Maszkok, egészségmegőrző termékek akciója a Gearbesten!

G2A Many GEOs

Őrizd meg az egészséged – egészségügyi termékek akciói a Gearbestnél

Ugyan Kínában már csendesült a koronavírus okozta pánik, csökkent a megbetegedések száma, most Európán a sor, hogy gátat szabjon a járványnak. A szabályok betartásával (kerüljük a zsúfolt helyeket, használjunk védőfelszerelést, lehetőlg könyökhajlatba tüsszentsünk) mi is nagyon sokat tehetünk annak érdekében, hogy ne ferdőződjünk meg a vírussal.

Ugyan oximoronnak hangzik a Gearbest mostani akciója – Kínából szájmaszkot? -, de ugye szinte minden Kínából érkezik, illetve a szállítás ideje alatt – jelenlegi ismereteink szerint – a vírus akkor is elveszíti fertőzőképességét, ha a esetleg egy beteg rátüsszentett a csomagunkra, de a biztonság kedvéért egy fertőtlenítőkendővel át is törölhetjük a dobozt kibontás előtt. A járvány kitörésekor írt posztunkat a lenti képre kattintva érheted el.

A Gearbest jelenlegi akciójában szájmaszkokat, tisztítóeszközöket, gumikesztyűket, de még játékokat is találhattok, pár terméket ki is emeltünk Nektek. A teljes akciót a lenti képre kattintva érhetitek el.

Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Becenév (kötelező)
   Reset Password
   Összehasonlítandó termékek
   • Total (0)
   Összehasonlítás
   0