehér mellett a türkiz zöld szín uralkodik, mely szín magán a hangszórón is visszaköszön – mégpedig a vezérlőgombok fölött található terméknévben. A hosszúkás, kemény kartonból készült doboz felülről nyílik, tetején a hangszóró magasfényű fotóját találjuk, oldalán pedig a legfontosabb jellemzők kaptak helyet – bővebb technikai specifikációt nem találunk, csak általánosságok szerepelnek információként.

A dobozon belül, egy áttetsző védőfóliában helyezkedik el a hasáb alakú hangszóró, mellette egy fekete színű, hosszúkás kartondobozban az USB-C töltő- és egy 3,5-es aux kábel. Mindezek alatt pedig egy harmonika-szerűen hajtogatott többnyelvű használati utasítást, egy garanciakártyát és egy információs füzetet találunk. A hangszóró egyik hosszanti végén, fémből készült fogantyút kapunk a rögzítéshez, míg a másikon egy gumilap alatt a csatlakozók kaptak helyet; mégpedig az USB-C aljzat a töltéshez, az aux csatlakozó a jack kábellel való zenehallgatáshoz és a micro SD kártya nyílása. A hangszóró tetején a működtetéshez szükséges gombok sorakoznak, közrefogva két darab státusz LED-del, melyek a töltés és a csatlakozás/működés állapotát mutatják.

A fekete színű, fémből készült hangszórórács a teljes elő- és hátoldalt elfoglalja, a ház többi része gumiborítást kapott. A két darab, egyenként 10 W névleges teljesítményű, 48 mm átmérőjű hangszóró előre szól, közöttük- és a hátoldalon is egy-egy passzív elem biztosítja a kis méret ellenére is határozott basszust. Jól néz ki a nyomott LAMAX felirat a front oldalon, az egész egység minőségi benyomást kelt, nem nagyon van mibe belekötni. Már messziről látszik, hogy leginkább kültéri használatra tervezték, ezt az IP67-es tanúsítvány is megerősíti; poros lehet, megázhat, kis időre akár víz alá is kerülhet, de ezekben az esetekben sem szabad károsodnia – természetesen oda kell figyelni, hogy a bal oldalon található gumiból készült ajtó biztosan záródjon. Az egész egység négy kis gumitappancson áll stabilan, még erősebb basszus hatására sem fog arrébb mászni.

A LAMAX Sentinel2 használatba vétele
LAMAX Sentinel2 – vidd a zenét magaddal

A hangszóró beépített akkumulátorának teljes feltöltése után a bekapcsoló gombot megnyomva a jobb státusz LED kék színben világít, majd villogni kezd és egy hangjelzést hallunk, ezzel jelezve, hogy életre kelt a hangszóró és kész a párosításra. A telefonunkon a Bluetooth kapcsolatok között a LAMAX Sentinel2 opciót választva a csatlakozás azonnal megtörténik. A Bluetooth forráshoz kapcsolódva a sikeres csatlakozás is megerősítésre kerül egy hangjelzés által, ezen kívül a LED villogása abbamarad és folyamatosan világít. A bal oldali két színű LED segítségével a töltöttségről és a bekapcsolt állapotról kapunk visszajelzést, mégpedig a folyamatos fehér fény a bekapcsolt állapotot jelzi, minimális/maximális hangerő elérése esetén pedig villogásba megy át. Töltés közben folyamatos piros fényt láthatunk, lemerült akkumulátor esetén a LED pirosan villog.

A LAMAX Sentinel2 bevetésre kész, most nézzük sorba a gombokat. A lenti képen egyértelműen látható, hogy mi micsoda, így most is csak a működésüket mutatom meg. Nagy általánosságban elmondható, hogy a gumírozott-, a felületből kiálló nyomógombok többfunkciósak, nyomáspontjuk megfelelő, ha hosszan/többször nyomjuk meg őket, akkor más és más funkciókat érhetünk el a segítségükkel, ezekről a későbbiekben még lesz szó. A gombokból összesen öt darabot találunk a készülék tetején, balról jobbra haladva ki- és bekapcsolás, hangerő-/előző szám, lejátszás/megállítás, hangerő+/következő szám és a források közötti váltás. A számok közötti léptetés és a hangosítás nyomásra-, illetve nyomva tartással lehetséges, a funkciók vezérlése a leírt sorrendnek megfelelő. A források között nyomogatással válthatunk, míg ki/be kapcsoláshoz hosszan kell megnyomnunk a megfelelő gombot. Micro SD kártyáról történő- vagy 3,5 mm átmérőjű jack audio kábelen keresztüli lejátszás esetén az utoljára hallgatott tracket folytatja, mind .mp3-at, mind tömörítetlen formátumot (.ape, .flac) lejátszik könyvtárból és könyvtáron kívülről is (wav-ot nem próbáltam, de nem jellemző mostanában, hogy valaki ilyet szeretne hallgatni, főleg ezen az eszközön).

