Ajánlott

POPDEER S500 hordozható power station – teljes szabadság

A "MUTASD A KUPONKÓDOT!" gomb megnyomása után az akciót tartalmazó weboldal új ablakban megnyílik és a kuponkód a vágólapra kerül.

POPDEER S500 hordozható power station teszt

A bejegyzésekben és ajánlatokban szereplő webáruházak partnereként, a megvalósult vásárlások után a weddmegonline.hu weboldal jutalékot kap, a termékek vagy szolgáltatások megvásárlása a partnereink weboldalain történik. A weboldalunkon feltüntetett árak és elérhetőségek a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak és nem minősülnek ajánlattételnek. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A bejegyzésekben található kuponkódok az automatikusan létrehozott ajánlatok kivételével - ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről bővebben itt olvashatsz.
Bővebben +


banner
Olvasási idő: kb. 15 perc

Atavalyi év májusától kezdve az életem az energia- és annak hatékony felhasználása körül forog. Napelem telepítése mellett a fűtési rendszeremet is korszerűsítettem; a meglévő kondenzációs kazánomat egy hőszivattyúval egészítettem ki – azaz egy hibrid rendszerre váltottam – és 2022. novembere óta szinte napra pontosan követem a fogyasztásom a rezsicsökkentés jegyében. A szemléletem is alaposan megváltozott, próbálok sokkal kevésbé pazarlóan bánni az energiával, legyen szó akár áramról, gázról, de még a vízfogyasztásomat is próbálom kordában tartani. A legfontosabb szabályt már a legelején megtanultam; akkor járunk el a leggazdaságosabban, ha a megtermelt energiát azonnal elhasználjuk – tehát nem engedjük vissza az áramszolgáltató felé a hálózatba – vagy eltároljuk és később használjuk fel. Az első esetben ezt úgy képzelhetjük el, hogy, ha süt a nap akkor mosunk/állítjuk elő a fürdéshez a melegvizet, míg a második módon a szigetüzemben működő napelem-rendszerek működnek, aminek a tulajdonosai számára még fontosabb a jó időzítés, mert az akkupakk mérete véges és az esetek többségében nincs is hálózati segítség. A mai tesztben kicsiben akár ki is próbálhatjátok ezt az életérzést, mert a bejegyzésben szereplő POPDEER S500 hordozható power station tölthető akár napelemről is és a megtermelt energiát a későbbiekben tudjátok felhasználni világításra, telefon töltésére, de akár egy kisebb akkumulátorral rendelkező elektromos rollert is feltölthettek vele.

Ajánlott
1
POPDEER S500 500W Portable Power Station – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 1 hét

POPDEER S500 500W Portable Power Station – EU raktár

$179,99 $225,99
-20%
Teszt: POPDEER S500 hordozható power station – teljes szabadság Reviews Szász …
MEGNÉZEM
Mutasd a kuponkódot!

Mielőtt bárki megjegyezné, természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a 518 Wh tárolókapacitású és 500 W kimeneti teljesítményű eszköznek semmi köze a szigetüzemhez, csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy az érzés kicsiben hasonló – süt a nap, az energiát elraktározzuk, majd később felhasználjuk. Kompakt mérete ellenére a POPDEER S500 hordozható power station-ben egy 500 W teljesítményű tiszta szinuszos inverter található 1000 W-os csúccsal, egy Type-C csatlakozó 65 W kimeneti teljesítménnyel, egy QC3.0-ás- és két darab hagyományos USB-A aljzat, egy szivargyújtó csatlakozó, illetve két DC 12 V/10A-es aljzat, melyen keresztül például a lemerült Li-Ion akkuinkat tudjuk feltölteni a drónunkba. Ezen kívül két LED lámpa is található az összesen csak 4 kilogramm tömegű energiaforráson, mely hagyományos világításra-, SOS- és villogó fényre is képes. Ez az apró kocka ideális, ha rövid ideig áramszünet van az otthonodban vagy kempingezel és szeretnéd a kedvenc kávéd meginni vagy a telefonodat feltölteni. A készülékben található 24.000 mAh kapacitású Li-Ion cellák töltése történhet hálózati- vagy szivargyújtó töltővel, illetve napelemmel, melyhez a szükséges csatlakozó is a megtalálható a dobozban.

