Tronsmart akció a Geekbuyingon!

Most vásárolj Bluetooth fülhallgatót, vagy hangszórót a Geekbuyingon!

Nagy Tronsmart akcióval vár Benneteket a Geekbuying, mégpedig az Apollo Bold megjelenésének tiszteletére, mely fülhallgató a tesztünk alapján a gyártó eddigi legjobb minőségű és talán a legszebb terméke lett ebben a kategóriában, így az ünneplés teljes mértékben jogos. És ahogy ez a kínai webáruházaknál lenni szokott; ha ők boldogak, akkor a vásárló is az lesz.

A fenti képre kattintva a Tronsmart Boldot is megvásárolhatjátok, bár pont erre a termékre nem vonatkoznak a linken elérhető kuponkódok, de sebaj, mi tudunk mutatni Nektek egyet hozzá, sőt, a szerintünk ajánlatokat is megmutatjuk – mind EU raktárból és ingyen szállítással vásárolhatóak meg, így a jövő hét elején már használatba is vehetitek őket.

Hogy nem a levegőbe beszélünk, a fenti négy Tronsmart termék tesztjét a lenti képekre kattintva tudjátok elolvasni, plusz még egy bónuszt is mutatunk.

De ha ez még mind kevés volna, akkor a lenti ajánlatokban szereplő árakat, kuponkódokat össze tudjátok hasonlítani a Geekbuying oldalán található kódokkal és el tudjátok dönteni, hogy melyik a kedvezőbb. Sok sikert kívánunk a vásárláshoz!

×
A jelentés elküldéséhez a checkbox kipipálásával hozzá kell járulnod a személyes adataid kezeléséhez az adatkezelési tájékoztatóban - https://weddmegonline.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/ - leírtak szerint.

Hibát találtál? Küldd el nekünk!
Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Becenév (kötelező)
   Reset Password
   Összehasonlítandó termékek
   • Total (0)
   Összehasonlítás
   0