Kapunk TWS módot is (jelen esetben BeatShare funkciónak hívják), aminek segítségével két darab kompatibilis LAMAX vezeték nélküli hangszórót kapcsolhatunk össze a nagyobb hangerőért és a sztereó hangzásért. Ha egyik hangszóró sincs párosítva, akkor az egyiken – mely a fő eszköz lesz és bal csatornaként funkcionál az összekapcsolás után – a MODE gomb lenyomva tartásával aktiválhatjuk a funkciót, mire a másik hangszóró csatlakozik és előáll a TWS mód – a deaktiváláshoz hasonlóan járjunk el. Ebben az üzemmódban a fő egység vezéri a másikat (hangerő, számok közötti léptetés, lejátszás, megállítás, stb.) – a kompatibilis hangszórók a következők: LAMAX Sentinel2, Sounder2, Sounder2 Mini, Sounder2 Max vagy Storm1. A funkció tökéletesen működött a Sounder2 hangszórómmal, jól tud jönni egy kis segítség ha nagyobb területet szeretnénk megtölteni zenével.

A specifikációban megadott 24 óra üzemidő valós, a töltöttség állapotát a telefonunkon is követhetjük. Töltés során a LED pirosan világít, ha nagyságrendileg 3 óra alatt feltöltött az akkumulátor, akkor nem világít tovább.

LAMAX Sentinel2 – vidd a zenét magaddal

Végül nézzük meg a nyomógombok funkcióit ha nem az alapfeladatukat szeretnénk használni.

  • a MODE gomb lenyomva tartása szétkapcsolja az aktuális TWS párosítást
  • a hangszóró telefon kihangosító funkcióval is rendelkezik; bejövő hívást a lejátszás gomb megnyomásával fogadhatunk, majd bonthatjuk a beszélgetést, hosszanti megnyomásával elutasíthatjuk a hívást
  • a lejátszás gomb kétszeri megnyomásával újrahívható az utolsó szám
Jellemzők, tapasztalatok
LAMAX Sentinel2 – vidd a zenét magaddal

A LAMAX Sentinel2 Bluetooth hangszóróba épített SoC típusáról nem kapunk információt, de valószínűleg valamilyen költséghatékony megoldást használ a gyártó, hiszen kültéren nem az audiofil hangzás az elvárt, sokkal inkább a hosszú üzemidő és a nagy hangerő. Éppen ezért szokásomtól eltérően Tidalról Spotify-ra váltottam és főleg innen streameltem – véleményem szerint a célközönség is ezt preferálja.

Kimaradtak megszokott trackek is, inkább a mostani slágerekre koncentráltam. És azt kell mondjam, meglepetést okozott a kis hangszóró, mégpedig pozitív értelemben. Ugyan maximális hangerőnél már kissé torzítanak a mélyek, de ez a hangszint közvetlenül mellettünk már túlságosan hangos lenne, így maximum kültéren hajtsuk meg. A mély tartomány ugyan csak 150 Hz-től indul, de onnan testesen, erősen szól – most egy aprócska készülékről beszélünk, szóval a lehetőségekhez képest. A sub-bass tartományt elfelejthetjük, de aki nem kifejezetten stílusú ilyen zenét hallgat, annak nem fog gondot jelenteni. Teljesen korrekten szól a Midnight sky, a Livin’ on a prayer, ahogy Ed Sheeran Bad habits-e vagy épp Justin Biebertől a Peaches is. A Hail and kill-re sem lehet panasz, ahogy a Dr. Stein is élvezhető – elmondható, hogy a keményebb zenék kedvelői is megtalálhatják a számításukat.

Ugyan beépített hangszínszabályzó nincs, de az alkalmazások nagy többségében beállítható a számunkra megfelelő hangzás. YouTube videók esetében mondhatni nulla a hang késése a képhez viszonyítva, így videoklipek-, mozifilmek nézésére is bátran használható anélkül, hogy előbb látnánk a robbanást, majd hallanánk a hangját.