Az inverter olyan elektromos eszköz, mely az egyenáramot váltóárammá alakítja át. Az energiát ehhez a legtöbb esetben akkumulátor vagy napelemek biztosítják. Az invertereket hullámformájuk, azaz az általuk keltett váltóáram hullám alakja alapján osztályozzák. Az inverteres hullámformáknak három alapvető típusa van: a tiszta szinuszos hullám (PSW), a módosított (kvázi)szinuszos hullám (MSW) és a négyszöghullám. A fő ok, amiért a tiszta szinusz invertereket javasolják a módosított szinuszos inverterekkel szemben, az, hogy: a tiszta szinuszos inverterek a hálózati váltóáram szinte pontos másolatát biztosítják (az áramszolgáltató is ilyen áramot szolgáltat). A szinusz inverter kimeneti jelalakja megegyezik a hálózati konnektorból kijövő 230 V jelalakjával, tehát minden működtethető róla, ami a hálózatról. Az utóbbi idők legtöbb készülékét – különösen a fejlett elektronikus áramkörrel rendelkezőket – tiszta szinuszos inverterrel történő használatra tervezték. Minél érzékenyebb az eszköz, annál kevésbé valószínű, hogy jól fog működni egy MSW inverterrel, ráadásul az újabb eszközök károsodhatnak is, ha nem tiszta szinuszos jelet kapnak.

Néhány további ok a következő:

 • jobb és tisztább áramot állít elő alacsony harmonikus torzítással
 • csökkenti a hallható és elektromos zajokat vagy a zümmögést a ventilátorokban, játékkonzolokon stb.
 • csak minimális zavart okoz az elektromos áramkörökben
 • egyetlen frekvenciából áll
 • egyes terhelések gyorsabban futnak, kevesebb zajjal és kevesebb hőt termelnek, mint például az induktív terhelések

Ugyan a módosított szinuszos inverterek ára kedvezőbb, bizonyos készülékek hibás működését okozhatja. Az újabb-, aktív PFC-s tápokkal ellátott számítógépek, villanymotorok (például kazán keringető szivattyú) általában már tiszta szinusz jelet igényelnek a működésükhöz.

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

A POPDEER S500 hordozható power station általános leírásán túl megismerhetitek a főbb jellemzőket, majd a részletes tesztet olvashatjátok, fogjunk is neki.

Általános leírás

Csak töltsd fel a POPDEER S500 hordozható power stationt hálózatról, az autód akkumulátoráról a szivargyújtó-aljzaton keresztül vagy akár a külön megvásárolható napelem panel segítségével és vidd magaddal az eltárolt energiát. Egy időben akár hat különböző portot is használhatsz; feltöltheted a telefonod miközben a gumicsónakodat fújod vagy éppen a hajadat szárítod. A power station könnyű, kis helyet foglal, így bármikor magaddal viheted, de otthon is használhatod.

 • stabil teljesítmény: a beépített kiváló minőségű lítium akkumulátor, hosszú élettartamú és újra-felhasználható
 • nagy kapacitás: 518,4 Wh/500 W, AC 220 V-240 V/500 W, DC 12 V-36 V, 12 V-os szivargyújtó aljzat, 3 db USB-, 1 db Type-C port
 • élvezd a szabadidőt bárhol, kompromisszumok nélkül
  • útközben: nem kell aggódnod amiatt, hogy a digitális eszközeid, például fényképezőgéped, a telefonod, a notebookod vagy a drónod lemerül
  • lakóautó: további beállítások nélkül is működtetheted mini hűtőszekrényed, kávéfőződ, ventilátorod
  • parti hajnalig: csak a bulira koncentrálj, ne aggódj, hogy idő előtt lemerül a hordozható hangszóród
  • szabadtéri tevékenységek: töltsd fel az elektromos rollered vagy kempingfelszerelésed bárhol, bármikor
 • kompakt, könnyű, többféle módon tölthető: a kis tömegnek és méretnek köszönhetően könnyedén hordozható és tárolható, a háromféle töltési módnak hála sosem maradsz energia nélkül
 • fő a biztonság: a beépített LED lámpával világíthatsz, de ha bajba kerülnél, akkor S.O.S. jeleket is leadhatsz
 • tartós: a POPDEER S500 hordozható power stationt úgy tervezték, hogy ellenálljon a zord kültéri körülményeknek, így biztosítva a hosszú távú működést
Főbb jellemzők
ÁltalánosMárka: POPDEER
Típus: power station
Modell: S500 (A21)
Szín: szürke/fekete
JellemzőkAkkumulátorcella típusa: Li-ion
Kapacitás: 21,6 V/24.000 mAh (518,4 Wh)
Teljesítmény: 500 W (csúcs: 1.000+ W)
DC bemenet: 12-36 V (max. 5 A)
AC kimenet: 220-240 V szinuszos
DC kimenet:
– Type-C: 5-20 V, 65 W, PD2.0/PD3.0/QC2.0/QC3.0/FCP/AFC
– QC3: 5-12 V, 18 W, QC2.0/QC3.0/FCP/AFC
– USB: 5 V/2,4 A
– DC kimenet (1 db szivargyújtó- és 2 db aljzat): 12,6 V/10 A (összesen)
Vezeték nélküli töltés: nincs
UPS mód: nincs
Méret és súlyTermék súlya: 4,0 kg 
Termék mérete (HxSzxM): 190×170×160 mm 
A doboz tartalma1 x POPDEER S500 power station
1 x hálózati töltő EU csatlakozóval
1 x autós töltő
1 x solar kábel (DC5525-MC4)
1 x vállpánt
1 x angol nyelvű használati utasítás
Kicsomagolás, első benyomások
POPDEER S500 kábel

