Márciusi Mega Sale a Geekbuyingnál!

A bejegyzésekben és ajánlatokban szereplő webáruházak partnereként, a megvalósult vásárlások után a weddmegonline.hu weboldal jutalékot kap, a termékek vagy szolgáltatások megvásárlása a partnereink weboldalain történik. A weboldalunkon feltüntetett árak és elérhetőségek a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak és nem minősülnek ajánlattételnek. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A bejegyzésekben található kuponkódok az automatikusan létrehozott ajánlatok kivételével - ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről bővebben itt olvashatsz.
Bővebben +

banner

Érdemes a következő időszakban napi szinten figyelni a weboldalon megjelenő ajánlatokat, hiszen március 15-én már elkezdődött a Geekbuying March Mega Sale néven futó akciója. De senki semmiről nincs még lemaradva, hiszen az ajánlatdömping egészen a hónap végéig tart, olyan brandekkel, mint az Eleglide, a Roborock, a JIMMY vagy akár a Tronsmart. Ahogy ennél a webáruháznál megszokhattuk, a termékek szinte 100%-ban európai raktárakból érkeznek, ami azt jelenti, hogy a vételáron, az esetleges szállítási díjon, illetve a választható biztosításon kívül más fizetnivalónk nem merül fel. A kiárusítás ütemezését a lenti képen láthatjátok, bármely “MEGNÉZEM” gombra kattintva az akciós oldalra juttok, ahol kategóriánként még számos kuponkódot begyűjthettek, illetve megtalálhatjátok az összes ajánlatot.

Bemelegítés
Készülj fel!
Geelbuying mega sale
March Mega Sale
Vásárolj hatalmas kedvezményekkel!
Márciusi Mega Sale a Geekbuyingnál!
After party
Gyűjts ajándékokat!
2023. március 15-22.
2023. március 22-28.
2022. június 28-31.

Persze a weddmegonline.hu-ra felkerülő összes ajánlatot itt is megnézhetitek, az alábbi dealek dinamikusan változnak, felső két sorban a legutoljára feltöltött ajánlatokat tekinthetitek meg.

Mutasd a következőt

Az alábbi kereső segítségével a weddmegonline összes ajánlata között kereshettek, így ha valami konkrét terméket kerestek és elsőre nem találnátok a fenti listában, attól még az oldalon előfordulhat.

Végezetül a lenti pár ajánlat véleményem szerint mindenképpen megérhet egy közelebbi pillantást, mert kedvező áron megvásárolható vagy mert nagy érdeklődésre számottevő termékhez kapcsolódó ajánlat. Kellemes nézelődést, sikeres vásárlást kívánok!

Mutasd a következőt

És ha már idáig eljutottál az olvasásban, akkor megmutatom azokat a kuponkódokat, amiket fel tudsz használni a vásárlásaid során. A Geekbuyingon egy időben csak egy darab kupon váltható be, ezért mindig a legkedvezőbbet válaszd, hogy a végösszeg a legalacsonyabb legyen! Az alábbi kódokat a megfelelő kategóriában tudod felhasználni:

Ezek a kuponkódok viszont a vásárlás végösszege alapján alkalmazhatóak:

15$ kedvezmény

Fordíts a kódért!

199$ fölötti vásárlás esetén

NNNAFFSALE199

MEGNÉZEM

25$ kedvezmény

Fordíts a kódért!

399$ fölötti vásárlás esetén

NNNAFFSALE399

MEGNÉZEM

55$ kedvezmény

Fordíts a kódért!

699$ fölötti vásárlás esetén

NNNAFFSALE699

MEGNÉZEM

65$ kedvezmény

Fordíts a kódért!

999$ fölötti vásárlás esetén

NNNAFFSALE999

MEGNÉZEM

Amennyiben a vásárlásod végösszegét PayPal használatával egyenlíted ki, abban az esetben az előzőeken kívül 200$ kosárérték fölött 10$-, míg 500$ fölött 15$ kedvezmény a jutalmad, mely a fizetés előtt kerül levonásra a pénztárban.

Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.