Kültéren – kirándulás, biciklizés közben, strandon – mutatja meg igazán a LAMAX Sentinel2, hogy ebbe a környezetbe született. Beteheted a kulacstartóba, egy karabiner segítségével felakaszthatod egy fára, de akár pár csepp eső is ráeshet, elvileg akkor sem történik semmi baja. Ha nem szól a zene, akkor a hangszóró 10 perc tétlenség után automatikusan kikapcsol, így erre sem kell odafigyelned. Ha hívásod érkezik könnyedén fogadhatod, a hívás minősége lehetne jobb is, de mindkét oldalon megérthető a beszéd.

Mostani alkalommal a LAMAX kültéri hangszóróját próbálhattunk ki, a teljes összefoglalót lejjebb olvashatjátok. Amennyiben kérdésetek lenne vásárlás előtt, esetleg a működéssel kapcsolatban, ezeket a teszthez kapcsolódó fórumban tudjátok feltenni.

Összefoglaló
8.9A mi értékelésünk
Jó hangos és az sem baj ha megázik

A LAMAX Sentinel2 Bluetooth hangszóró IP67-es védelmével, nagy hangerejével, igazi társad lesz a kültéri programjaid során; nem kell aggódnod ha megázol, de akkor sem, ha poros lesz. Kis méretéhez képes is hangosan szól, mindezt egészen jó minőségben teszi. A hangerő és a térérzet fokozható egy kompatibilis LAMAX hangszóró párosításával. Ugyan equalizerrel nem rendelkezik, de talán ez az egyetlen dolog ami említésre méltó, bár ha az árcédulát is nézzük, akkor érthető. Ha a kedvenc zenéidet memóriakártyáról szeretnéd lejátszani, ennek sincs semmi akadálya, hiszen a készülékbe micro SD kártya aljzat is került. Tetszett, ajánlott vétel.

Ár/érték arány
9
Hangzás
8.5
Szolgáltatások
9
Felhasználói élmény, ergonómia
9
Dizájn, anyagminőség
9
POZITÍVUMOK
 • jó ár/érték arány
 • hosszú üzemidő
 • kellemes hangzás
 • IP67-es védelem
 • TWS mód – egy további (kompatibilis) LAMAX hangszóró is csatlakoztatható
NEGATÍVUMOK
 • nincs equalizer
A LAMAX Sentinel2 vezeték nélküli hangszórót itt vásárolhatod meg

LAMAX Sentinel2 Bluetooth hangszóró

13.990 ft-tól
Most megtaláltad a tökéletes hangszórót életstílusodhoz. Menj akár a vízhez, a hegyekbe, vagy a nagyvárosi dzsungelbe, a LAMAX Sentinel2 luxushangzással kényezteti a füled, a 20 W teljesítmény pedig táncra perdíti a környéket.

Friss ajánlatok minden nap

Köszönjük, hogy olvasol minket. Azon fáradozunk, hogy a lehető legjobb ajánlatokat oszthassuk meg Veled. Maradj velünk, építsünk közösséget!

LAMAX Sentinel2 – vidd a zenét magaddal
Ajánlatok a weddmegonline.hu YouTube csatornájáról:
_bzfn1MmFO4
ANGWATT T1 elektromos roller teszt
40:55
2i8gbrDi4Ts
Eleglide M2 elektromos mountain bike teszt
34:24
vvqjo2RERUE
Duotts C29 elektromos mountain bike teszt
27:58
2UgxChrh0kg
Inmotion S1 elektromos roller teszt
30:34
jKt4ulGJPoY
KugooKirin G3 elektromos roller teszt
31:45
wN6tfWftuU0
Navee N65 terep és emelkedő
10:05
u7LWEbg5c6U
BlitzWolf BW-CMM2 eszpresszó kávéfőző teszt
04:35
0
ANGWATT T1 Off-Road Electric Scooter (2x3000W) – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 1 hónap

ANGWATT T1 Off-Road Electric Scooter (2x3000W) – EU raktár

$1299,58 $1407,97
-8%
Teszt: ANGWATT T1 elektromos roller – az adrenalinbomba Reviews Szász Sándor ...
MEGNÉZEM
Mutasd a kuponkódot!
Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.