APOPDEER S500 hordozható power station a Banggood webáruház cseh raktárából – a feladástól számítva egy héten belül – érkezett a DPD futárszolgálat segítségével, így a nyomkövetés megoldott, ezen kívül a vételáron kívül semmi egyéb fizetnivalónk nincs az opciós biztosításon kívül. Amennyiben új regisztrációval vásárolod meg a webáruházból a terméket, akkor még egy pár dolláros extra kedvezményt is kapsz a fizetendő vételárból.

A közepes méretű-, jelöletlen külső – valószínűleg újrahasznosított – kartondobozon belül találjuk magának az eszköznek a – szintén feliratok nélküli – saját natúr színű csomagolását, melyet kibontva a használati utasítással találkozhatunk. A szállítás közbeni védelemről egy habszivacs párna gondoskodik, illetve a power station is áttetsző, vastagabb fajta fóliába van betekerve. Az eszköz apró méretű – a leghosszabb oldala is 20 centiméter alatti -, míg a tömege csak 4 kilogramm, így látható, hogy könnyen szállítható és kis helyen elfér. Ugyan a POPDEER márkáról még nem hallottam, de ránézésre azt gondolom, hogy a gyártónak fontos a minőség, ez már kezdésnek egy jó pont.

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

A kiegészítők egy külön dobozban kaptak helyet, mégpedig az EU szabvány szerinti földelt kábellel szerelt 19 V/3,42 A-es (64 W) hálózati adapter, a szivargyújtó töltő és az MC4 típusú szolár csatlakozókábel, mely segítségével akár egy 12 V/200 W specifikációjú napelemmel is tölthetjük a nagyméretű power bankot (a POPDEER S500 hordozható power station bemenete maximum 36 V/5 A feszültséget fogad, ami 12 V-on 180 W teljesítménynek felel meg). Ugyan a pakk része egy vállpánt is, de ennek okát nem igazán tudnám megmondani, ugyanis rögzítési pontot nem terveztek a készülékre, így ezt használni sem tudjuk.

A power station háza műanyagból készült, a fekete és szürke színek uralkodóak, összességében valóban nem lehet okunk panaszra – ahogy a kicsomagolásnál gondoltam -, a kialakítást tekintve prémium terméknek tűnik. Az előlapon középen a könnyen leolvasható-, zöld háttérvilágítású LCD kijelző kapott helyet, melynek bal oldalán a töltöttség-, míg jobb oldalán a be- és kimeneti teljesítmény olvasható le, miután bekapcsoltuk a jobb szélen található bekapcsológombbal.

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság
LED ki/be kapcsoló, módváltó
DC 12 V aljzat (szivargyújtó aljzat)
AC kimenet ki/be kapcsoló gomb indikátorral
DC 12 V kimenet (2x)
LED2
LED1
ki/be kapcsoló gomb indikátorral
LCD kijelző
DC töltőport
USB kimenet ki/be kapcsoló gomb indikátorral
Type-C csatlakozó
hordozó fogantyú
Schuko kimenet
USB-A QC3.0 port
USB-A port (2x)
DC kimenet ki/be kapcsoló gomb indikátorral

