Márciusi Mega Sale a Geekbuyingnál!

A "MUTASD A KUPONKÓDOT!" gomb megnyomása után az akciót tartalmazó weboldal új ablakban megnyílik és a kuponkód a vágólapra kerül.

A bejegyzésekben és ajánlatokban szereplő webáruházak partnereként, a megvalósult vásárlások után a weddmegonline.hu weboldal jutalékot kap, a termékek vagy szolgáltatások megvásárlása a partnereink weboldalain történik. A weboldalunkon feltüntetett árak és elérhetőségek a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak és nem minősülnek ajánlattételnek. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A bejegyzésekben található kuponkódok az automatikusan létrehozott ajánlatok kivételével - ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről bővebben itt olvashatsz.
Bővebben +

banner

Érdemes a következő időszakban napi szinten figyelni a weboldalon megjelenő ajánlatokat, hiszen március 15-én már elkezdődött a Geekbuying March Mega Sale néven futó akciója. De senki semmiről nincs még lemaradva, hiszen az ajánlatdömping egészen a hónap végéig tart, olyan brandekkel, mint az Eleglide, a Roborock, a JIMMY vagy akár a Tronsmart. Ahogy ennél a webáruháznál megszokhattuk, a termékek szinte 100%-ban európai raktárakból érkeznek, ami azt jelenti, hogy a vételáron, az esetleges szállítási díjon, illetve a választható biztosításon kívül más fizetnivalónk nem merül fel. A kiárusítás ütemezését a lenti képen láthatjátok, bármely “MEGNÉZEM” gombra kattintva az akciós oldalra juttok, ahol kategóriánként még számos kuponkódot begyűjthettek, illetve megtalálhatjátok az összes ajánlatot.

Bemelegítés
Készülj fel!
Geelbuying mega sale
March Mega Sale
Vásárolj hatalmas kedvezményekkel!
Márciusi Mega Sale a Geekbuyingnál!
After party
Gyűjts ajándékokat!
2023. március 15-22.
2023. március 22-28.
2022. június 28-31.

Persze a weddmegonline.hu-ra felkerülő összes ajánlatot itt is megnézhetitek, az alábbi dealek dinamikusan változnak, felső két sorban a legutoljára feltöltött ajánlatokat tekinthetitek meg.

Mutasd a következőt

Az alábbi kereső segítségével a weddmegonline összes ajánlata között kereshettek, így ha valami konkrét terméket kerestek és elsőre nem találnátok a fenti listában, attól még az oldalon előfordulhat.

Végezetül a lenti pár ajánlat véleményem szerint mindenképpen megérhet egy közelebbi pillantást, mert kedvező áron megvásárolható vagy mert nagy érdeklődésre számottevő termékhez kapcsolódó ajánlat. Kellemes nézelődést, sikeres vásárlást kívánok!

Mutasd a következőt

És ha már idáig eljutottál az olvasásban, akkor megmutatom azokat a kuponkódokat, amiket fel tudsz használni a vásárlásaid során. A Geekbuyingon egy időben csak egy darab kupon váltható be, ezért mindig a legkedvezőbbet válaszd, hogy a végösszeg a legalacsonyabb legyen! Az alábbi kódokat a megfelelő kategóriában tudod felhasználni:

Ezek a kuponkódok viszont a vásárlás végösszege alapján alkalmazhatóak:

15$ kedvezmény

Fordíts a kódért!

199$ fölötti vásárlás esetén

NNNAFFSALE199

MEGNÉZEM

25$ kedvezmény

Fordíts a kódért!

399$ fölötti vásárlás esetén

NNNAFFSALE399

MEGNÉZEM

55$ kedvezmény

Fordíts a kódért!

699$ fölötti vásárlás esetén

NNNAFFSALE699

MEGNÉZEM

65$ kedvezmény

Fordíts a kódért!

999$ fölötti vásárlás esetén

NNNAFFSALE999

MEGNÉZEM

Amennyiben a vásárlásod végösszegét PayPal használatával egyenlíted ki, abban az esetben az előzőeken kívül 200$ kosárérték fölött 10$-, míg 500$ fölött 15$ kedvezmény a jutalmad, mely a fizetés előtt kerül levonásra a pénztárban.

Ajánlatok a weddmegonline.hu YouTube csatornájáról:
_bzfn1MmFO4
ANGWATT T1 elektromos roller teszt
40:55
2i8gbrDi4Ts
Eleglide M2 elektromos mountain bike teszt
34:24
vvqjo2RERUE
Duotts C29 elektromos mountain bike teszt
27:58
2UgxChrh0kg
Inmotion S1 elektromos roller teszt
30:34
jKt4ulGJPoY
KugooKirin G3 elektromos roller teszt
31:45
wN6tfWftuU0
Navee N65 terep és emelkedő
10:05
u7LWEbg5c6U
BlitzWolf BW-CMM2 eszpresszó kávéfőző teszt
04:35
0
ANGWATT T1 Off-Road Electric Scooter (2x3000W) – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 2 nap

ANGWATT T1 Off-Road Electric Scooter (2x3000W) – EU raktár

$1359,99 $1479,99
-8%
Teszt: ANGWATT T1 elektromos roller – az adrenalinbomba Reviews Szász Sándor ...
MEGNÉZEM
Mutasd a kuponkódot!

Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.