Megérkeztek a Geekbuying 11.11-i ajánlatai is

A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

Így vásárolj a Szinglik napján a Geekbuyingon!

Természetesen az egyik kedvenc webáruházunk, a Geekbuying sem marad ki az idei akciókból, ők a mai napon tették közzé a Szinglik napjára vonatkozó menetrendjüket, és a vásárlási segédletüket. Emellett kaptunk pár igazán hasznos kuponkódot, melyekkel jócskán lejjebb lehet tornázni a vételárat. A lenti kuponkódok már működnek, bár számuk limitált.

$2 off $3 
11SALE206

$11.11 off $20 
11SALE207

$3 off $30 
11SALE201

$10 off $100 
11SALE202

$100 off $1500 
11SALE208

A 11.11 kapcsán szereplő kiemelt ajánlatokat a lenti képre kattintva érhetitek el, az útmutatóért pedig kattintsatok ide. A Geekbuyingnál is lehetőség van az árak foglalására, így érdemes körülnézni a kínálatukban, főképp, hogy nagyon sok termékük elérhető EU raktárból, így a vásárlás összegét az esetleges szállítási költségen kívül más nem terheli. Találunk itt szerencsekereket, a webáruház ajánlásait, termékeket 100$ alatti áron.

Kiemelt ajánlatok:
Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password