A “Power Station” felirat fölött találjuk a négy ki/bemeneti csoportot, mindegyik könnyedén azonosítható a fölöttük található ki/be kapcsoló gombon található feliratokból, illetve az aljzatokból, melyek alatt még írásos segítséget is kapunk. Az USB oszlopon belül a Type-C (5-12 V, 18 W, QC2.0/QC3.0/FCP/AFC)-, a QC (5-12 V, 18 W, QC2.0/QC3.0/FCP/AFC)-, illetve a két darab USB-A (5 V/2,4 A) portot találjuk. A Schuko aljzat alatti felirat a tiszta szinusz hullám meglétéről biztosítja a felhasználót, míg a jobb oldali csoportban a szivargyújtó aljzaton- és két tápcsatlakozón (DC5521) keresztül nyerhetünk ki 12 voltot, illetve alul a mellékelt hálózati töltő/napelem segítségével tölthetjük fel a készülék akkumulátor-celláit – a POPDEER S500 hordozható power station 12-36 V között képes fogadni az 5 A-t meg nem haladó betápot és ezen megoldás miatt nem használható szünetmentes tápegységként (UPS), hiszen nem közvetlen hálózati táplálást alkalmaztak a tervezők, így természetesen bypass sincs.

A készülék tetején található lehajtható fogantyú szilikon betéttel rendelkezik a könnyű és kényelmes kezelés érdekében. A kis kocka mindkét oldala szellőzőnyílásokkal és belső hűtőventilátorral van felszerelve, amely nagy igénybevétel esetén bekapcsol. Fontos megemlíteni, hogy a ventilátor nem működik, ha a csak USB-n keresztüli energiaellátásra használjuk a POPDEER S500 hordozható power stationt, így a telefonok éjszakai töltése nem zavarja a pihenésünket. A jobb oldalon található két darab LED három üzemmóddal bír: mindig világít, S.O.S. jelzést ad vagy villog, fénye messziről is látható, így sötétben történő munkavégzés esetén is jó szolgálatot tehet. A készülék négy darab gumitappancson áll, illetve a doboz alján található a specifikáció táblája is.

A POPDEER S500 hordozható power station használatba vétele
POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

Első lépésben töltsük fel teljesen a POPDEER S500 Li-Ion akkumulátor-celláit. A töltés és az akkumulátor állapotát az LCD kijelzőn követhetjük nyomon, értelemszerűen teljes töltöttség esetén 100%-ot láthatunk a bal oldali – 10 részre osztott – kör közepén és a körcikkek a töltöttségnek megfelelően válnak fekete színűvé, ráadásul a hálózati frekvenciát is leolvashatjuk. Jobb oldalon alul látható a betáplált teljesítmény, mely a gyári töltő alkalmazásával 60 W-nál megáll, így a gyár által megadott megadott 4 óra töltési idő nem valós, inkább a duplájával kell számolni. Sajnos a kedvező árba nem fértek bele a LiFePO4 típusú cellák, pedig azok hosszabb élettartamúak, többször tölthetőek és biztonságosabbak, mint a Li-Ion rokonaik.

A LiFePO4 (LFP) akkumulátorok a lítium-ion akkumulátorok egy altípusa, amelyek egyedülálló kémiát alkalmaznak, hogy előnyöket biztosítsanak a kapcsolódó lítiumtechnológiákkal szemben. Az LFP-k nevüket a katód kémiai összetételéről kapták, amely lítium-vas-foszfátból (LiFePO4) áll. Az anód jellemzően szén; az elektrolit egy lítium só szerves oldószerben. A LiFePO4 kémiája fokozott biztonsági funkciókat kínál a lítium-ionhoz képest. A vas-, foszfor- és oxigénatomok jelenléte a katódban erős kovalens kötéseket hoz létre, aminek eredményeként az akkumulátor stabilabb, kevésbé hajlamos a hőmegfutásra és a túlmelegedési problémákra. Lényeges, hogy a LiFePO4 akkumulátorok nem használnak nikkelt vagy kobaltot – ez a két fém egyre fogy és gyakran megkérdőjelezhető forrásból származik.

A bekapcsolás után a gomb hosszan tartó megnyomása után a zöld színű státusz LED- és a kijelző háttérvilágítása bekapcsol, utóbbi körülbelül 10 másodperc után elalszik. Amennyiben nem választunk kimenetet, akkor az energiatakarékosság jegyében a készülék fél percen belül kikapcsol, de bármelyik kimenet aktiválásával ez elkerülhető.

