Szaladj haza futni – futópad akció a Geekbuyingon

A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

Akciós futópadok EU raktárból!

Szép lassan beköszöntenek a hidegebb reggelek, amikor már csak a legkitartóbb, legelszántabb futók veszik a bátorságot, hogy kimerészkedjenek a szabadba. Talán nem Ők a célcsoportjai a Geekbuying legújabb akciójának, de az biztos, hogy most egészen kedvező áron lehet hozzájutni a Xiaomi futópadjaihoz EU raktárból, gyors szállítással. Az akció oldalát a lenti képre kattintva érhetitek el, de mutatjuk külön is a három akciós padot kuponkódokkal együtt, hogy egyszerűbb legyen dönteni.

Szaladj haza futni - futópad akció a Geekbuyingon

Cimkék:

Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password