Melegíts be a Szinglik napjára az Aliexpress webáruházzal!

A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

Felkészültél? A visszaszámlálás elindult!

Hamarosan itt a Szinglik napja, a webáruházak hamarosan előrukkolnak az év legjobb ajánlataival – természetesen mi is mutatni fogjuk őket, ahogy tavaly is tettük. Az Aliexpress oldalán mér elindult a bemelegítés, a lenti képekre kattintva mutatjuk Nektek az akciókat, az akció főoldalától kezdve, a kuponkódokon át a legjobb ajánlatokig. 

Érdemes már most elkezdeni gyűjteni a kuponkódokat, a coin-okat, illetve a kiszemelt termékeket kosárba tenni, hogy november 11-án már csak ki kelljen fizetni őket, hiszen a bemelegítés egészen idáig tart majd. Kellemes vásárlást kívánunk!

AliExpress WW
AliExpress WW
AliExpress WW
AliExpress WW
Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password