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

Ahhoz, hogy a jobb oldalon elhelyezett két LED-et használni tudjuk, nem elég csak a közöttük lévő nyomógombbal bekapcsolni őket, a főkapcsolót is működtetnünk kell. Valószínű ez a vétlen bekapcsolások ellen van így, nem okoz problémát ez a működés, de talán meg lehetett volna oldani közvetlenül is a működtetést.

Használat, tapasztalatok
POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

Azt, hogy milyen felhasználási területen fogjuk használni a POPDEER S500 hordozható power stationt, azt mindenkinek magának kell eldöntenie, hiszen azért nem érdemes egy ilyen eszközt megvásárolni, hogy a csak a telefonunkat töltsük vele – normál körülmények között. Amennyiben sokat túrázunk, hegyet mászunk, több napot töltünk a civilizációtól távol és egy power bank nem lenne elég, akkor kifejezetten jó döntés egy ilyen eszköz beszerzése.

Természetesen nem kell csak az extrém felhasználásokra gondolni, már egy kempingezés során is hatalmas segítséget jelent a készülék, hiszen rengeteg módon használhatjuk azt, vagy akár a lemerült elektromos rollerünket is újra munkára foghatjuk; az Eleglide Coozy 450 Wh kapacitású akkumulátorát például teljesen feltölthetjük a power station-nel. Az alábbi táblázatban összegyűjtöttem pár felhasználási módot a hozzájuk tartozó körülbelüli működési időkkel együtt.

EszközTeljesítményfelvételAlkalom/működési idő
Mobiltelefon12 Wh40 alkalom
Laptop45 Wh10 alkalom
Drón60 Wh8 alkalom
Hajszárító (alacsony fokozat)350 W1,25 óra
Hajszárító (közepes fokozat)650 W45 perc
Mini hűtő60 W8 óra
LED izzó10 W45 óra
Keringető szivattyú30-60 W8-16 óra
Elektromos roller (36 V/12,5 Ah)450 Wh1 alkalom

A saját tesztjeim alapján elmondható, hogy rövid ideig akár az 1600-1800 W terhelést is elviseli – egy hajszárítót maximális fokozaton 10 másodpercig működtetett, azután E11-es hibával lekapcsolt, ami a túláram elleni védelmet jelenti a használati utasítás szerint, tehát a biztonsági funkciók jól működnek. Összesen 16 különféle hibakódot olvashatunk le az LCD kijelzőről, kezdve az akkucellák alacsony hőmérsékletével, folytatva az alacsony bemeneti feszültségszinttel vagy az előbb említett túlárammal. A terhelések alatt mértem a kiadott feszültéség értékét is, ami 214-236 V között változott – nagyobb terheléshez valamivel kisebb feszültségérték tartozott, de ez még nem befolyásolta a készülék működését.

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

Ahogy a bevezetőben említettem a fűtési rendszerem korszerűsítése kapcsán egy monoblokkos hőszivattyú került beépítésre a meglévő gázkazánom mellé. Ezen típusú hőszivattyúk esetében a fagyvédelemről gondoskodnunk kell, mert egy esetleges áramszünet esetén a csövekben található víz fagypont alatti hőmérséklet esetén idővel megfagy és tönkreteszi a drága készüléket. A mai áramszolgáltatói biztonság mellett talán nem túlzás kijelenteni, hogy megoldott a monoblokkos hőszivattyú berendezések védelme, ellenben, ha teljesen biztosra akarunk menni – pl. egy hosszabb áramszünetet feltételezve-, akkor a legjobb megoldás egy megfelelően méretezett hőcserélővel leválasztani a primer oldali monoblokk hőszivattyút az épületen belül a szekunder fűtési rendszerről és fagyállóval feltölteni a külső primer gépészeti rendszert.

Véleményem szerint ennél egyszerűbb – és olcsóbb – megoldás amit én is használok; azaz a szünetmentes (vagy elektromos hálózattól független) tápellátás. Ebben ez esetben áramszünet esetén – akár manuálisan is – át tudunk állni akár a POPDEER S500 hordozható power station által szolgáltatott energiára és mivel tiszta szinusz kimenete van, ezért a kazánok és hőszivattyúk számára sem okoz problémát a használata. Az alábbi galériában látható, hogy a gép üresjárati teljesítményfelvétele óránként 12-20 W, míg ha működik a szivattyú, akkor nagyjából a duplája. Mivel a beltéri puffertartályban lévő víz hőmérséklete nagyon lassan csökken ha nincs hőelvétel, így a hőszivattyúnak sem kell dolgoznia, csak keringetnie a már korábban előállított melegvizet. A kondenzációs gázkazánban található három darab keringető szivattyú legrosszabb esetben 250-260 W-ot igényel, de a rendszer működéséhez ezekből elég, ha egy működik, így a POPDEER S500 hordozható power station akár 5 órán keresztül biztosítja a teljes ház fűtését, ha nem áll rendelkezésre elektromos hálózat. Esetemben két külön fázisra van csatlakoztatva a kazán és a hőszivattyú, ezért egy 600 W-os, autóakkumulátorral táplált UPS-t is használok, így a védelem még tovább tart.

