Prime Day – verhetetlen árak a Gearbesten!

iHerb WW

A Gearbest elindította a Prime Day nevű promócióját!

A promóciós oldal most is könnyen áttekinthető, nézzük meg közelebbről, hogy mire számíthatunk az ingyenes ajándékokon kívül. Az első részben a VIP tagoknak szóló kuponokat találhatjátok meg, ezek a vásárlások értéke alapján biztosítanak kedvezményt. 20$ fölött 5$, míg 50$ fölött 20$ kedvezmény érvényesíthető. Ezen kívül a harmadik kuponnal a Mi Band 3 9,99$-ért szerezhető be.

A következő szakaszban – Top Shop – találhatóak meg a technika kedvelőinek szóló termékek; telefonok, tabletek, aktivitásmérők, elektromos biciklik. Majd a részekre bontott Flash Sale ajánlatok következnek kategóriák szerinti csoportokban. Összesen négy csoportot találhatunk itt, mégpedig elektronikai-, mindennapos-, mobil-, és számítástechnikai termékek között válogathatunk.

Ezután a Top Promotion következik, ahol a vezető gyártók termékeit találhatjátok meg, úgymint Amazfit, Yeelight, plusz mobil kiegészítők között is válogathattok, akár 15% engedménnyel.

Végezetül az eladások száma- és a vásárlói visszajelzések alapján ajánlott termékek sora következik. Kellemes nézelődést kívánunk!

A promóció oldalát az alábbi linkre kattintva éred el:

Gearbest Gearbest Prime Day: Save $5 Over $20 +Save $20 Over $50 promotion

Pár ajánlat a kínálatból:

Utoljára frissítve:2020-03-31 01:11

Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Becenév (kötelező)
   Reset Password
   Összehasonlítandó termékek
   • Total (0)
   Összehasonlítás
   0