Super Sale a Geekbuyingon – fizess PayPallal a további kedvezményekért!

A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

Elindult a Super Sale, mutatjuk a tudnivalókat

A mai napon elindult a Geekbuying akciója, mely keretein belül akár 70%-os kedvezményben is részesülhettek az amúgy is kedvező árakból, ezen kívül ha fizetéskor PayPalt használtok, további 5%-os kedvezményt érhettek el. Az ajánlat az első 1.000 vásárolóra vonatkozik, a megtakarítás maximális összege 5$ lehet – természetesen a kuponkódokkal elérhető kedvezményeken kívül.

Fontos, hogy vásárláskor ne a citromsárga színű PayPal gombra nyomjatok, hanem a mellette lévő narancssárgára, mert a kuponkód csak így írható be, a következő lépésben válasszátok a PayPal fizetési módot - a visszajelzéseitek alapján a kedvezmény így is érvényesítésre kerül!

Super Sale a Geekbuyingon - fizess PayPallal a további kedvezményekért!

A mostani akcióban az alábbi kuponkódokat tudjátok felhasználni a vásárlás értékétől függően. Vannak olyan eleve kiváló árú ajánlatok, ahol az alábbi kuponkódok nem érvényesíthetőek, ilyen esetben a kosárban, a kód beírása után kaptok erről tájékoztatást.

  • 50$ kedvezmény 500$ kosárérték felett: GKB2150PP
  • 20$ kedvezmény 200$ kosárérték felett: GKB2120PP
  • 10$ kedvezmény 100$ kosárérték felett: GKB2110PP

A Geekbuying kínálatában túlnyomó részt európai raktáras termékeket találtok, így az esetleges szállítási- és az opcionális biztosítási díjon kívül egyéb költség nem terhel Bennetek és a megrendelt áru a akár öt munkanapon megérkezik. Ha még nem vásároltatok a Geekbuying webáruházból, ide kattintva részletes leírást találtok a megrendelés menetéről. Az akciós weboldalát az alábbi képre kattintva érhetitek el, ahol számtalan kitűnő ajánlat közül választhattok.

Super Sale a Geekbuyingon - fizess PayPallal a további kedvezményekért!

Természetesen vannak olyan kuponkódok is, melyek a fenti ajánlatoknál még több kedvezményt biztosítanak, érdemes böngészni a lenti több száz ajánlat között. Kellemes vásárlást kívánok!

Mutasd a következőt
Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password