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

POPDEER S500 hordozható power station - teljes szabadság

A saját rendszeremet Home Assistant vezérli, így áramszünet esetén akár olyan szabályt is létre tudok hozni benne, hogy az előremenő víz hőmérséklete 25 °C-os legyen vagy akár a hőszivattyú teljesen ki is kapcsoljon (a védelmi funkciók ekkor is aktívak), de jelenleg a telefonomra érkező áramszünet jelzés után manuálisan döntöm el, hogy mi legyen a következő lépés.

A fenti példákból látható, hogy számtalan területen vehetjük hasznát a mai tesztben szereplő terméknek és ha növeljük a power station akkumulátorának kapacitását – azaz nagyobb modellt választunk -, akkor nagyobb teljesítményigényű készülékeket is tudunk a hálózati áramszolgáltatótól függetlenül használni, illetve az eszközeinket több alkalommal tudjuk feltölteni.

Mostani alkalommal a POPDEER S500 hordozható power stationt ismerhettétek meg, a teljes összefoglalót lejjebb olvashatjátok. Amennyiben kérdésetek lenne vásárlás előtt, esetleg a működéssel kapcsolatban, ezeket a teszthez kapcsolódó fórumban tudjátok feltenni.

Összefoglaló
8.9A mi értékelésünk
Tölts fel a telefonod akár negyvenszer

A POPDEER S500 hordozható power station úgy képzelhető el, mint egy nagyra nőtt powerbank, mellyel nem csak a telefonunknak szolgáltathatunk energiát, hanem a beépített szinusz inverternek köszönhetően 230 V-os eszközeinket is működtethetjük, köztük a kazánokat, hőszivattyúkat is. Többé nem kell aggódnunk, hogy a kempingben messze van az áramforrás, a sátorban kényelmesen elkészíthetjük a kávénkat vagy a teához forró fizet forralhatunk. Ha lemerülnének az akkucellák, akkor akár napelemmel is feltölthetjük őket vagy használhatjuk az autónk szivargyújtó aljzatát. Az eszköz kedvező árának és minőségi kialakításának köszönhetően egészen jó vételnek számít még akkor is, ha “csak” Li-Ion cellákkal van szerelve. Sokrétű felhasználásának köszönhetően hamar jó barátunkká válhat és az esetleges korlátok elérése után nem lennék meglepve, ha egy nagyobb kapacitású modellnek is lenne helye a polcon. Tetszett, ajánlom.

Ár/érték arány
9
Technológia
8.5
Szolgáltatások
8.5
Kezelhetőség
9.5
Építési minőség, dizájn
9
POZITÍVUMOK
 • minőségi kialakítás
 • kedvező ár
 • napelemről is tölthető (DC5525-MC4)
 • akár 1000+ W rövid ideig tartó terhelés
 • többféle beépített védelem
 • akár 6 db kimenet egyidejűleg
 • tiszta szinuszos inverter
 • beépített többfunkciós lámpa
 • könnyű és kis helyet foglal
 • aktív hűtés (csak hálózati módban)
 • ki/be kapcsolható csoportok
 • tartozék PV kábel
NEGATÍVUMOK
 • nincs applikáció
 • a töltés lassú, nincs gyorstöltés funkció
 • csak 60 W-os a hálózati töltő
 • nem látható a maradék idő
 • Li-Ion cellák
 • csak 65 W-os PD töltés
A POPDEER S500 hordozható power station itt vásárolható meg
Ajánlott
1
POPDEER S500 500W Portable Power Station – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 1 hét

POPDEER S500 500W Portable Power Station – EU raktár

$179,99 $225,99
-20%
Teszt: POPDEER S500 hordozható power station – teljes szabadság Reviews Szász …
MEGNÉZEM
Mutasd a kuponkódot!
Még több power station
Mutasd a következőt

Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.